- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi pudraskina
-
net mi çıkmıştı ikinci çizgi. ben senden daha sabırsızım 5 gün kaladan beri habire test yapıyorumBen adet olmam gereken günde yapmıştım ama biraz sabırsız im ben ondan yaptrdmsen daha geç yapablrsn ..
Silik çıkmıştı ama belirgine yakındı yaninet mi çıkmıştı ikinci çizgi. ben senden daha sabırsızım 5 gün kaladan beri habire test yapıyorum
hiç bişey çıkmıyor bugün adet günüm tık yok. sadece iki gün önce yaptığım öizgide belirsiz bir gölge vardı oda anca kuruyunca net gözüktü. Ay şiştim valla bu ay yine beklemekten. kafayı yicem yaSilik çıkmıştı ama belirgine yakındı yaniseninki nasıl çıkıyo ?
Çok düşünüp te stres yapma kendine .. yoksa vücudun sana oyun oynar adetin gecikir .. kafaya takmamaya çalış ..hiç bişey çıkmıyor bugün adet günüm tık yok. sadece iki gün önce yaptığım öizgide belirsiz bir gölge vardı oda anca kuruyunca net gözüktü. Ay şiştim valla bu ay yine beklemekten. kafayı yicem ya
Heralde oyun oynuyorÇok düşünüp te stres yapma kendine .. yoksa vücudun sana oyun oynar adetin gecikir .. kafaya takmamaya çalış ..
Slm canim bende pko var ve igneyle yumurtalarimi buyutuyorlar bu 3.seferdir ilk denememdede kanamam olmis ve cogalmisti adet gibi olmustu doktor ise yaramadihini soyledi neyse bu defa yine oldu ama soyle 1damla gordum daha sonra kahve rengi kuru akinti sadece peceteye geldi doktor hordu normal igneden olur dedi adetim biteli 7gun falan oldu bi yerlesme kanamasi olamaz dimi bi bilginiz varsa lutfen yardim edinKızlar aylarca buraya girdim nerde ne kadar konu açılmış tüm hamilelik belirtisi konularını inceledimsonunda hamile kaldim bende oluşan belirtileri yaziyim bi hayrim dokunsun istedim
Ilk hamileligimde (bebeğimi 5 aylık ölü doğum yaptım) en büyük belirti kuyruk sokumu ağrısıydi annemde de öyle olurmuş bide göğüslerim inanılmaz şişti dokunamiyodum sütyen takamiyodum başka belirti olmadı
Şimdi hamileliği çok istedim üstüne düştüm olmadı vazgeçtim dediğimde oldu
Yine goguslerim şişti acıyo ilk defa kasiklarimda batma tarzı ağrılar oldu akıntım başladı süt beyaz veya renksiz kokusuz her an adet olcam gibi kasiklarimda dolgunluk hissi var belim ağrıyo inanılmaz derece iştahım arttı herkes hamilesin diyodu kirpiklerim değişti bakışlarım hamile gibi olmuş annem öyle diyodu bide göbekte çizgi baya kendini belli etmiş bugün fark ettim
Allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Ins gelmez 9.ay boyuncaHeralde oyun oynuyorşuan gelen giden yok
Canım adet olmadım. Eşime söyledim gelirken test alıcak. Haber atarım .Ins gelmez 9.ay boyunca
Canım yaptım test çok silik çıktı ilk 10 dk şimdi dr gidiyorum acile. Dua et olur mu? İnanılmaz heyecanlıyım. İnanmıyorum... İnşallh yanlış değildir. Ve bu testle önceki aylar yapmıştım yanlış vermemişti.Ins gelmez 9.ay boyunca
hayır cnm bence degerincok iyi sen doktora cok kafayı takma .. sen direk bi kadın doğum doktoruna git .. hayırlı olsun buaradaKızlar meraba acil yardım istiyorum!!! gecen hafta idrar yaptım pozıtıf cıkınca kan verdim persembe günü ve 23 cıktı değer. beni bat 19 nisandı. dün saglık ocagında deger yukselmıs mi die tekrar kan verdim sonuc 266.7 cıkmıs. ama sağlık ocagındaki doktor asırı derece de moralimi bozdu gebe olmayabılırsın diye tersledi azarladı.. yardım edin değer cok mu düşükkk ????
noldu gitmedin mi doktora ? testinde az bi siliklik var sankiiiCanım yaptım test çok silik çıktı ilk 10 dk şimdi dr gidiyorum acile. Dua et olur mu? İnanılmaz heyecanlıyım. İnanmıyorum... İnşallh yanlış değildir. Ve bu testle önceki aylar yapmıştım yanlış vermemişti.
benim ilk testiim gibi silik çıkmış sanki başka test yapmadın mı ilk idrarla merak ettim bende =)kızlar rsimde hiç belli olmuyor en iyis ben yarın sabah idrarıyla çekip yollim size burda karanlık güzel ışıkta yok
Allahım bizede nasip etsin inşallah :'(kızlar merhaba bende bugun öğrendim hamile olduğumu belirtilerimi paylaşmak istiyorum bu heycanlı bekleyişinize yardımcı olmak istiyorum ben bu sitede çok umut aradım kendime çünkü 2 yılıdr çocuk istiyoruz bu ay aşılama yaptırcaktık artık herşey normal olmasına rağmen bebeğimiz olmuyodu önce Rabbim istedi ol dedi oldu ama incir kürünün ve ibni sina nın macunu vesile oldu diye düşünüyorum.adet günümden önce 3 defa kasıklarımda igne gibi sancı hissettim 1.hapşurdugumda 2 aniden kalktıgımda 3 güldüğümde adet günüme doğru vajinamda gerçekten bi yumuşaklık vardı böyle bi kaygan gibiydi daha önce başka bi formda okumuştum zaten böyle bişeyin olabileceğini adet günümden sonra meme uçlarım çok acımaya başladı pazar gunu adetim gelmesi gerekirdi bugün sabah idrar testi yaptım hemen çift çizgi çiktı ardından hastaneye gitiim kan verdim o da 919 çıktı
Canım ne yazık ki değilmişim adet oldum....
Bu arada hasimato tiroidi çıktı bende. Zaaten bu degerlerle hamile kalman zor, kalsan bile düşükle sonuclanma ihtimali çok yüksek dedi doctor. Ben de sımdı tedaviye basladım.
Bu arada kızlar forumlarda ilgili yerlere de yazdım ama bır kez de buradan yazayım sızı de uyarmıs olayım ıstedım. Ankara Acıbadem Sarp Ozcan a gıdıyordum. Gectıgımız eylul ayında gebe kaldım. 8 haftalıkken bebeğımın kalp atımı yoktu. Kurtaj oldum. O zaman ve hatta ılk gebe kaldıgım zamandan baslayarak Sarp Bey e kendımde tiroidden suphelendıgımı soyledım. Bi kere bile benim uyarılarıma ragmen tiroidimi control ettirmedi. Düşüğün üstünden korunmasız olarak 5 ay geçti. Hala gebe kalamadım dıye gittim kendisine. Yine tiroid testi istedim. Bu sefer gerek yok ama yapalım madem dedı yaptı. Sonuc TSH 4,2 cıktı. Ne yapayım dıe kendısıne sordugumda hıc bırseye gerek yok. Sıkıntı olmaz dedı.
Tabı ben burda okuduklarımdan yola cıkarak bır Endokrin uzmanına gittim. Detaylı tetkiklerim yapıldı. Bir hafta sonraki ölçümde TSH 5,5 cıktı!!! Bir de antikor değerlerim 25 olması gereken yerde 6000 cıktı! Endokrin doktorum bu sekılde gebe kalman zor olur, kalsan bile 7-8 haftalık kalp atısı durur bebeğinin dedi. Ki benim basıma gelen de buydu!
Hemen ılaca basladık. Sarp Bey e hem cok kızgın hem de cok kırgınım. Ben evlat hasretıyle yanarken ve zaten zar zor hamıle kalmısken belkıde 8 haftalık bebeğimi kaybetmemde dıkkatsızlıgı rol oynamıs olabılecegı gıbı bır de kontrolle gıttıgımde benı yanlıs yonlendırerek bosu bosuna 5 ay korunması + 2 ay da korunmalı zaman kaybetmeme neden olmus olabılır. Oysa ben kendısıne guvenmıstım.
Bu devırde ıyı doktor bulmak cok zor. Acıbadem den dogum sıgortam da var. Kafam karmakarısık. Sımdı ne yapıcam bılmıyorum. Sanıırım gebe kalırsam bu kez de RANA KARAYALCIN yıne acıbadem de denemek zorunda kalıcam...
Allah hepimizi iyi doktorlarla karsılastırsın ne dıyım... Ama benden sıze tavsıye Sarp Bey e gıdıyorsanız kendı kendınızın avukatı olun. Ben gebe kaldıgımda normalın cok cok cok ustunde yorgunluk yasıyordum ve kusmaktan hıc bıse yıyememe ragmen kılo almıstım. Kendısı benı hıc uyarmadı bır de benım uyarılarıma kulak asmadı....
Sevgıler...
canım bende de hasimato tiroid var. ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum. son 2 yıldırda evliyim. ilaca evlenmeden once başlamıştım 1 yıld düzene girdi. evlendikten 1,5 yıl sonra bebek istedik. ve hemen hamile kaldım. eğer ilacı düzenli kullanıp düzenli tahlil yaptırırsan (ben ilk 1 yıl 2 ayda bir tahlilyaptrıdım) hiç korkma hamile kalırsın. ama şuan ilaç kullanmadan bende hamile kalınamıyor kalınsa bilevücut bebeği atıyor diye biliyorum. bu şekilde düşük yapan tanıdıklarım oldu.
gebelikte de düzenli tahlil yaptırman gerekiyor. yine dozaj ayarlaması yapıyor doktorlar.
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 4 aylık iken bebeğimin kalbi durdu. ama o sürece kada tiroidlerim ile iligli bi sıkıntı yaşamadım. stress yapma tiroid rahatsızlığını çünkü stresten etkileniyor. çini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?