- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
- 133
- Konu Sahibi pudraskina
-
Ya tekrar hesapladım da adet bitiminden 6 gün sonrası falan olmuş. Olmaz diyorsunuz değil mi?Yumurtan gelisiyordur canım :) bebis istiyorsan gün aşırı ilişki adetin duzenliyse adetten iki hafta sonra hamile kalabilirsiniz adetten hemen sonra olmaz diye biliyorum cunki yumurtalar atılmıştır yoktur :) bu yüzden dollenmez yinede hayirlisi
Eğer 28 günde bir oluyorsan yumurtlama tarihini yakalamış olabilirsin canım ben bu ay ovulasyon testi yaparak denedim mesela ve adetten sonraki 6.gün olgunlaştı yumurtam :) hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versinYa tekrar hesapladım da adet bitiminden 6 gün sonrası falan olmuş. Olmaz diyorsunuz değil mi?
Orasını Allah bilir artık ama tıbben adat en sonraki 14. Gün catliyo mevzu ne zaman olgunlastigi değil önemli olan ne zaman catladigi catlamazsa sperm girmez istediği kadar olgunlassinYa tekrar hesapladım da adet bitiminden 6 gün sonrası falan olmuş. Olmaz diyorsunuz değil mi?
ben de hamileyimmmmm :) ay ya kelime bile okadar garip geiyor ki ''hamileyim'' :) belirtilerine aynen katılıyorum aynılarını yaşadım bende canım ve yazdıklarının dışında bu ay çok üşüdüm ben sürekli titredim ilk zamanlar ateşim çıktı heralde :) henüz bebeği göremedik ultrasonda çok küçükmüş ama kan değerim olduğunu söylüyor. Rabbim tez vakitte herkese nasip etsin kimseyi aratmasın inşallah. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi öğrendim 10 aydaTsk ederim darısı başınıza :)
Ayyy canım çok sevindimben de hamileyimmmmm :) ay ya kelime bile okadar garip geiyor ki ''hamileyim'' :) belirtilerine aynen katılıyorum aynılarını yaşadım bende canım ve yazdıklarının dışında bu ay çok üşüdüm ben sürekli titredim ilk zamanlar ateşim çıktı heralde :) henüz bebeği göremedik ultrasonda çok küçükmüş ama kan değerim olduğunu söylüyor. Rabbim tez vakitte herkese nasip etsin kimseyi aratmasın inşallah. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi öğrendim 10 ayda
Canım var mı bir hayırhaber bebeklerinden? Seni merak ettimArkadaşlar kafayı yemek üzeriyim lütfen yardımcı olun. ben 5+6 haftalık hamileyim ikiz keselerim var üç gün önce kahverengi lekelenme oluştu önce koyu sarı bir ara çamur gbi ama çok az sonra azaldı ama hala açıkta olsa peçeteye geliyor doktorumu aradım aptal kadın zaten on gün sonra kalp atışını dinlicez dedi kapattı sanki düşerse napalım der gibi. bende hemen dogun hastansi var cok buyuk aciline gittim dokto saolsun cok ilgilendi. ikiz keseler bir birine boyut olarak yaklaşmış. kese civarı kanaman yok dedi küçükler bu yüzden kalp atışı henüz yok dedi sonra ilişkiye girdin mi hiç dedi bende o gece eşimle birşeyler yasadık sabah uyandığımda oluşmuştu. olur dedi kanama olmuş rahim dışarı atıyo ama ben kesede kanama görmedim dedi sabah uyanıyorum biraz daha koyu ama hep acık kahve oluyo pedimde sürekli yatıyorum arkadaşlar çevremde hiç arkadaşım yok ailemle konuşmuyorum ki anneme ablalarıma sorayım bir sizler varsınız lütfen aranızda böyle seyler yasayanlar varmı ne yapmam gerek
Cnm eger anne olmak istiyosan rabbim nasip etsin ben 17aydir anne olmaya çalışan biriyim hayirlisi diyorum rabbimin bana hediyesini bekliyorumBenimde daha 6 günüm var ama goguslerim çok şişti ve cok acıyor hiç bu kadar açımamisti ayrıca kasiklarimda ağrılar var
Canim ya benimde adet günüm dundu ama olmadım hala test yaptinmiBendede aynı dün adet günümdü ama olmadım hala hgelen giden bişey yok telaşlanmak düşünmek istemiyorum hamile kalmaya karar verdiğimden korunmadıgımdan beri adetimde geçikmeler oluyor.. yine öyledir diye pek umursamıyorum ama bendede aynı belirtiler mevcut.. kasıkda batmalar ani kramp gibi ara ara vuran sancılar bel agrısı migde bulantısı ve dün otobusde başım döndü bayılmamak için kendimi zor tuttum tanbsıyonum 10 6 çıktı.. ve aşırı derecede halsizlik hakim.. hafta sonu annemin evini temizlim dedim az bişey yaptımm yattım uzandım..bilmiyorum sonuc ne olcakkk yıne husrann olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?