- Konu Sahibi pudraskina
-
- #1.081
Yani negatif mi olacakSimdi yaptiracagin kan testini erken yaptirmissin sanirim :) bence yaptir sonuc degismeyecek zaten.
Yok yani uzulme, yikilma hic uzme kendini. Pozitif de olsa negatif de olsa sonuc Senin test yaptirmana gore degismeyecek demek istedimYani negatif mi olacak
Anladim canim cok saolYok yani uzulme, yikilma hic uzme kendini. Pozitif de olsa negatif de olsa sonuc Senin test yaptirmana gore degismeyecek demek istedimbi de 4 gun once tahmin ediyor diye bissuru test tuketmisligim var. en guzeli gunu gectikten sonra yapmak testi. Simdi yapman en sagliklisi diger sonucu unut
Kan testi yaptirdim bugun 159.4 cikti. Kac haftalik falandir. Deneyimlerinden faydalanayim dedimYok yani uzulme, yikilma hic uzme kendini. Pozitif de olsa negatif de olsa sonuc Senin test yaptirmana gore degismeyecek demek istedimbi de 4 gun once tahmin ediyor diye bissuru test tuketmisligim var. en guzeli gunu gectikten sonra yapmak testi. Simdi yapman en sagliklisi diger sonucu unut
Kan testi yaptirdim bugun 159.4 cikti. Kac haftalik falandir. Deneyimlerinden faydalanayim dedim
sonucunu merak ettim hala devam ediyomu belirtilerin canımKızlar adet günüm 10 eylül 15 eylülde az sekilse lekelenmem oldu ve bitti ertesi gün ayın 16'sı esimle birlikte olduk ve o günden sonra karnımda agrılar olmaya başladı bianda giren kramplar bıçak saplanması gibi aynı adet günümden ortalama 1 hafta öncesinden yaşardım bu agrıları ve hasta olacağımı anlardim bu sefer adet sonrası da yaşadım bunları ilk defa oldu ve içimde bi kıpırtı var içimden bi ses hamilesin diyor ama psikolojikse olabilir inşallah kızlar dua edin bu şekilde belirti yasayan varmı aranızda ayrıca beyaz akıntımda oluyo 3 senelik evliyim bu arada ilk olacak insallah
Arkadaşlar bender bişey sormak istiyorum bu erken gebelik.testi testlerini üzerinde yazdığı gibi adetten 6 gün önce mo yapmak gerek daha erken yapan var mı benim bu gün adet günüme 7 gün var göğüslerimde çok fazla değil ama acı var dokununca aciyor başka da bi belirtim yok sizce kaç gün sonra test yapmalıyım
Yaaaa aynı ben bende ekstra sol bacak Ağrı'sı da var günler geçmiyor çıldırcamMerhaba arkadaşlar
Uzun süre bu forumları takip eden biri olarak hamile kalırsam mutlaka yazmaya karar vermiştim.
Şu an 8-9 haftalık hamileyim. Bu 2. Hamileliğim. İlkinde uzun süre denemelerden sonra doktora gittiğimizde ne eşimde ne de bende bir problem bulunamamıştı ama zaman geçmesine rağmen çocuğumuz olmuyordu. 2 kere aşılama denendi ve olmadı. Sonraki ilk tüp bebek denememiz başarılı oldu ve oğlum şu an büyüdü bile çok şükür. İlginç olansa şu an ki hamileliğimin doğal yollarla olması. En erken belirtilere gelince, adetime 1 hafta-10 gün gibi bir süre kala adet belirtilerim başlamıştı. 1 hafta kala 1-2 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim. Göğüslerimin hassasiyeti de her zamankinden önce başladı. Yine adetime 1 hafta kadar varken tuvalet sonrası tuvalet kağıdı kullandığımda kağıda sarı, sümüksü o zamana kadar görmediğim bir akıntı geldi 1 kez. Her adet öncesi yoğun beyaz yoğurt kıvamında akıntım olurken bu kez olmadı. Bir de akşamları aşırı üşüdüm titreme derecesinde. Hatırladıklarım bunlar, umarım faydası olur. Bu satırları okuyan ve evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin diyorum. Herkese sevgiler.
Benim de belirtilerim sizin anlattiginiz gibi regle daha 8 gün varMerhaba arkadaşlar
Uzun süre bu forumları takip eden biri olarak hamile kalırsam mutlaka yazmaya karar vermiştim.
Şu an 8-9 haftalık hamileyim. Bu 2. Hamileliğim. İlkinde uzun süre denemelerden sonra doktora gittiğimizde ne eşimde ne de bende bir problem bulunamamıştı ama zaman geçmesine rağmen çocuğumuz olmuyordu. 2 kere aşılama denendi ve olmadı. Sonraki ilk tüp bebek denememiz başarılı oldu ve oğlum şu an büyüdü bile çok şükür. İlginç olansa şu an ki hamileliğimin doğal yollarla olması. En erken belirtilere gelince, adetime 1 hafta-10 gün gibi bir süre kala adet belirtilerim başlamıştı. 1 hafta kala 1-2 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim. Göğüslerimin hassasiyeti de her zamankinden önce başladı. Yine adetime 1 hafta kadar varken tuvalet sonrası tuvalet kağıdı kullandığımda kağıda sarı, sümüksü o zamana kadar görmediğim bir akıntı geldi 1 kez. Her adet öncesi yoğun beyaz yoğurt kıvamında akıntım olurken bu kez olmadı. Bir de akşamları aşırı üşüdüm titreme derecesinde. Hatırladıklarım bunlar, umarım faydası olur. Bu satırları okuyan ve evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin diyorum. Herkese sevgiler.
Evet canim dediğin gibi negatif çıktı 6 gün kala yaptım ama göğüslerim hala sis hassas ara ara bel ağrım var adet tarihimi bekliyorum artık sabırla belki gelecek belki de var bilmiyorum bide benim yumurtlama günümden 11 gün geçti daha o yüzden idrarda çıkmayabilir diyorum kendimi avutuyorumCnm en garantisi bat gununu bekle yani ben guvenemiyorum erken testlere 1 hafta once sonuc verecegini yaparsan negatif cikarsa uzulursun.
Illede de deniycem ben dersen dene ama negatif cikabilir yuksek ihtumal varsa bile
Evet canim dediğin gibi negatif çıktı 6 gün kala yaptım ama göğüslerim hala sis hassas ara ara bel ağrım var adet tarihimi bekliyorum artık sabırla belki gelecek belki de var bilmiyorum bide benim yumurtlama günümden 11 gün geçti daha o yüzden idrarda çıkmayabilir diyorum kendimi avutuyorum
İnsaallah canım inş vardır belirtileri hiç bu kadar net yaşamamıştım gene de bilmiyorum bakalım kaldı 3 gün Allah ne nasip edecek ben bide kimyasaldan korkuyorum iki kere de kimyasal yaşadım malesefSabirla beklemeni tavsiye ederim negatif her halukarda yikim oluyor insan icin.
Ins vardir
İnsaallah canım inş vardır belirtileri hiç bu kadar net yaşamamıştım gene de bilmiyorum bakalım kaldı 3 gün Allah ne nasip edecek ben bide kimyasaldan korkuyorum iki kere de kimyasal yaşadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?