- Konu Sahibi pudraskina
-
bende geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde açıkmış yumurtalıklarımda da sorun yok eeşimde de sorun yokk yani bebek için hiç bi problem yok ama rabbimin bize imtihanı diye düşünüyorum zaten şu hayatta inan hiç bişeyi kolay kazanmadım mutlaka göz yaşı ve duayla isteklerim gerçekleşti rabbimin sınavındayız inşallah o mutluluğu bizde tadarız rabbim sevdiği kulların yüzü suyu hürmetine bizede nasip etsin inşallahaynı durumdayız dıye bılırım bende ılac kullanıyorum catlatması ıcın.kecen defe bırsey kullanmadan kendı kendılıyınden catladı ve olmadı yıne.sonuc adetım..ve bende gıtmek ıstemıyorum doktora gercekten sinirim bozuluyor artık..zamana bırakıcam allah büyüktür..zaten üstüne gitdikce o senin üsütüne gelir boş verdim bennn ben hepsını yaptırdım rahım fılmı şu bu hepsı yanı hersey ıyı normal sorun yok ama yok ıste yok bebek te yok sabr da yok artık
bende geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde açıkmış yumurtalıklarımda da sorun yok eşim de de sorun yok yani bebek için hiç bir problem yok ama rabbimin bize imtihanı diye düşünüyorum zaten şu hayatta inan hiç bir şeyi kolay kazanmadım mutlaka göz yaşı ve duayla isteklerim gerçekleşti rabbimin sınavındayız inşallah o mutluluğu bizde tadarız rabbim sevdiği kulların yüzü suyu hürmetine bize de nasip etsin inşallahaynı durumdayız dıye bılırım bende ılac kullanıyorum catlatması ıcın.kecen defe bırsey kullanmadan kendı kendılıyınden catladı ve olmadı yıne.sonuc adetım..ve bende gıtmek ıstemıyorum doktora gercekten sinirim bozuluyor artık..zamana bırakıcam allah büyüktür..zaten üstüne gitdikce o senin üsütüne gelir boş verdim bennn ben hepsını yaptırdım rahım fılmı şu bu hepsı yanı hersey ıyı normal sorun yok ama yok ıste yok bebek te yok sabr da yok artık
ben de hayatımda sıralasam hiçbir başarımı kolay kazanmadım doğrularımla beni seven sevdi sevmeyenleri de hayatımdan tek tek çıkardım.ve bu benim sınavım başarıyla çıkıcaz bu sınavdan inşallahbende geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimde açıkmış yumurtalıklarımda da sorun yok eşim de de sorun yok yani bebek için hiç bir problem yok ama rabbimin bize imtihanı diye düşünüyorum zaten şu hayatta inan hiç bir şeyi kolay kazanmadım mutlaka göz yaşı ve duayla isteklerim gerçekleşti rabbimin sınavındayız inşallah o mutluluğu bizde tadarız rabbim sevdiği kulların yüzü suyu hürmetine bize de nasip etsin inşallah
canım biraz daha bekle adetin geciksin stres yapma istiyosan inşallah olurMrb benim regli dönemim 5.de ama 10 gün önceden kasiklarimda sürekli ağrı vardı goguslerimde büyüme mide bulantısı ve ilk defa akıntı yaşıyorum .. Gebelik Testi yaptım 2.çizgi silinik çıktı sonra kayboldu .. hastaneye gittim ultrason ile bakıldı ama hamilelik görünmüyor dedi kasiklarini usutmussundur dedi .. kan testi versem belli olurmu acaba ? 4 gün var adetime
doctoruna gıt tatlım ne dıyor catlatma ıynesımı vurulucakmı dıyorinşallah canım sence pazartesi doktora gidip yumurta çatlatma tedavisi ne gideyimmi yada tedavi yapmadan allah ne zaman verirsemi diyim çok kararsızımmmmm
canım kan testi yapptır mutlaka idrar testinde gözükmüyor çoğu insanda..inşallah hamilesindirArkadaşlar merhaba araniza yeni katiliyorum yazilari uye olmadan okuyordum surekli ve sunu sormak istiyorum lutfen yardimci olun son regl tarihim eylul 28 Ve bugun itibariyle regl donemim gecikeli 5 gun oldu fakat gebelik testi yaptirdigimda negatif cikti ama surekli kasiklarimda batik seklinde agrilar var zaman zaman mide bulantim cok fazla goguslerimde asiri agri ve sislik var sizce hamilemiyim surekli umutla bekliyorum hep hayal kirikligi yasiyorum
Canım bencede idrar testine güvenme. Ksn testi kesin sonuç verir. Bence hemen yaptır bize de haber verArkadaşlar merhaba araniza yeni katiliyorum yazilari uye olmadan okuyordum surekli ve sunu sormak istiyorum lutfen yardimci olun son regl tarihim eylul 28 Ve bugun itibariyle regl donemim gecikeli 5 gun oldu fakat gebelik testi yaptirdigimda negatif cikti ama surekli kasiklarimda batik seklinde agrilar var zaman zaman mide bulantim cok fazla goguslerimde asiri agri ve sislik var sizce hamilemiyim surekli umutla bekliyorum hep hayal kirikligi yasiyorum
Canım bencede idrar testine güvenme. Ksn testi kesin sonuç verir. Bence hemen yaptır bize de haber verArkadaşlar merhaba araniza yeni katiliyorum yazilari uye olmadan okuyordum surekli ve sunu sormak istiyorum lutfen yardimci olun son regl tarihim eylul 28 Ve bugun itibariyle regl donemim gecikeli 5 gun oldu fakat gebelik testi yaptirdigimda negatif cikti ama surekli kasiklarimda batik seklinde agrilar var zaman zaman mide bulantim cok fazla goguslerimde asiri agri ve sislik var sizce hamilemiyim surekli umutla bekliyorum hep hayal kirikligi yasiyorum
2 ay önce klomen kullandım ama ozaman rahim filmi çektirmemiştim ve o ay hamile kalmadım geçen ayda rahim filmi çektirdiğim için doktor bu ay klomen kullanma dedi bu ayda adet oldum pazartesi 4cü günüm klomene 5.gün başlanıyo doktora gitsem kesin klomen yazcak ama kararsızım çünkü kendi kendine hamile kalmam daha mantıklı gibi yada bilmiyorum off kafam karma karışş az önce ağladım napacağmı bilmiyorum bi yanım git klomene başla diyo bi yanım boşver olacaksa olur diiyodoc
doctoruna gıt tatlım ne dıyor catlatma ıynesımı vurulucakmı dıyor
Ben senin yerinde olsam hapa başlarımneden kimse cevap vermiyor bnaa kadın dayanışması nerde kaldı
sağol canım yarın gitmeye karar verdim doktora gidicem pes etmek yok bende anne olmak istiyorum rabbim istyen herkese versinBen senin yerinde olsam hapa başlarım
Hamilemisinn cnm 6haftalik yaziyokızlaaar :) bendede yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasıgımda batmalar başladı arkasından da bas dönmesi e gögüslermde hassasiyet cok erkendi biliyorum takmadım zaten uyku halimde vardı ama zaten uykuyu sevdgmden önemsemedimher neyse smdi hepsi azaldı sadece dün aksam peçeteyle silinirken iki defa pembe akıntı gördm cok az adet oluyrm dedm ama kesildi smdi sarı akıntı gelmeye başladı arttı akıntılarım bde sanki cok koyu geldi bana daha adetime hafta var sizce ben hamile miyim
Evet cnm oyleymis :) saol darısı başınaHamilemisinn cnm 6haftalik yaziyooyleyse hayirli olsun darisi bsima:)
aminn canım dün açtığın bloğu okudum çok etkilendimm darısı isteyen tüm adayların başına inşallahhhhhEvet cnm oyleymis :) saol darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?