Erken hamilelik belirtileri

benimde bu aralar hamileymişim gibi belirtilerim var: )
artık aslı varmı bilemiyorum: ))))
rgl ağrısı gibi bir ağrı oluyo, kasığımda ara ara batmalar oluyor, ve karnımda hafiften bir ağırlık mevcut.
birde bulantı oluyo 2-3gündür, 2gündürde belimin ortasında bir ağrı.
birde değişik bir sinir mevcut: )
ama başka bir belirti yok.
hayırlısı artık varsada: ))))
rgl günü geçene kadar test yapmam heralde, çünkü belkide bu soğuk kış günlerinde üşütmüşte olabilirim. sizce kızlar??
a birde belim yanım batıyo ara ara işte.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum da ben de sizler gibiydim. her ay belirtileri yoklar acaba bu ay hamile miyim diye kendi kendime düşünür dururdum. ama inanın bana hamile kalınca anladım ki okuduklarımın hepsi boşaymış :) yani tabiki kendi adıma. çünkü herkesin bünyesi farklı. o yüzden burada yazan belirtilere aşırı takılmayın.
ben bu belirti olayına o kadar kafayı takmıştım ki hamileliğimin 56. gününde öğrendim hamile olduğumu :) çünkü hiçbir belirti yoktu :)) bi de benim bünye biraz düzensiz olunca o en heyecanlı zamanları " yok belirtim hamile değilim kesin " diyerek boşa geçirdim. tam da yazdı denizde taklalar mı atmadım kova kova çamaşırlar mı taşıyıp sermedim ne ev işleri yaptım ne siz sorun ne ben söyleyim :)) vAllahi Rabbim korudu bebeğimi. düşünün idrar testi saniyesinde çift çizgi çıktı ama ben o kadar takılmışım ki yok belirti diye :) kaç tane idrar testi yaptım. ki hastaneye gidince sordular dedim idrar testi pozitif diye, doktor dedi idrar testinde çıktıysa kesin hamilesin çünkü hamile kaldıktan 10 gün sonra çıkar çift çizgi :))) artık diyemedim ne on günü 21 gün geçmiş diye :)))
yani anlayacağınız belirtiler herkes için de ği şir! ben ne kustum ne akıntım oldu ne oram buram acıdı ne de başka birşey :) bir de yaz mevsimi olmasına rağmen. bunalmadım bile. sadece hamile olduğumu öğrendikten bir süre sonra çooook tuzlu çekti canım. bebeğim kız çocuğu :)) o bile tutmadı yani hani ye ekşiyi çıkar ayşeyi vs meselesi :))))
hepinize hayırlı akşamlar...

Canım bendede öyle aynıları var. ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. psikolojik sanırım

Ama benimde günüme var daha

kızlar ya bişey sorcam aranızda ovulasyon testini kullanan var mı? ben bu ay kullanmaya başlayacağım da kullanan var mı merak ettim laboquick markası gittigidiyor'dan sipariş verdim..
selamlar, yeniyim sitede, biz de bebiş istiyoruz, ama ciddi bir şekilde çalışmalara bu ay başladık:) Laboquick ovulasyon testini bu ay kullandım, çift çizgiyi gördüğüm günün sabahında ilişki oldu. ertesi gün de 2. çizgi silikti, ancak önceki günden baya silikti. o akşam ilişki olamadı. sonraki iki gün çift çizgiyi görmedim. yani test doğru ise nokta atışı yaptık. 10 gün var adetime. şimdilik kasıklarımda inceden bir sızı, çok nadir de olsa batma var. ama çok erken henüz. test konusuna gelince, okudum araştırdım. kullanma kılavuzuna göre kullanmak önemliymiş. pek umudum yok çift çizgiden bir sonraki gün de ilişki olmadığı için, ama bekleyip göreceğiz.

hoşgeldin canım güzel haberler verirsin inşallah tez vakitte :) ben de bu ay ilk defa laboquick ovulasyon testini kullanıyorum ama 8-9 aydır bebek denemelerimiz sürüyor maalesef henüz güzel haber alamadım nokta atışı yapmışsınız kimbilir belki tek seferde tutar ama sana tek önerim kendini ve belirtilerini dinleme. ben ne çektiysem bu nedenle çektim çünkü hayatına devam et hiç bir beklentin yokmuş gibi.. biliyorum çok zor bir şey bu ama başka türlü tutmuyor muşşş öğrendim geç de olsa Allah yardımcımız olsun ve bebişlerimizi bu ay versin bizlere inşallah

Bende hamileligimi yeni ogrendim.Tam bu ay tup bebek yaptirticaktim disim cok agridi aniden ve 2 hafta bulamadik neden oldugunu.tup bebekte ocak ayina kalmisti bu yuzden.Allah´in takdiri:) ilk olarak aniden grip gibi oldum cigerlerime kadar aci vardi ve hastalanacak hic bir ortamda yoktu,durduk yere resmen.bunun ayni bu sekilde yani grip gibi olup hastaneye gittiginde hamile oldugunu ogrenen 2 kisi daha taniyorum.neyse baska gozlerimde sanki kirmizi likit cekiliydi.likit gibi kirmizi kilcal damar belirmisti.onun disinda ne kasik agrisi ne de gogus agrisi vardi.regli olacagim zaman agrirdi ama bu ay hic oyle bisey olmadi.uyku basiodu aksamlari aniden uyuyodum ben erken kalkiorum die zannediodum.istahim kesildi bi de.1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim:)bu arada 1,5 yildir bekliyordum kendisini:)

evet kesinlikle haklılar, ne kadar rahat olursak stressiz olursak bizim için daha iyi olur, tavsiyeni dinleyeceğim kendimi dinlemeyeceğim:) bebişlerimizi tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder Allahım

kutlarım canım, hamileliğinin ve doğumun şimdiden sağlıklı geçmesini dilerim. darısı başımıza :)

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım.bugün benim normal adet günüm. Fakat 3-4 gündür garip belirtilerim var.sadece sol kasigimda ağrı , batma ve yanma oluyor.hamile olabilir miyim???

Son düzenleme:

Merhabalar, ben de aylardır sizlerin yazılarını okuyup dayanamayıp üye olanlardanım. Ben de 32 yaşındayım ve 18 aylık evliyim ve hayırlısıyla anne olmak isteyenlerdenim.Ben de Dr a gittim ve klomen e başladık. Şuan adetim 2 gün gecikti ve ben hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekliyorum,sonrasında kan testi için hastaneye gideceğim.Ama şuan inanılmaz göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum...Belki psikolojik bilemiyorum Allah inşallah dileyen herkese ve bana evlat sevgisini nasip etsin. Amin...

cnm bnm adet 29 nda.5 gün önce düz test yaptm iki tane silik çzgi vardı hatta resmini atarm şmdi.sonra salı günü tekrar yaptm hayalet çzgi.var yok gbi bişeydi.ümidi kestm bu aydan.şmdi adete 5 gün var ama sağ kasığmda acayp bi his var bacağıma da vuruo zman zman.akıntım 1 haftadr var beyaz saydamımsı.belimede ağrı vuruo bazen sağ tarafa genelde ama ağrı gbi dğl yani sadece var orada bi sıkıntı dolgunluk gbi sağ kasıkta bacağa kadar inio bazen.5 6 gündür kabızlık çekiorum bide göğüslerim bazen ççok fena kaşınıo.1,5 haftadr çok idrara çıkıorum.bunlar ne acaba sen ne diosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…