Erken hamilelik belirtileri

Ins vardir ve saglikla tutunur kimyasal gebelik artik hemen hemen herkzin basina gelio sanirim yedigimiz ictigimiz hersey hormonlarimizi dna mizi bozuyor. Eskiden boyle bisi yokmus.
Regl gecince test yapmalisiniz az kalmis cunku :)
Bir daha test yapmadım canım daha ama bu gün gidip kan verdim doktor çok zayıfsın ayrıntılı bakılsın dedi akşama çıkacak sonuç bakalım hayırlısı

Merhaba canım benim kan testimde negatif çıktı malesef hala adet olmadım bekliyorum artık her an gelecek diye bu ayda nasip olmadı belirtiler hala var psikolojik sanırım bunlar

Olsun canim uzulme ins bir dahaki aya olur stresten gecikir mevsim degisikligindende gecikebilir

Kizlar benimde adet tarihim 22 subat ve ben 22 subat dayanamiyip test yaptim négatif cikti sonradan silikti ama zar zor gozukuyodu ve baya olmustu yapali ve suan hala olmadim 2-3 aydir duzenliydi bu ay sadece 1 gun gecikti bugunu saymazsak ve belirtilerde var adetle ilgili sadece bu son 2 gundur sık idrar var affedersiniz kan tahlili anca pazartesi gunu yapabilirim ya cok stresliyim paylasmak istedim

CANIM testte silik olsada ikinci çizgiyi gördüysen bence vardır çünkü sabah test yapıp akşam ikinci çizgiyi görüpte hamile olanlar var burda sabah ilk ıdrarınla bi test daha yap istersen. Bence şimdiden hayırlı olsun

Hala test yapmadim yapmicam cunku 26 beklicem simdi nasil anlatim benim adet duzensizdi 2 aydir duzene gitmişti 27-28 gunde bir oluyodum normalde ben gecen ay 26 da olmustum ama bende şöyle birsey var iki aydir ben adet tarihimde 5 gun once olurum ve adet sancilarim 1 hatfa onceden başlar 2 aydir beş gun once olduğum için dedim herhalde 22 de olurum diye sence ben 26 mi beklim yoksa 22 olarak mi sayiyim suanda test yapmak istemiyorum gercekten negatif gormekten yoruldum yaparsam sali veya Çarşamba yapicam ama direk kan testi yapicam ve 3-4 gundur adet sancim ve arada akintim var bazen duruyo bazen oyle bi adet sancisi geliyo ki diyorum herhalde oldum ama bu genellikle sabah başliyo oglene doğru azaliyo aksam hiç olmuyo diye bilirim gerçek bileniniz varsa yardimci olsun bana napim ben kafayi yiyecem

Kizlar merhaba.o kadar cok topik dolastimki belirtiler icin ve soz verdim kendime cift cizgiyi gorunce yazicam belirtiletimi diye.kizlar sunu bilin adet olacaginiz zaman gousleriniz sisiyorsa kasiklariniz agriyorsa bunlar hamilelik belirterindede olur yok adet zamaniniz rahat oluyorsaniz belirti vermez.benim adetten once gouslerim hic sismedi acimadi sadece kasik agrisi cekerdim ve o gun adet olurdum.simdi kasik grimi 5 gun onceden cekmeye basladim boyle yarim saat agridi belime vurdu gecti yumurtaliklarim agridi hem sag hem sol ama gouslerimde hic ir deyisim yok,yanliz biliyorumki benim normaldede gouslerim sisiyor dolgunlasiyor olsaydi ayni siddette adetime daha gunler kala sisecekti ve hamile cikacaktim.yani su anliyorsunuz.farkli.gous agrisimi cekiyosunuza detten once bunu daha erken ve siddetli hissediyorsunuz kadik agrisimi daha siddetli oyle oluyodum bitiyodum dyramadim hastanelik oldum gibi deyil.sadece sizin normalde yasadiginizin bi tik fazlasi.dugalarinuzib ekletim sagliki bir sekilde bebeyimi kucagigima alabileyim.rabbim herkese bu duyguyu tattirsin.

1. Merhaba kizlar. Klomen tedavisinde ikinci ayimiz. Konularımı bazılarıniz hatırlar. Bir buçuk yıldır bebis istiyoruz,ama nasip olmadı bir turlu. Bir kez düşük yaptım. Neyse gelelim belirtilere... Iki üç gün önce aşırı midem ağırdı bütün gün. Ve hiç midem agrimaz normalde. Ayaklarım donuyordu sanki,çok usuyordum. Iki gundur sanki biraz idrara fazla cikiyorum Dün dr ile randevum vardı yumurta takibi için. Bu ayın ortasında ilk yumurtam catlamisti ama Bir tane daha gelisti sonradan. Dün gittim oda yeni çatlamış dedi dr. Eve geldim gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Ilişki esnasında afedersiniz vajinamda çok agri hissettim normalde bende böyle olmazdı. Ilişki sonrası ise feci bir agri başladı,hani regli olacağımız ilk gün ki gibi bir agriydi. Ilk defa böyle hissettim . Inşallah gelmiştir kuzum... sizde hiç oldumu böyle? Reglime 6 7 gün var kizlar... okuduğunuz için teşekkürler

benim göbeğimde inanilmaz şişlik vardı.ruyalarimda hep erkek çocuğum olacagini soyluyordum herkese ve hep tatli yiyordum. ilk gebeligimde de oyleydi ama düşükle sonlandi. bu gebeligimde de ruyadan anladik ve 1 gun kala test yaptım pozitif cok şükür. ovulasyon testi kullanmıştım üstelik cok cok koyu çizgide görmemiştim

Merhaba arkadaşlar bende yeni katılanlardanım bende sizinle ilk gebelik tecrübelerimi paylaşmak istedim bende cok değişik oldu biz eşimle deniyorduk ama hiç takip etmedik bir gün ben birden bire işe gidemeyecek kadar hastalandım isal karın ağrısı ateş baş dönmesi herşey vardı bir kaç gün sürdu yataktan kalkamadım rahatsızlandığımda annem aradı ve bana hamile olabilirmisin bir test yap dedi yaptım pozitif çıktı başka bir durum olmadı nasılllll

Arkadaşlar merhaba, erken hamilelik belirtileri ben de var. Belim ağrıyor.karnım sanki adet olacakmış gibi arada ağrıyor.günüm bugünde olmadım.10yıldır evliyim .iki tane tüp bebek denemenizi var. Hepsi de başarısız.bu ay soğan kürü yapmıştım olduysa bile ondan olmuştur.son adet tarihimi bile bilmiyorum ki kesin bileyim ya

Merhaba arkadaşlar bende 2 senelik ewliyim ewlendiğim günden itibaren hiç korunmadık ama maalesef olmadı tedavi bir sonuç wermedi tedaviyi bıraktıktan yaklasık 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 21 eylül son adet tarihim di 25 ekimde hamile olduğumu öğrendim fakat 6 kasımda düşük yaptım kürtaj olmadım ewde kendiliğinden düştü doktora gittiğimde kürtaja gerek olmadığını içimin temizlendiğini söyledi çocuk düştükten sonra adet gördüm 6 gün flan sürdü 6 kasımda düştüğü için doktor o tarihi son adet tarihim olarak kabul edeceğimi söyledi aralık 6 7 gibi adet olursun dedi bu ay göğüslerim şişmeye başladı büyüdü ama bugun biraz yumuşadığını hissediyorum hafif hafif kasık ağrılarım war göğüslerimde acıma war sürekli halsizlik hissediorum yatmak istiyorum göğüslerimde acıma war acaba tekrar hamile kalmış olabilirmiyim başına boyle bişe gelen warmı

Bende asiri kasik agrisi bel agrisi var vucut isim cok yukseldi ve cok gaz sancisi kabizlik yasiyorum en bariz olansa nerdeyse yarim saatte bir idrara cikiyorum halsizlikten yerimden kalkamadim bugun adetime 3 gun var ve Belirti cok fazla kendimi tanidigim icin bi tuhaflik oldugunu dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar. Burada bu kadar tecrübeli anneler varken bende bir danışmak istedim. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Hap bitiminde gittim yumurtan yeteri kadar buyumemis dedi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtamin büyüdüğünü 2 gün temasta bulunmamiz gerektigini ve 3 gün sonra gelmemi söyledi 3 gün sonra gittigimde yumurtamın çatlamis olduğunu ve bugünün de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ve bana 22sinde gel dedi.
Yumurtamın catladigini ilk defa hissettim. Gün boyunca kasık ağrım oldu. Doktoruma söyledigimde ovulasyonu hissetmissin dedi. Bugün catlamanın 9.günü.
Catlamadan 2 gün sonra göğüs uçlarım çok acimaya başladı , kıyafetim dahi acıtıyor. Karnımın alt tarafında bir baskı hissi var ve 2 gundür çok hafif bulantım var özellike sırt üstü yatınc .Bugünde bel agrım var. Bat ne zaman bilmiyorum . Pko oldugum icin duzensiz okuyor. Doktor 22 aralikta gel dedi. Merakla bekliyorum 22 Aralik'ı. Hamile olma ihtimalim var mı ? 3 yıldır istiyoruz fakat nasip olmadı. İnşallah 2018e melegimizle gireriz.

İyi akşamlar kızlar bir şey sormak istiyorum şimdi benim bat ima altı gün var ama ki gündür göğüslerimin uçları ağrıyor ve kahverengi olan kısmında damarlarım çok belirgin sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

merhabalar kızlar, gecen ay dış gebelik geçirdim ve kendiliğinden sonlandı kanamayla beraber
adet oldum ve beta değerim sıfırlandı
bu ay yeniden başladık çalışmaya,
size sorum şu ki, hamilelik belirtileri 1 hafta sonra ortaya çıkmaya başlar mı
benim de uyku halim ve ağzımda garip bir tat var.
ara ara da kasık ağrım oluyor

Merhaba bende kasım ayında bi düşük yaşadım adetim 5 gün geçti bu ay dün akşam kan testi yaptrdm ama negatif ama hala adet olmadım acaba böyle bişey yaşayıp sonradan hamile olduğunu anlayan warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…