Erken hamilelik belirtileri

kızlaaar :) bendede yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasıgımda batmalar başladı arkasından da bas dönmesi e gögüslermde hassasiyet cok erkendi biliyorum takmadım zaten uyku halimde vardı ama zaten uykuyu sevdgmden önemsemedim her neyse smdi hepsi azaldı sadece dün aksam peçeteyle silinirken iki defa pembe akıntı gördm cok az adet oluyrm dedm ama kesildi smdi sarı akıntı gelmeye başladı arttı akıntılarım bde sanki cok koyu geldi bana daha adetime hafta var sizce ben hamile miyim

Kızlar bu yumurtlama denen olay kaç gün sürer Allah aşkına biri cevap versin Adet tarihime 10 gün var, yaklaşık da 4-5 gündür hafif ama sürekli çift taraflı kasık ağrım var. Acaba yumurtlama dönemimde miyim yoksa gebelik belirtisi midir ya da bu da psikolojik bir şey mi Kafayı sıyırıcam artık

Aynı durumdayız. Benim sadece akıntım
yok uyku hali vs hepsi mevcut 1 hafta var

En fazla 2 gün sürer tatlım büyük ihtimalle bebis yerleşiyor dur onun agrilaridir sen bundan önce yumurtladin demi

En fazla 2 gün sürer tatlım büyük ihtimalle bebis yerleşiyor dur onun agrilaridir sen bundan önce yumurtladin demi
Ağzından bal damlıyor hafizekbr :) inşallah dediğin gibidir. 6 aydır beklemekten bi hal oldum artık pes ettim takip etmiyorum yumurtladım mı yumurtlamadım mı hiç bilmiyorum. Adet tarihime daha iki hafta varken ve birkaç gün sürmesi beni umutlandırdı işte

aleysa 6 aydır mı uğraşıyorsun bebiş için

iyi senin 2 günün kalmış, benim daha 9 günüm var adet tarihime, nasıl geçer 9 gün bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…