Erken hamilelik belirtileri

Yani negatif mi olacak
Yok yani uzulme, yikilma hic uzme kendini. Pozitif de olsa negatif de olsa sonuc Senin test yaptirmana gore degismeyecek demek istedim bi de 4 gun once tahmin ediyor diye bissuru test tuketmisligim var. en guzeli gunu gectikten sonra yapmak testi. Simdi yapman en sagliklisi diger sonucu unut

Anladim canim cok saol

Reactions: Ebt
Kan testi yaptirdim bugun 159.4 cikti. Kac haftalik falandir. Deneyimlerinden faydalanayim dedim

Kan testi yaptirdim bugun 159.4 cikti. Kac haftalik falandir. Deneyimlerinden faydalanayim dedim

Canim Iki gun sonra tekrar et testi Iki katina cikmis olmasi gerekiyor bu degerin. Ilk gebeligim kimyasal gebelikti artis orani azdi. cok uzulmustum. Artisi gorunce doktora gidersin insallah Allah gonlune gore versin

Kızlar adet günüm 10 eylül 15 eylülde az sekilse lekelenmem oldu ve bitti ertesi gün ayın 16'sı esimle birlikte olduk ve o günden sonra karnımda agrılar olmaya başladı bianda giren kramplar bıçak saplanması gibi aynı adet günümden ortalama 1 hafta öncesinden yaşardım bu agrıları ve hasta olacağımı anlardim bu sefer adet sonrası da yaşadım bunları ilk defa oldu ve içimde bi kıpırtı var içimden bi ses hamilesin diyor ama psikolojikse olabilir inşallah kızlar dua edin bu şekilde belirti yasayan varmı aranızda ayrıca beyaz akıntımda oluyo 3 senelik evliyim bu arada ilk olacak insallah

sonucunu merak ettim hala devam ediyomu belirtilerin canım

Kızlar yardımmmm!!!!!

Suan hic yaşamadığım bir olay yasadık daha 20 gün öncesi kadar buraya yazmıştım ve bugün yaşadığım şey karşısında tekrar sayfaya girmek istedim
Adetime telefonumdaki takvime göre 4 gün daha var! Biraz önce lavoboya gittim aşırı derecede afedersiniz 2-3 gündür kabızlık cekiyorum her neyse tuvaletimi yapıp sildikten sonra selpakta bir sise kapağı kadar ortalama büyüklükte yuvarlakça sanki boya gibi inanamadım pespembe bir yığın akıntı geldi ve adetime 4 gün var adet öncesi sivilcem çıkardı alnımda çenemde 1 adet o yokkkk ve en az 2 gün önce ara ara agrım olurdu ve hastalanacagımı anlardım e o da yokkkk simdi bu ne demek bilen yasayan açıklasın lütfen yeni yasadım bu olayı bakıcam eğer adet kanaması başlangici ise birazdan devamı gelir özellikle peçete koydum ki gelenin rengini görmek icin ama gelmese cokcok cokkkkk Mutlu olurum 3.5 seminerin ardından bana bi dua edin nolur eğer olmazsam sabah doggruuuu tahlilee :))))
Uzun oldu biraz Hakkı'nızı helal edin acilinden cevaplarınızı bekliyorum kızlarrrrr

Merhaba kızlar ben de bi süredir takip ediyorum bu siteyi ...1 temmuz 11 haftalıkken düşük yaptım...ve en son korunmadan ilişkiye gireli uç haftayı geçti ....ilk gebeligimde sigara kullamama rağmen aniden tiksinmjstim 4 gün önce yimsigara kokusundan tiksindim oyleki günde 7-8 tane icmeme rağmen 4 günde icmiyorum ve isme isteği duymuyorum....bu sabah da bulatiyla uyandim...ama yarın adet olmam lazım hamile olabilir miyim ??????????lütfen cevap yazın...

Merhaba arkadaşlar bende iki senelik evliyim hic korunmadik yaklasik 4 ay once rahim filmi cekildim ve ameliyat olamam gerektiğini söyledi doktor histeroskopi oldum doktor 2 ay icinde hamile kalirsin dedi bu ay tam 2 ay oldu adetim 5 gün gecikti ama adet oldum malesef ama 2 gün sürdü kesildi normalde 4 5 gün olurdum neden böyle oldu daha once boyle olan var mi aranizda cevap verirsenizz cook sevinirimm simdiden teşekkürler arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar
Uzun süre bu forumları takip eden biri olarak hamile kalırsam mutlaka yazmaya karar vermiştim.
Şu an 8-9 haftalık hamileyim. Bu 2. Hamileliğim. İlkinde uzun süre denemelerden sonra doktora gittiğimizde ne eşimde ne de bende bir problem bulunamamıştı ama zaman geçmesine rağmen çocuğumuz olmuyordu. 2 kere aşılama denendi ve olmadı. Sonraki ilk tüp bebek denememiz başarılı oldu ve oğlum şu an büyüdü bile çok şükür. İlginç olansa şu an ki hamileliğimin doğal yollarla olması. En erken belirtilere gelince, adetime 1 hafta-10 gün gibi bir süre kala adet belirtilerim başlamıştı. 1 hafta kala 1-2 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim. Göğüslerimin hassasiyeti de her zamankinden önce başladı. Yine adetime 1 hafta kadar varken tuvalet sonrası tuvalet kağıdı kullandığımda kağıda sarı, sümüksü o zamana kadar görmediğim bir akıntı geldi 1 kez. Her adet öncesi yoğun beyaz yoğurt kıvamında akıntım olurken bu kez olmadı. Bir de akşamları aşırı üşüdüm titreme derecesinde. Hatırladıklarım bunlar, umarım faydası olur. Bu satırları okuyan ve evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin diyorum. Herkese sevgiler.

Kizlar merhaba ilk hamileligimde hic bir belirtim yoktu, sadece adet olcagim gun agrisiz bi sekilde uc gun kahverengi kanamam oldu bi iki damla gunde. 5 haftalikken dusuk yaptim. Kasimin ilk haftasinda gerceklesti dusuk. Kasim 20 de ovulasyon donemimdi diye dusunuyorum sag kasigimda agri giriyo ara sira ve o gun korunmadik. Henuz dusukten sonra 27 gun olcak adet gormedim. Goguslerim dunden beri gergin ve dokununca sutyensiz merdiven inince falan agriyo. Uyurken bacaklarima aciyla birlikte agri giriyo ara sira belim agriyo gunde bi iki defa. Sizce var midir gebelik ne zaman test yapmaliyim?

Arkadaşlar bender bişey sormak istiyorum bu erken gebelik.testi testlerini üzerinde yazdığı gibi adetten 6 gün önce mo yapmak gerek daha erken yapan var mı benim bu gün adet günüme 7 gün var göğüslerimde çok fazla değil ama acı var dokununca aciyor başka da bi belirtim yok sizce kaç gün sonra test yapmalıyım

Cnm en garantisi bat gununu bekle yani ben guvenemiyorum erken testlere 1 hafta once sonuc verecegini yaparsan negatif cikarsa uzulursun.
Illede de deniycem ben dersen dene ama negatif cikabilir yuksek ihtumal varsa bile

Yaaaa aynı ben bende ekstra sol bacak Ağrı'sı da var günler geçmiyor çıldırcam

Benim de belirtilerim sizin anlattiginiz gibi regle daha 8 gün var

Cnm en garantisi bat gununu bekle yani ben guvenemiyorum erken testlere 1 hafta once sonuc verecegini yaparsan negatif cikarsa uzulursun.
Illede de deniycem ben dersen dene ama negatif cikabilir yuksek ihtumal varsa bile
Evet canim dediğin gibi negatif çıktı 6 gün kala yaptım ama göğüslerim hala sis hassas ara ara bel ağrım var adet tarihimi bekliyorum artık sabırla belki gelecek belki de var bilmiyorum bide benim yumurtlama günümden 11 gün geçti daha o yüzden idrarda çıkmayabilir diyorum kendimi avutuyorum

Sabirla beklemeni tavsiye ederim negatif her halukarda yikim oluyor insan icin.
Ins vardir

İnsaallah canım inş vardır belirtileri hiç bu kadar net yaşamamıştım gene de bilmiyorum bakalım kaldı 3 gün Allah ne nasip edecek ben bide kimyasaldan korkuyorum iki kere de kimyasal yaşadım malesef

Ins vardir ve saglikla tutunur kimyasal gebelik artik hemen hemen herkzin basina gelio sanirim yedigimiz ictigimiz hersey hormonlarimizi dna mizi bozuyor. Eskiden boyle bisi yokmus.
Regl gecince test yapmalisiniz az kalmis cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…