Kızlar merhaba , bu yazacaklarımı merak eden arkadaşlarım için yazıyorum. İlk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra belirtilerim başladı. Bu kadar erken başlaması normal mi bilmiyorum ama yoğun olarak yaşadım tüm belirtileri. Geceleri vücudumun herbir zerresi çekiliyo gibi oluyodu , gün içinde ateşim çıkıyodu , hava çok sıcak olmasına rağmen çok üşüyodum yorganla yatıyodum , sürekli baş dönmem vardı , bulantı ve kusma yaşıyodum , göğüslerime dokunamıyodum bile çok ağrıyolardı uçları da çok acıyodu ve şişmişti göğüslerim , akıntıdan yürüyemiyodum , normal pedle bile başa çıkamayacak kadar çok akıntım vardı , pembe akıntım oldu , akıntımın içinde kırmızı pul tanesine benzer bişey oluyodu her akıntı geldiğinde , günün çok büyük bi kısmını uyuyarak geçiriyodum , sürekli uyku halindeydim , iştahım çok açılmıştı 10 dk'da acıkıyodum ve doymuyodum , yemek yedikten 10 dk sonra yine açlık hissediyodum ve ağzımda çok kötü bi tat oluyodu , adet günüme yakın adet olacakmış gibi kasıklarım ağrımıştı , birden ağrı giriyodu bişey geliyodu ben tuvalete koşuyodum adet oldum diye fakat gelen şey pul taneli akıntım oluyodu. Bunların hepsini sadece ilişkiden 1 hafta sonra yaşamaya başladım. Herkesin vücudu farklı ama umarım merak edenlere yardımı olur.