Erken hamilelik belirtileri

birşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey

aynı durum bende de var fakat az önce çok emin olmamakla beraber sanırım regli oldum.
değişik tabi açık pembe ve çok az.. bir kaç gün bekleyip durumu göreceğim. beki yerleşme kanamasıdır, #olamazmıOLABİLİR ... ah be bi umut işşte

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim adetrime 2 gün var kasıklarım çok yoğun ağrıyor rahatsız edecak derecede hiç böyle olmazdı hamile olabilirmiyim

umudunu kırmak istemem ama bende eskiden hiç ağrı olmazdı. korunmayı bıraktıktan sonra iki gün kala ağrım başlıyor ve adet oluyorum.bu ay on gün kala başladı bakalım ne olacak

birşey sorucam bu bebeklerde daha şekillenmeden kalp durması çok oluyor neden acaba konu açtım gebelik bölümüne ama yazan olmadı birşey
bence şimdiden öyle kötü şeyler düşünmeyelim. hayırlısı ile hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğuralım

sağol canım cevabın için.hayırlısı inşallah annelik duygusunu bizde tadarız hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlarımız olur.bu aralar yoğun çalışıyorum yoksa daha çok takardım kafaya

rica ederim. hayırlısı ile inş canım ya. belki de sen hamilesindir belli olmaz herkesde belirtiler değişiyor.

rica ederim. hayırlısı ile inş canım ya. belki de sen hamilesindir belli olmaz herkesde belirtiler değişiyor. [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…