- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
- 123
- Konu Sahibi pudraskina
-
hamile oldugunu nasil anladin adetinin gevmesinimi bekledinOlsun canım yeni ay yeni umut artık. Ben 11. Ayda kalmış oldum canım. Bugünde doktora gittim minnacık keseyi gördük
Valla canım adet belirtisinden değişik bişey pek yaşamadım. Kasıklarımda ağrı ve batma oldu. Sanki kasık ağrılarım biraz farklı gibiydi. Göğüslerimde çok az hassasiyet vardı.
Ama daha çok var adetine bence erken çıkmayabilir. Hissettiğin ağrılar belki şimdilik yumurtlama ağrısı olabilirBunu gecen hafta yasadim iki gun once test oldum ilaclar icin betama baktilar 1 cikti bisi olabilirmi adetime on gun var daha
zaman verilen haplari icmicem adetimi beklim demiAma daha çok var adetine bence erken çıkmayabilir. Hissettiğin ağrılar belki şimdilik yumurtlama ağrısı olabilir
Bencede canım bekle birazcık ne olacağı belli olmazO
zaman verilen haplari icmicem adetimi beklim demi
Hakkında hayırlısı oldun canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar, bende adetim geçtikten 4 gün sonra test yaptım negatif çıktı şu an 15 gün oluyo karnımda ve belinde aynı adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyo bugün yine test aldım ve yarın sabah yapıcam inşallah Rabbim ol demiştir ve o mucizeyi vermiştir. Bütün isteyenlere de bize de nasip etsin mucizesini Allah'ım
canim tebriklerrrGünaydın kızlarr , sabah test yaptım ve iki çizgi çıktı fotosunu yükledim inanamıyorum şu an sizce yanılma payı var mıdır ?
Bence çok neeet:) hamişsiiiin tebrikleeer hemen kan testi yaptır canım yarınGünaydın kızlarr , sabah test yaptım ve iki çizgi çıktı fotosunu yükledim inanamıyorum şu an sizce yanılma payı var mıdır ?
Yarın sabah tekrar yapıcam canım salı günü de doktora gidicem inşallah Rabbim tüm îsteyenlere verir.Bence çok neeet:) hamişsiiiin tebrikleeer hemen kan testi yaptır canım yarın
evet olabilir cikana kadar bakarim artik. Tabi erken yumurtlamadiysamValla ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım ama hamile kaldığım ay baya geç tumurtlamışım onu anladım geç döllenme olmuş. Sadece 10 ile 14 gün arasına bakma sonlara doğruda olabiliyor
evet olabilir cikana kadar bakarim artik. Tabi erken yumurtlamadiysam[/QUOTE
Hayırlısı bakalım canım bence daha olmamıştır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?