- 9 Ekim 2014
- 99
- 15
- 18
- 35
- Konu Sahibi pudraskina
-
sabr tabı cnm..ama ınankı ısde basga yorgunluk bı de bu yorgunlugum eklenınce güleryüzlü aynur sımdı asık suratlı olmuş...o kadar takıyoruz ki kafamıza gebeliği oyüzden çıkıyormuş şu prolaktin bile. sende de öyle bir şey olabilir annelik hormonu salgılıyormuş beyin başka bir deyişle.. ''niye çocuğunuz yok hala, bak bilmem kim bile hamileymiş, sizin olmuyor mu......vs.'' saçma sapan konuşulanlar yüzünden bu stresimiz hep. ben bu ay okadar çok belirti yaşadım ki artık hamile kaldığımda bile inanamıycam çift çizgiyi görmeden.. sen de acil bir doktor bul kendine ve hiç kimseye kulak asma canım. bu bizim hayatımız ve Allah nasip ettiyse istemesek de olur, nasip etmediyse istesek de olmaz... sabır lütfen...
ılacın ısmı ney gerçi doktora danışmadan yapılması yalnış ama.1,5 yıllık evliyim canım 11 kasımda randevum iyi bir doktor var burda ona çıkıcam kısmetse.. şu an en büyük engel prolaktin değeri gibi gözüküyor bi kaç sayfa okudum bu bana verilen ilacı kullanırken hemen hamile kalan çok oluyormuş. bakalım deneyip göreceğiz
ılacın ısmı ney gerçi doktora danışmadan yapılması yalnış ama.
Ben 3 yillik evliyim korunmadik hic simdi feramat kullaniyorum doctorun onerisi ile.yumurta catlanasina yardim ediyornusdostinex canım ilacın ismi. ama tabi amaç prolaktini düşürmek.. hani doğum yapan kadınlar süt emzirdiği sürece süt koruyo hamile kalmıyorlar ya benimki de aynen öyle bir sorunmuş sanki sütüm geliyor gibi o değer yükseliyormuş işte. sen kaç yıllık evlisin? ne zamandır deniyorsunuz?
feramat demir eksikliği için kullanılan bir ilaç değil mi yumurta çatlatmaya yardımcı olduğunu hiç duymadım canım.. klomen isminde bir hap var o yumurta çoğaltıyormuş doktorunla görüşüp ondan kullanabilirsin aslında. ben de düşünüyorum bir kaç ay daha olmazsaBen 3 yillik evliyim korunmadik hic simdi feramat kullaniyorum doctorun onerisi ile.yumurta catlanasina yardim ediyornus
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde adetime 3gün geçti 1gün geçince test yaptım negatif çıktı bir test daha var evde aama yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum çünkü kocam çok meraklıdır kesin testi yaprken haberi olur..ben geçen ay hsg filmi çektirdim onu çektirenler ilk 6 ay içinde hamile kalmam daha kolaymış hayırlısı allahtann eğer hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben ve eşim olucaz :)
haklısın doctorun önerısıyle bu ılacı kullanıyorum aslında demır eksıklıgı ıcınmış ama sonradan keşf edılmıs dedı doctor yumurta çatlatmaga...valla ıcıyorum artık düzensiz içiyorum,unutuyorum çunkı..ya birsey sorucam tıbb merkezlerı özel hastaneler gibimi fiyatı yoksa pahalımı bilgin varmı?feramat demir eksikliği için kullanılan bir ilaç değil mi yumurta çatlatmaya yardımcı olduğunu hiç duymadım canım.. klomen isminde bir hap var o yumurta çoğaltıyormuş doktorunla görüşüp ondan kullanabilirsin aslında. ben de düşünüyorum bir kaç ay daha olmazsa
allah razı olsun canım.. bugün 6 gün oldu adet olmadım bakalım allah hayırlısını versin eğer hamileysem burda haber veririm rabbim hyrlısını versin bende inşallah senin yaşadığın mutluluğu yaşarım :)Amin canım benim :) Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana ve tüm isteyenlere inşallah .. Bu sürecin çok önemli psikolojik olarak rahat olman gerekiyor çünkü canım .. Olmuyo olmuyo diye üzülmeyle olmaz her seferinde umutlu ol ama yine sonuç aynıysa sıkıntıya girme rabbim nasip edeceği zamanı bilir:*
canım en etkili kan testi öyle bir şüphen varsa kan testi yaptır evdeki bebeğinede allah uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun cinsiyeti ne :)arkadaşlar , 8aylık bebeğim var , 6.ve 7.ayda adet gördüm , bu ay olmadım test yaptım bişi çıkmadı en son , 15eylülde oldum , acaba böyle sorun yaşayan varmı
benim bir komşumun ilk gebeliğinde 3 kere test yapmış negatif çıkmış hatta kandada çıkmamış ama hamileymiş bazen sonradan çıkıyo ama 15gün biraz fazla onun kaç gün geçtiydi onu bilimyorm hakkında hayırlısı olsun cnmteşekkür edrim güzel dileklerin için , minnoşum canım kızım var , idrarda bişi çıkmadı , olsaydı çokdan belli olmazmıydı diye düşünüyorum , hayırlısı olsun hakkımızda
bana da veriyor doktor her ay feramat'ı bende de demir eksikliği var ama sallıyorum bende aynen :) tıp merkezine hiç gitmedim canım ama özel hastaneler gibidir diye tahmin ediyorum ve randevu almak için arayıp fiyatla ilgili de bilgi alabilirsin. genelde özel hastaneler ve tıp merkezleri tarzı yerlerin muayene ücretleri tamam da tahliller için istedikleri ücret çok abartılı oluyor.. benim gideceğim doktorun özel muayenanesi var ama her gidişte para almıyormuş 2-3 defada bir 100 tl alıyor ve tahlillerini devlet hastanesinde yaptır boşuna masraf yapma diyormuş :)) benim de işime geldi doğrusuhaklısın doctorun önerısıyle bu ılacı kullanıyorum aslında demır eksıklıgı ıcınmış ama sonradan keşf edılmıs dedı doctor yumurta çatlatmaga...valla ıcıyorum artık düzensiz içiyorum,unutuyorum çunkı..ya birsey sorucam tıbb merkezlerı özel hastaneler gibimi fiyatı yoksa pahalımı bilgin varmı?
aynur arkadaşım yeni kararlar alınca ilk seninle paylaşmak istiyorum durumlarımız benzer olduğu için. ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlayacağım hem vücudu toksinlerden temizliyormuş hem de miyomu erittiğini söylüyorlar. her kadının yılda en az 1 defa yapması gerektiğini söylüyor saraçoğlu, maranki falan... istersen sen de bir dene?? ne dersin?? soğan kürü yapıp o ay hamile kalanlar da bayağı var :)haklısın doctorun önerısıyle bu ılacı kullanıyorum aslında demır eksıklıgı ıcınmış ama sonradan keşf edılmıs dedı doctor yumurta çatlatmaga...valla ıcıyorum artık düzensiz içiyorum,unutuyorum çunkı..ya birsey sorucam tıbb merkezlerı özel hastaneler gibimi fiyatı yoksa pahalımı bilgin varmı?
inşallah hayrına olur canım. allah bebek isteyen herkese nasip etsin. bende çok istiyorum bebişikızlar bugün adetim 1 hafta gecikmelide olsa adet oldum ama geçen ay ayın 2sinde rahim filmi çektirmiştim ve 6gün adet olmuş gibi kananam gelmişti sanırım buyüzden adetim bir hafta gecikti sonuç itibariyle hamiş değilmişim ama artık her ay doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istemiyorum şuan hiç açılmamış klomenim var ama kullanmıycam allaha havale ettim ben duamı ve böyle doktora gidip gelmekte beni strese sokuyor eşim pazartesi doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum sizce yumurta çatlatmaya devam etmem benim hayrımamı olur kızlar sıkıldımm yoruldumm
aynı durumdayız dıye bılırım bende ılac kullanıyorum catlatması ıcın.kecen defe bırsey kullanmadan kendı kendılıyınden catladı ve olmadı yıne.sonuc adetım..ve bende gıtmek ıstemıyorum doktora gercekten sinirim bozuluyor artık..zamana bırakıcam allah büyüktür..zaten üstüne gitdikce o senin üsütüne gelir boş verdim bennn ben hepsını yaptırdım rahım fılmı şu bu hepsı yanı hersey ıyı normal sorun yok ama yok ıste yok bebek te yok sabr da yok artıkkızlar bugün adetim 1 hafta gecikmelide olsa adet oldum ama geçen ay ayın 2sinde rahim filmi çektirmiştim ve 6gün adet olmuş gibi kananam gelmişti sanırım buyüzden adetim bir hafta gecikti sonuç itibariyle hamiş değilmişim ama artık her ay doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istemiyorum şuan hiç açılmamış klomenim var ama kullanmıycam allaha havale ettim ben duamı ve böyle doktora gidip gelmekte beni strese sokuyor eşim pazartesi doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum sizce yumurta çatlatmaya devam etmem benim hayrımamı olur kızlar sıkıldımm yoruldumm
sogan kürü....yaptım tatlım onu da yaptım işte faydası oldu yumurtalarım çatladı ama hamıle kalamadım tam 15 gün denedım ben sogan kurunu yap sende hıcbır ziyanı yokturaynur arkadaşım yeni kararlar alınca ilk seninle paylaşmak istiyorum durumlarımız benzer olduğu için. ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlayacağım hem vücudu toksinlerden temizliyormuş hem de miyomu erittiğini söylüyorlar. her kadının yılda en az 1 defa yapması gerektiğini söylüyor saraçoğlu, maranki falan... istersen sen de bir dene?? ne dersin?? soğan kürü yapıp o ay hamile kalanlar da bayağı var :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...raber-basliyalim.763016/page-11#post-37551683
incele istersen sen de canım
tıbb merkezı var yakınımızda ozelden fazla farkı yoksa buraya gıdıcektım ama bır yandan da artık ugrasma dıyorum ne yapsam olmuyor ıste ıkımıze düşen vazıfeyı yaptık sonuclar da ıyı artık zamana bırakalım allah bılır düşün düşünnn saçım beyazladı be düşünmektenbana da veriyor doktor her ay feramat'ı bende de demir eksikliği var ama sallıyorum bende aynen :) tıp merkezine hiç gitmedim canım ama özel hastaneler gibidir diye tahmin ediyorum ve randevu almak için arayıp fiyatla ilgili de bilgi alabilirsin. genelde özel hastaneler ve tıp merkezleri tarzı yerlerin muayene ücretleri tamam da tahliller için istedikleri ücret çok abartılı oluyor.. benim gideceğim doktorun özel muayenanesi var ama her gidişte para almıyormuş 2-3 defada bir 100 tl alıyor ve tahlillerini devlet hastanesinde yaptır boşuna masraf yapma diyormuş :)) benim de işime geldi doğrusu:)
amin canım rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinnnnnnnnnnn mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetineeinşallah hayrına olur canım. allah bebek isteyen herkese nasip etsin. bende çok istiyorum bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?