- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi pudraskina
-
cnmm tebrik ederm allh hayırlı etsın. Cnm bnim 5 gun var ve yemn ediorum senin belirtilerinin birebir aynısı vsr.bide ek olarak okadar goğus ağrım var ki yururkn bile acıyo.bndede umut varmdr ne dersinKizlar bende p.tesi öğrendim hamile olduğumu brlirtilerimde kasık ağrılarım ve batma oliyidu bianda bıçak saplanıyodu sanki çok üşüyofum elim ayağım buz kesmişti akıntım çoğaldı ve sarı renkteydi çok ishal olmuştum bide adetime 2 3 gün kala midem bulanmaya başladı çok sivilcem çıktı benim gibi olanlara inşallah bi yardımım dokunur:)
hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli kavuşsun anneciğine inşallah canım :) idrar tahlilin ne zaman çift çizgi çıktı? kaç gün gecikmesi gerekiyor adetin?
cnmm tebrik ederm allh hayırlı etsın. Cnm bnim 5 gun var ve yemn ediorum senin belirtilerinin birebir aynısı vsr.bide ek olarak okadar goğus ağrım var ki yururkn bile acıyo.bndede umut varmdr ne dersin
bundan onceki aylarda beklemedim sonu husran oldu zaten kararlıyım buay bkliycm ama gunler gçmk bilmio.bidaha ki haftasonu yıldonumumz aynı zamnda eşime surprız yapmk istiormUmut herzaman vardır cnm inşallah hamilesindir ben bu ay gariplik olduğunu sezdim çünkü geçen aylarda olmayanlar bu ay çıktı bende ama hala göğüslerimde bi büyüme falan yok sadece ağrıyo o kadar sana tavsiyem gününün geçmedini bekle inşallah güzel haberleri bizimlede paylaş
cnm adet oldunmu seninşallah bebiş geliyordur ozaman :) ne kadar süredir deniyorsunuz? bazen vücut psikolojik olarak yanıltıyormuş bizim gibi çok isteyen adayları. inşallah belirtilerimiz hayırlı bir sonuca ulaşır bu defa :)
cnm adet oldunmu sen
bir bu eksikticnm adet oldunmu sen
cnm adet oldunmu sen
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...
Tukenmek uzereyim..bolge hastanesine gidip de iyi sonuc alan varmi? Hic birsey yokken neden cocuk olmuyor anlamadim.nereye gidicegimi bilmiyorum artik.lutfen iyi bildiginiz umraniye ya madenler sancaktepe cevresinde iyi kadin dogum doctoru biliyorsaniz lutfen soyleyin..artik gucum yetmiyor mucadile etmege...
Bende de kist vardi gitmis guya bilmiyorum artik doctorlara da guvenim kalmadi..senin myomun yumurtaligindami nasil gecer dedi doctor ne onerdi hangi hastaneye gidiyorsun cnmbugün benim için de zor bir gün oldu bugünsabahtan yazdığımı okumuşsundur miyom çıktı rahmimde demiştim. öğleden sonra da kan tahlili sonucumu almaya gittim daha kötüsü varmış meğer doktor sütün geliyomu dedi şaşırdım yoo dedim ne alaka.. prolaktin denen bir değer varmış 1,5-26 arası olması gereken değer 45 çıktı bende. bu sütün gelmesini sağlayan bir değermiş ve miyomdan önce buna öncelik vermek gerekiyormuş tedavi konusunda şimdi bir ilaç verdi tedaviye başlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah.. hiç umulmadık sorunlar çıkabiliyor o yüzden acil olarak bir uzmana görün sende.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Bende de kist vardi gitmis guya bilmiyorum artik doctorlara da guvenim kalmadi..senin myomun yumurtaligindami nasil gecer dedi doctor ne onerdi hangi hastaneye gidiyorsun cnm
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde adetime 3gün geçti 1gün geçince test yaptım negatif çıktı bir test daha var evde aama yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum çünkü kocam çok meraklıdır kesin testi yaprken haberi olur..ben geçen ay hsg filmi çektirdim onu çektirenler ilk 6 ay içinde hamile kalmam daha kolaymış hayırlısı allahtann eğer hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben ve eşim olucaz :)merhaba kızlar burdaki belirtileri okuyunca cevap yazmak istedim:)
16 haftalık hamileyim ... Bende belirtiler farklıydı söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmuyor...
Mide bulantısı bel ağrısı kasık ve göğüslerde hassasiyet bebek 2 aylık olduğunda başlıyor...
en büyük belirti adetin gecikmesi ... Belirtilere falan bakmayın inanın herkes belirtileri anlatınca sanki o belirtiler sizde başlamış gibi oluyor, zaten hamilelik belirtileri normal hamile olmayanlardada var reflü üşütme vesayre hamile belirtilerine bakıp kendinize benzetme yapmayın ben çok yapmıştımve hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim yani bi belirtide yoktu adetimin geciktiğini bile sonra farkettim belirtiler bebek 8.haftaya girince başladı.. Normalde hamile bir bayanın sürekli uyukladığı söylenir bnde tam aksine gece gündüz oturuyorum kusma halen devam ediyor ... Bel ağrılarım kasık kramplarım yaklaşık 4 haftadır var , iştahlı olmam gerekirken aşırı iştahsızım :) söylemek istediğim herkesin belirtisi aynı olmayabiliyor... idrar testinde silik çizgi hamileliğin en erken dönemidir he kendinizi hamile gibi hissediyorsanız en güzel kan tahlilinde öğrenirsiniz...
Yazım birazcık uzun oldu
Okuduğunuz için teşekkürler
canım ya hsg testi nasıl oluyor?hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde adetime 3gün geçti 1gün geçince test yaptım negatif çıktı bir test daha var evde aama yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum çünkü kocam çok meraklıdır kesin testi yaprken haberi olur..ben geçen ay hsg filmi çektirdim onu çektirenler ilk 6 ay içinde hamile kalmam daha kolaymış hayırlısı allahtann eğer hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben ve eşim olucaz :)
geçmiş olsun canım. Olsun her şeyden önce bizlerin sağlığı. Sen iyi ol ki bebişin de sağlıklı olsunbugün benim için de zor bir gün oldu bugünsabahtan yazdığımı okumuşsundur miyom çıktı rahmimde demiştim. öğleden sonra da kan tahlili sonucumu almaya gittim daha kötüsü varmış meğer doktor sütün geliyomu dedi şaşırdım yoo dedim ne alaka.. prolaktin denen bir değer varmış 1,5-26 arası olması gereken değer 45 çıktı bende. bu sütün gelmesini sağlayan bir değermiş ve miyomdan önce buna öncelik vermek gerekiyormuş tedavi konusunda şimdi bir ilaç verdi tedaviye başlıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah.. hiç umulmadık sorunlar çıkabiliyor o yüzden acil olarak bir uzmana görün sende.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
Miyomu iyice arasdir tehlikesi varmidir kendi kendine gecicekmidir cunki bazi yerlerde amaliyet fln diyolar kist icin de gecerli yazdigim.onun icin pes etme git ve iyice arasdir once.myommu engelmiymis hamileliye? Bi de kac yillik evliydin?myomum rahim kesesinin yanındaymış canım ama sabahtan miyoma önem gösteren doktor öğleden sonra kan değerlerini görünce prolaktin daha önemli diğeri sonra dedi. önemsemedi yani miyomu. ben tekirdağda devlet hastanesine gittim canım özel bir doktora da çıkacağım ama ileri bir tarihi verdi randevu için. şimdi beklemek istemiyorum o zamana kadar dostinex diye bir ilaç verdi ona başlıycam
Hsg bende cektirdim bekliyoruz hala hamileliyi.ben test almam birgun 3 defa test almak icin gitdim eczaneye erken gebelik icin de ayri aldim üzüldüm hep..artik acimasizim kendime ne olursa olucak diyorum yoruldum artik ama pes de etmiyorum bugun stressliyim cunki bu defa gebelik şansi çokken ..adet oldum.herseyi dogru duzgun yapiyorum ama yok iste..istemeyenler onca sorunlari olanlar nasil hamile kala biliyor anlamiş degilim demekki biraz sogukkanli olucaz..sırr buhayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde adetime 3gün geçti 1gün geçince test yaptım negatif çıktı bir test daha var evde aama yine negatif çıkar diye üzülmek istemiyorum çünkü kocam çok meraklıdır kesin testi yaprken haberi olur..ben geçen ay hsg filmi çektirdim onu çektirenler ilk 6 ay içinde hamile kalmam daha kolaymış hayırlısı allahtann eğer hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben ve eşim olucaz :)
Miyomu iyice arasdir tehlikesi varmidir kendi kendine gecicekmidir cunki bazi yerlerde amaliyet fln diyolar kist icin de gecerli yazdigim.onun icin pes etme git ve iyice arasdir once.myommu engelmiymis hamileliye? Bi de kac yillik evliydin?
o kadar takıyoruz ki kafamıza gebeliği oyüzden çıkıyormuş şu prolaktin bile. sende de öyle bir şey olabilir annelik hormonu salgılıyormuş beyin başka bir deyişle.. ''niye çocuğunuz yok hala, bak bilmem kim bile hamileymiş, sizin olmuyor mu......vs.'' saçma sapan konuşulanlar yüzünden bu stresimiz hep. ben bu ay okadar çok belirti yaşadım ki artık hamile kaldığımda bile inanamıycam çift çizgiyi görmeden.. sen de acil bir doktor bul kendine ve hiç kimseye kulak asma canım. bu bizim hayatımız ve Allah nasip ettiyse istemesek de olur, nasip etmediyse istesek de olmaz... sabır lütfen...Miyomu iyice arasdir tehlikesi varmidir kendi kendine gecicekmidir cunki bazi yerlerde amaliyet fln diyolar kist icin de gecerli yazdigim.onun icin pes etme git ve iyice arasdir once.myommu engelmiymis hamileliye? Bi de kac yillik evliydin?
bu akşam test yapacktım dayanamayıp ama eşim izin vermedi bir hafta sabret diyo bakalım hayırlısı ama miğdemde bulanmaya başladı arada birde gözlerim kararıyo bakalım neler olcak bu ay canım allah istiyen herkese nsip etsinnHsg bende cektirdim bekliyoruz hala hamileliyi.ben test almam birgun 3 defa test almak icin gitdim eczaneye erken gebelik icin de ayri aldim üzüldüm hep..artik acimasizim kendime ne olursa olucak diyorum yoruldum artik ama pes de etmiyorum bugun stressliyim cunki bu defa gebelik şansi çokken ..adet oldum.herseyi dogru duzgun yapiyorum ama yok iste..istemeyenler onca sorunlari olanlar nasil hamile kala biliyor anlamiş degilim demekki biraz sogukkanli olucaz..sırr bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?