- Konu Sahibi pudraskina
-
inşaallah hamilesindir.bence adet gününde veya bir gün sonra hemen yap testi.kasık ağrında varmış.evt bi kaç damla kesildi sonra, bugunde kasık ağrım var, daha da 5 gün var..anlamadım hiç..
inşaallah hamilesindir.bence adet gününde veya bir gün sonra hemen yap testi.kasık ağrında varmış.
Canım valla bendr senin gibiyim benimde 6 gun var bende bekliyorum cokta umutlanıyorum genelde sonuc huaran oluyor. 2senedirde uğraşıyorum bi dusukten sora hic gebe kalamadim doktor bir problem yok gebe kalirsin diyor ama olmuyor bir türlü. İnsallah bu ay ikimizde guzel haberler alirizzzadet günümgelmeden kendimibaya bi kaptırdım bende daha 3 günvar bugün göğüslerimde ağrıda başladı.adetim 1 2 gün geçmiş olsaydı daha ümitli olurdum inşallah günüm geçer.biraz kendimi frenlesem iyi olur.sonra adet görünce kendimi toplamam epey zaman alıyo.çok üzülüyorum.
Hayırlısı canım. Tup bebek neden yaptiniz problem mm vardi.benimde olmuyor ama doktor hersey mukemmel diyor.yinede icime sindiremiyorum.ne bileyim her ay bi heveslenip yıkılıyorum her ay doktordayim .gitmedigim doktor kalmadi hepsi aynı seyì soyluyor.inşallah canım ben 7 senedir bekliyorum benimde 1tane düşük oldu.bidaha olmadı her ay bi umutla bekliyorum rabbim inşallah daha fazla bekletmez.2 de tüp denemem oldu benim hep sonu hüsran.ama çok dua ediyorum dua ettikçede umudum daha çok artıyo.allah büyük.dediğin gibi inşallah bu ay yüzümüz güler.
Merhaba kızlar,
Benim son regl 29 agustos, 26 eylül de bu ay ki beklenen..
Bugün 7 gün kala kahverengi lekelenme oldu..yerleşme böyle bişey mi..?
eşim varikosel ameliyatı oldu biraz sperm hareketi azmış halen ilç kullanıyoHayırlısı canım. Tup bebek neden yaptiniz problem mm vardi.benimde olmuyor ama doktor hersey mukemmel diyor.yinede icime sindiremiyorum.ne bileyim her ay bi heveslenip yıkılıyorum her ay doktordayim .gitmedigim doktor kalmadi hepsi aynı seyì soyluyor.
merhaba benim de bat , 28 eylül , sadece gece ateş yükselmesi , sıcak basması oluyor. cok merak ediyorum .
28 eylülde test yapacagım inşallah
arkadaşlar hamile olursanız mutlaka yazınyaa benim yarın 4 gün kalıyor, test yapsak çıkmaz dimiiii.. :)
Benm karnimda ara ara agrilar başladı ve adet öncesi şişkinlik de var . Kırmızı kart bekliyorum
adetin hep böylemi olurdu.Kızlar yardım..
Benim son 3 gün.. ama bu gün resmen kırmızı leke geliyor, ama regl gibi de değil cok az..hiç erken gelmemişti, artık hamile olma ihtimalim kalmadı sanırım..
adetin hep böylemi olurdu.
canım adet gibimi sen bilrsin kendini hani ağrılı falanmı.Yok canm yaa, 28.gunde gelir hep, bugün 25.gun.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?