- 19 Ekim 2015
- 20
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi pudraskina
-
Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da adet mi oluyorum ya da yerlesme kanamasi mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
benim de cumartesi ayni adet oluyor gibiydim ertesi güne hepsi geçti. şimdi beklemedeyimmerhaba
bende klomen kullandım bu ay ılk defa 9.10.akıntı ve çatlıyormus gibi hissettim 28 gunde bir oluyorum son 3 aydır o hesaba gore 21/23/25 ınde denemeler oldu...26sında belim kasıklarım ınanılmaz agrıdır sivilce cıktı..benımde bugun 18.gunum son 2 gündür kasıgımda batma var bir ıslaklık var ama yogun akıntı yok..bir ara bu sefer tuttu dıyorum bir ana oluyor hasta olacam gıbı
aynen ctesi zor hareket edıyordum...kasıklarımda boyle birşey yasamadım...herhalde dedim basıma iş aldım klomenı kistmi oluştu acaba dıye ama ptesi gecti..simdide reglime 12 gun var ara ara batmlar regl olacak gıbı sızlama...benim de cumartesi ayni adet oluyor gibiydim ertesi güne hepsi geçti. şimdi beklemedeyim
Merhaba ben 3 haftalik hamileyim kaşık ağrıları normal mi?
Allah tamamina erdirsin insallah.. :)Aşılama yapılmıştı 11 aralıkta 26 aralıkta kan testi yapildi ilk testte değeri 184 tu 3 gün önce yapılan testte değeri 518 çıktı salı günü keseyi gorucez
Canım sonuç ne çıktıslm kızlar 3 aydır deniyoruz çikolata kistim olduğundan hamile kalamadım yarın adet günüm inş. hamileyimdir gögüslerimde hassasiyet ve mide bulantısı yaşıyorum.dua edin inş hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?