- 10 Şubat 2015
- 93
- 63
- 18
- 34
- Konu Sahibi pudraskina
-
Bende düsük yaptım 8 ay geçti insallah bu ay kalırımHerkese merhaba,
Uzun zamandir sizi takipteyim, agustos ayinda 5-6 haftalikken dusuk yaptim. Doktorum 3 ay bekleyin sonra baslayin denemelere dedi. Ilk gebelikte erken belirtilerimin ilki kasik ve bel agrisiydi. Daha sonra goguslerimde agri baslamisti. Bugun itibariyle iki gun gecikmem var 10 gundur bel ve kasik agrim mevcut. Fakat bu aksam kan tahlilim negatif dedi. Insan sasiriyor, sok oluyor. Allah isteyen tum arkadaslara evlat versin insallah..
Bende düsük yaptım 8 ay geçti insallah bu ay kalırım
Kızlar çok silik çizgi çıktı hamile miyim ben şimdi
Yarın yaptırcam inşallah hamileyimdir
canim bi goruntusunu yollasana bakalim.test konusunda iyiyim:)
Yüklenmiyor yacanim bi goruntusunu yollasana bakalim.test konusunda iyiyim:)
canim bi goruntusunu yollasana bakalim.test konusunda iyiyim:)
Silik te olsa görünüyor:) bir iki güne yeniden yap ya da kan tahlili yaptır en temizi:) ben hala adet günümü bekliyorum ben de görürüm umarım iki çizgiyi:)Güzel çekemedim ya
Bu aksam gidip hastaneye kan testi yapırcam:) biran önce kesinleştirmek istiyorum
Sağol canım inşallah öyledir kan testiyle kesinlessinde öyle sevinicemcanim hamilesin hadi hayirli olsun.bgn testini yaptir 2-3 gun sonra tekrar yaptir 2 kati olduysa bi sikinti yok sonra 6.haftanin icinde yada 7.haftanda doktora git.hemen gitmene gerek yok.gidersen sadece keseyi gorursun 7.haftanda git ki kalp atisini duy,bebisini gor :):)
Kac gun var canim reglineKizlar bhcg 14.17 çıktı hamile miyim
Regl günümdeyim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?