- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi pudraskina
-
Olsun canım, moral bozmak yok belki de yerleşme kanamasıdır belli olmaz
Holeeeeeeyevet üzülmek yokk. herşeyin hayırlısı.. olacak zaten. hissediyorum. inş yerleşmedir. bakalım devamı gelmedi. yarına kadar gelmezse anlarız cnm
Çok sık idrara çıkman için baya erken döllenme olması lazım herhalde canım. Ama hiç de belli olmaz bu işlerSık idrara cikma ne zaman baslar gebelikte. Adetime 10 gun var cok sık geliyo ama cok erken belirtilere dimi
Tam yumurtlama dönemimdesin canım iyi değerlendircok agrim var yumurtlamami yoksa merak ediyorum
Tahminimce yumurtlamam erken oldu bu ay yani 9 10 gun gecti ustundenÇok sık idrara çıkman için baya erken döllenme olması lazım herhalde canım. Ama hiç de belli olmaz bu işler
Kızlaaar hcg 313 olmuuuuş
Olsun canım yeni ay yeni umut artık. Ben 11. Ayda kalmış oldum canım. Bugünde doktora gittim minnacık keseyi gördükçok sevindimmm canım. bende adet oldum yaama olsun. kaç ayda kaldın sen bakiim.
Olsun canım yeni ay yeni umut artık. Ben 11. Ayda kalmış oldum canım. Bugünde doktora gittim minnacık keseyi gördük
Bu ay yine adet olucam off çok isteyince mi olmuyor acaba bebiş
evet canım pek kötü olmadım bu ay zaten umutluyum sanki. ay maşallah ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn canımmm[/QUOTE
Amin canım, inşallah
İTİHAP kapmisim canim ya yine ilac verdiler gebelik testi yaptilar ben anlamadim nie gebe olamiozki :'(Tam yumurtlama dönemimdesin canım iyi değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?