- 26 Ekim 2015
- 134
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi pudraskina
-
- #1.101
Bir daha test yapmadım canım daha ama bu gün gidip kan verdim doktor çok zayıfsın ayrıntılı bakılsın dedi akşama çıkacak sonuç bakalım hayırlısıIns vardir ve saglikla tutunur kimyasal gebelik artik hemen hemen herkzin basina gelio sanirim yedigimiz ictigimiz hersey hormonlarimizi dna mizi bozuyor. Eskiden boyle bisi yokmus.
Regl gecince test yapmalisiniz az kalmis cunku :)
Bir daha test yapmadım canım daha ama bu gün gidip kan verdim doktor çok zayıfsın ayrıntılı bakılsın dedi akşama çıkacak sonuç bakalım hayırlısı
Son bir saat kaldı insaallahInsallah pozitif cikar benide alintilamayi unutma
Merhaba canım benim kan testimde negatif çıktı malesef hala adet olmadım bekliyorum artık her an gelecek diye bu ayda nasip olmadı belirtiler hala var psikolojik sanırım bunlarInsallah pozitif cikar benide alintilamayi unutma
Merhaba canım benim kan testimde negatif çıktı malesef hala adet olmadım bekliyorum artık her an gelecek diye bu ayda nasip olmadı belirtiler hala var psikolojik sanırım bunlar
CANIM testte silik olsada ikinci çizgiyi gördüysen bence vardır çünkü sabah test yapıp akşam ikinci çizgiyi görüpte hamile olanlar var burda sabah ilk ıdrarınla bi test daha yap istersen. Bence şimdiden hayırlı olsunKizlar benimde adet tarihim 22 subat ve ben 22 subat dayanamiyip test yaptim négatif cikti sonradan silikti ama zar zor gozukuyodu ve baya olmustu yapali ve suan hala olmadim 2-3 aydir duzenliydi bu ay sadece 1 gun gecikti bugunu saymazsak ve belirtilerde var adetle ilgili sadece bu son 2 gundur sık idrar var affedersiniz kan tahlili anca pazartesi gunu yapabilirim ya cok stresliyim paylasmak istedim
Hala test yapmadim yapmicam cunku 26 beklicem simdi nasil anlatim benim adet duzensizdi 2 aydir duzene gitmişti 27-28 gunde bir oluyodum normalde ben gecen ay 26 da olmustum ama bende şöyle birsey var iki aydir ben adet tarihimde 5 gun once olurum ve adet sancilarim 1 hatfa onceden başlar 2 aydir beş gun once olduğum için dedim herhalde 22 de olurum diye sence ben 26 mi beklim yoksa 22 olarak mi sayiyim suanda test yapmak istemiyorum gercekten negatif gormekten yoruldum yaparsam sali veya Çarşamba yapicam ama direk kan testi yapicam ve 3-4 gundur adet sancim ve arada akintim var bazen duruyo bazen oyle bi adet sancisi geliyo ki diyorum herhalde oldum ama bu genellikle sabah başliyo oglene doğru azaliyo aksam hiç olmuyo diye bilirim gerçek bileniniz varsa yardimci olsun bana napim ben kafayi yiyecemCANIM testte silik olsada ikinci çizgiyi gördüysen bence vardır çünkü sabah test yapıp akşam ikinci çizgiyi görüpte hamile olanlar var burda sabah ilk ıdrarınla bi test daha yap istersen. Bence şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?