- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
- 198
- Konu Sahibi pudraskina
-
kızlaaar :) bendede yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasıgımda batmalar başladı arkasından da bas dönmesi e gögüslermde hassasiyet cok erkendi biliyorum takmadım zaten uyku halimde vardı ama zaten uykuyu sevdgmden önemsemedimher neyse smdi hepsi azaldı sadece dün aksam peçeteyle silinirken iki defa pembe akıntı gördm cok az adet oluyrm dedm ama kesildi smdi sarı akıntı gelmeye başladı arttı akıntılarım bde sanki cok koyu geldi bana daha adetime hafta var sizce ben hamile miyim
ayy bu bi hafta nasıl geccek bilmyrm wallaAynı durumdayız. Benim sadece akıntım
yok uyku hali vs hepsi mevcut 1 hafta var
ayy bu bi hafta nasıl geccek bilmyrm wallaya aslında belirtiler herkesten herkese degisiyo inş hamişizdir
En fazla 2 gün sürer tatlım büyük ihtimalle bebis yerleşiyor dur onun agrilaridirKızlar bu yumurtlama denen olay kaç gün sürer Allah aşkına biri cevap versinAdet tarihime 10 gün var, yaklaşık da 4-5 gündür hafif ama sürekli çift taraflı kasık ağrım var. Acaba yumurtlama dönemimde miyim yoksa gebelik belirtisi midir ya da bu da psikolojik bir şey mi Kafayı sıyırıcam artık
Sen nerden buarada yaş kaç
Hm severim istanbulu :)sen beklicen mi adetnin geçmesiniIstanbul gülüm 19 :) 1 senelik evliyim 11 aydır deniyorum ama bakalım hersey nasip kısmet
Hm severim istanbulu :)sen beklicen mi adetnin geçmesini
Ağzından bal damlıyor hafizekbr :) inşallah dediğin gibidir. 6 aydır beklemekten bi hal oldum artık pes ettim takip etmiyorum yumurtladım mı yumurtlamadım mı hiç bilmiyorum. Adet tarihime daha iki hafta varken ve birkaç gün sürmesi beni umutlandırdı işteEn fazla 2 gün sürer tatlım büyük ihtimalle bebis yerleşiyor dur onun agrilaridirsen bundan önce yumurtladin demi
ayy bu bi hafta nasıl geccek bilmyrm wallaya aslında belirtiler herkesten herkese degisiyo inş hamişizdir
Ağzından bal damlıyor hafizekbr :) inşallah dediğin gibidir. 6 aydır beklemekten bi hal oldum artık pes ettim takip etmiyorum yumurtladım mı yumurtlamadım mı hiç bilmiyorum. Adet tarihime daha iki hafta varken ve birkaç gün sürmesi beni umutlandırdı işte
inşallah hepimizin ki bebişin belirtisidir :)
evet bu ay 6. ay, senin ne kadar oldu?aleysa 6 aydır mı uğraşıyorsun bebiş için
evet bu ay 6. ay, senin ne kadar oldu?
iyi senin 2 günün kalmış, benim daha 9 günüm var adet tarihime, nasıl geçer 9 gün bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?