Erken hamilelik belirtileri

Silik çıkmıştı ama belirgine yakındı yani seninki nasıl çıkıyo ?
hiç bişey çıkmıyor bugün adet günüm tık yok. sadece iki gün önce yaptığım öizgide belirsiz bir gölge vardı oda anca kuruyunca net gözüktü. Ay şiştim valla bu ay yine beklemekten. kafayı yicem ya

Çok düşünüp te stres yapma kendine .. yoksa vücudun sana oyun oynar adetin gecikir .. kafaya takmamaya çalış ..

Slm canim bende pko var ve igneyle yumurtalarimi buyutuyorlar bu 3.seferdir ilk denememdede kanamam olmis ve cogalmisti adet gibi olmustu doktor ise yaramadihini soyledi neyse bu defa yine oldu ama soyle 1damla gordum daha sonra kahve rengi kuru akinti sadece peceteye geldi doktor hordu normal igneden olur dedi adetim biteli 7gun falan oldu bi yerlesme kanamasi olamaz dimi bi bilginiz varsa lutfen yardim edin

kızlar rsimde hiç belli olmuyor en iyis ben yarın sabah idrarıyla çekip yollim size burda karanlık güzel ışıkta yok

Kızlar meraba acil yardım istiyorum!!! gecen hafta idrar yaptım pozıtıf cıkınca kan verdim persembe günü ve 23 cıktı değer. beni bat 19 nisandı. dün saglık ocagında deger yukselmıs mi die tekrar kan verdim sonuc 266.7 cıkmıs. ama sağlık ocagındaki doktor asırı derece de moralimi bozdu gebe olmayabılırsın diye tersledi azarladı.. yardım edin değer cok mu düşükkk ????

hayır cnm bence degerincok iyi sen doktora cok kafayı takma .. sen direk bi kadın doğum doktoruna git .. hayırlı olsun buarada

noldu gitmedin mi doktora ? testinde az bi siliklik var sankiii hamie misin yoksaaa

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok (.nlur yardimmm hamile olablrmiyim kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder

Allahım bizede nasip etsin inşallah :'(

Kızlar merhaba size danışmak istedim benim durumum şöyle.
9 nisan yumurtladığım gündü.9 ve 10 nisan ı değerlendirdik eşimle.o geceler de sabaha kadar kalkmadan yattım. yumurtlama dan bir gün önce ve 10 nisan dan snra da ilişkilerm oldu tabi....ve yumurtlamadan önceki birkaç gün dahil yumurtlamadan sonra da 15 gün hep kasık ağrısı çektim,özellikle sol tarafımda oldu.batmalar oldu sızlamalar ve karıncalanmalar oldu.

bu süre içinde aynı şekilde sol bacağımda da iğne yemişim gibi çekilme şeklinde ağrı oluyordu ara ara ve ara ara belime de bi şey saplanıyo gibi oluyordu.göğüslerime yumurtlama zamanından beri 15 gün boyunca dokunamadım.birkaç defa da ilişkiden sonra bir kaç damla pembemsi akıntım olmuştu ama acı vs olmamıştı ilşkimde..

derken beklenen adet tarihim 27 nisan dı ama ben 24 nisanda oldum.o da şöyle oldu 24 nisan sabahı lekelenme oldu pembemsi ve kesildi akşam geç saatlerde normal bi kanamam oldu ve 2 gün yoğun olmayan bi şekilde giderek azalarak sürüp bitti.normalde adet günlerim şaşmaz ve genelde 7-8 gün sürer bu sefer iki gün sürdü.
şimdi de bugün fark ettim ara ara lekelenme olmuş.adetimin 5.günündeyim ve hala kasıklarım belim ağrıyor özellkle sol tarafım.sol bacağımda da çekilme devam ediyor..bir de pazar günü birden başım döndü bayılıyordum az kalsın.sizce bu durum yerleşmeye kanıt olabilir mi yardımcı olur musunuz

canım bende de hasimato tiroid var. ben 4 yıldır ilaç kullanıyorum. son 2 yıldırda evliyim. ilaca evlenmeden once başlamıştım 1 yıld düzene girdi. evlendikten 1,5 yıl sonra bebek istedik. ve hemen hamile kaldım. eğer ilacı düzenli kullanıp düzenli tahlil yaptırırsan (ben ilk 1 yıl 2 ayda bir tahlilyaptrıdım) hiç korkma hamile kalırsın. ama şuan ilaç kullanmadan bende hamile kalınamıyor kalınsa bilevücut bebeği atıyor diye biliyorum. bu şekilde düşük yapan tanıdıklarım oldu.
gebelikte de düzenli tahlil yaptırman gerekiyor. yine dozaj ayarlaması yapıyor doktorlar.
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 4 aylık iken bebeğimin kalbi durdu. ama o sürece kada tiroidlerim ile iligli bi sıkıntı yaşamadım. stress yapma tiroid rahatsızlığını çünkü stresten etkileniyor. çini ferah tut.

Aynen oyleymıs canım. Doktor da bana aynısını soyledı. Ilacımı saatını hıc aksatmadan, aç kalmam gereken sureye bıle dıkkat ederek kullanıyorum. Doktorum da benı bı ay sonar kontrole cagırmıstı. Gunu yaklastı. Test yaptırıcam. Insallah kolaylıkla duzene gırer ve hayırlısıyla bebegımı kucagıma alırım.

Evet ne yazık kı vucut bebegı atıyormus.... Ben de bır dusuk yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…