- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
- Konu Sahibi pudraskina
-
cnm yaaminn canım dün açtığın bloğu okudum çok etkilendimm darısı isteyen tüm adayların başına inşallahhhhh
cnm yayasamayan anlamaz .. RABBİM sizinde hamileyiimmmm die actıgınız bloğu okumayı nasip eylesin inş [ amin canım inşallah hamile kalsam buraya nasıl blok açılır onuda bilmiorum şmdiden sen bana söylermisin bişey paylaşmak için ne yapılıyor
Canım bencede idrar testine güvenme. Ksn testi kesin sonuç verir. Bence hemen yaptır bize de haber ver
Kızlaaaar yok mu müjdeli haber verecek olan ya da hamilelik belirtsi yaşayan?? Benim adete 10 gün var ve sürekli akıntım ve kasık ağrılarım var nediyosunuz bu duruma
Amin canım inşallah. Evet ben de kesinlikle bekleme taraftarıyım bu sefer. Çünkü umutlanıp aynı sonucu görmek istemiyorum. Çift çizgi istiyoruuuuumher ay aynı belirtileri yaşıyorum ama hamile değilim canım oyüzden umutlanman için çok erken biraz sabret adetinden 1 hafta geçerse test yaptır allah kalbine göre versin allah hepimize o güzel mutluluğu nasip etsin
amin canım inş. bizde görürürz o çiizgiyiAmin canım inşallah. Evet ben de kesinlikle bekleme taraftarıyım bu sefer. Çünkü umutlanıp aynı sonucu görmek istemiyorum. Çift çizgi istiyoruuuuum
Aynı belirtileri yaşıyorum canım benimde adetim 15 inde bende heyecanla bekliyorum. Birbirimizi haberdar edelim ozamanKızlar merhaba bende ayın 18 ini bekleyenlerdenimara ara sadece sol göğsüm sızlıyor ve akıntım çok inşlh sağ salim hamile kalıp bir an önce bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
Tamam canım inşallah güzel haberler veririzAynı belirtileri yaşıyorum canım benimde adetim 15 inde bende heyecanla bekliyorum. Birbirimizi haberdar edelim ozaman
iyi dilegin için tesekkurler pudraskina. bişi sormak ıstıyorum. benımde adetim 6 gün geçıktı ve aynı adet olacakmısım gibi belirtiler yasadım. bugun aksam idrar testı yaptım negatıf cıktı. çok umutlanmıstım.normalde adetlerim duzenlı olur ve bıldığım kadarıyla bı problem yok yumurtalıklarımda neden boyle olduKızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledimsonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
slm arkadaşlar bende bu ay bekleyenlerdenim bir hafta sonra adet günüm ama dünden beri başım dönüyor (hafif) birde çok gaz sıkıntım var göğüslerimde şiş ve hassas fakat adetten önce hep olur pek bi fark göremiyorum ama iki gündür olan baş dönmesi acaba dedirtiyor bu arada ilk denememiz
selam arkadaşlar , yeni üye oldum . bende hamile kalmak istiyorum. hayırlısıyla insallah
Takip ediyorum bu gün çok belimde ağrı oldu bu kadar erken belli olur mu? Kızım da da böyle olmuştu. Erken test yaptırdık çıktı.allah kalbine göre versin canım yumurtlama günlerini takip et tek çare bu çünkü
Bende ayın 19 na bekleyenlerdenim. Allah kalbimizde ne muradimiz varsa onu versin. Ne zaman test yaptiracaksin.Kızlar merhaba bende ayın 18 ini bekleyenlerdenimara ara sadece sol göğsüm sızlıyor ve akıntım çok inşlh sağ salim hamile kalıp bir an önce bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?