- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 34
- Konu Sahibi pudraskina
-
Walla canım test yaptirmiycam bir hafta bekliycem . Cunku yapinca cikmayinca eşim de bende çok üzülüyoruz.Bende ayın 19 na bekleyenlerdenim. Allah kalbimizde ne muradimiz varsa onu versin. Ne zaman test yaptiracaksin.
Bence kan testi yaptırmanda fayda var. En azından kesin sonuç.merhaba arkadaşlar sıze danışmak ıstedığım bışey var:3 ekım de regl oldum sonra 23 ekımde aslında ben 20 gunde bır olmazdım 2 gun ılerı veya gerı gıderdı.açıkçası regl gunumu pek bılmem çocuk yapmaya karar verdıkten sonra takıp etmeye başladım.3 ekımden oncede 5 veya 6 eylulde oldum dıye hatırlıyorum.erken regl olmamın sebebıde sanırım mevsım değışıklığı dıe duşunuyorum.şımdı gelelım asıl meseleye regl bıttıkten 2 veya 3 gun sonra esımle bırlıktelığımız oldu ve 1 hafta geçtıkten sonra goguslerım ağrımaya başladı,ınanılmaz tatlı yemeğe başladım.tabı bugune kadarda bır suru ıdrar testı yaptım ve negatıf çıktı.ama buna rağmen ıçımde bır kuşku daha doğrusu sankı hamıleymışım gıbı hıssedıyorum.bu normal mı?psıkolojık mı oldu anlamadım kı?yarın kan testı yaptırsam mı acaba?
bende öyle düşündüm ve bu sabah kan testi yaptırdım.az öncede sonucu aldım beta-hcg 3,90 çıktı.Bence kan testi yaptırmanda fayda var. En azından kesin sonuç.
Ne zamandi adet tarihin.bende öyle düşündüm ve bu sabah kan testi yaptırdım.az öncede sonucu aldım beta-hcg 3,90 çıktı.
sanırım değilim.
Ben yaptırsam belli olur mu? Ayın 19 na adet tarihim.☻Walla canım test yaptirmiycam bir hafta bekliycem . Cunku yapinca cikmayinca eşim de bende çok üzülüyoruz.
Üç dört gün geçsin de canım kan testi yaptır idrar testinde çıkmaz, hatta kan testinde bile bazen çıkmıyor çünkü geç döllenme olduğu için, sen çok merak ediyorsan üç dört gün sonra yaptır canım inşlh güzel haberler verirsin bizeBen yaptırsam belli olur mu? Ayın 19 na adet tarihim.☻
bır oncekı 23 ekımdı.sonrakı kasımın 20 sı veya 18 ı olacak.Ne zamandi adet tarihin.
Bilmiyorum dün ile Bugün tansiyonum düşüyor. Biraz da onun için test yaptırmak istiyorum.Üç dört gün geçsin de canım kan testi yaptır idrar testinde çıkmaz, hatta kan testinde bile bazen çıkmıyor çünkü geç döllenme olduğu için, sen çok merak ediyorsan üç dört gün sonra yaptır canım inşlh güzel haberler verirsin bize
Yaptir canım o zamanBilmiyorum dün ile Bugün tansiyonum düşüyor. Biraz da onun için test yaptırmak istiyorum.
merhaba arkadaşlar sıze danışmak ıstedığım bışey var:3 ekım de regl oldum sonra 23 ekımde aslında ben 20 gunde bır olmazdım 2 gun ılerı veya gerı gıderdı.açıkçası regl gunumu pek bılmem çocuk yapmaya karar verdıkten sonra takıp etmeye başladım.3 ekımden oncede 5 veya 6 eylulde oldum dıye hatırlıyorum.erken regl olmamın sebebıde sanırım mevsım değışıklığı dıe duşunuyorum.şımdı gelelım asıl meseleye regl bıttıkten 2 veya 3 gun sonra esımle bırlıktelığımız oldu ve 1 hafta geçtıkten sonra goguslerım ağrımaya başladı,ınanılmaz tatlı yemeğe başladım.tabı bugune kadarda bır suru ıdrar testı yaptım ve negatıf çıktı.ama buna rağmen ıçımde bır kuşku daha doğrusu sankı hamıleymışım gıbı hıssedıyorum.bu normal mı?psıkolojık mı oldu anlamadım kı?yarın kan testı yaptırsam mı acaba?
canım kan testinde belli olurmuş ama idrardan belli olmaz henüz biraz daha bekle.. inşallah bebiş geliyordur :)Kızlar adetime 4 gün var sizce test yapsam belli olur mu?
Valla hasta olacakmışım gibi ağrılarım başladı bile hiç sanmıyorum canımcanım kan testinde belli olurmuş ama idrardan belli olmaz henüz biraz daha bekle.. inşallah bebiş geliyordur :)
Aaaa canim tabiki de hamilesin.test kolay kolay yaniltmaz gunu gectiginde. Cok sevindimmm. Benim on gunum var. Peki ne hissediyorsun agri sizi var mi? Hadi hayirlisiPişişşt kızlar nerelerdesiniZ??? Adeti yaklaşan test yapan falan yok mubenim günüm geldi hasta olmadım daha idrar yesti tağtım 2. Çizgi silik. Hem de 2 kere yaptım, ikisinde de aynı. Sizce hamile olabilir miyiiiiiim
Benim daha 5 günüm varAaaa canim tabiki de hamilesin.test kolay kolay yaniltmaz gunu gectiginde. Cok sevindimmm. Benim on gunum var. Peki ne hissediyorsun agri sizi var mi? Hadi hayirlisi
erken gebelik testi yap cikarBenim daha 5 günüm var
Bnce hamilesn canm hadi hayrlsi olsn allh kucagna almayi nsdip rtsnPişişşt kızlar nerelerdesiniZ??? Adeti yaklaşan test yapan falan yok mubenim günüm geldi hasta olmadım daha idrar yesti tağtım 2. Çizgi silik. Hem de 2 kere yaptım, ikisinde de aynı. Sizce hamile olabilir miyiiiiiim
Yaptım negatif çıktıerken gebelik testi yap cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?