• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

gannocum saol yanii :) moral sifir oldu aahhaha saka saka ben onceki hamileligimdede bu bulgular vardi 8 ay once 8 aydir hicbir belirtim yoktu bu ay var ben umitliyim beklerim:D napalim umut dunyaasi..

düşük mü yaptın :çok üzgünüm: inşallah hamilesindir canım ya allah hayırlısını versin veripte vakitsiz almasın. inşallah toplu halde hamile kalırız sırnaşık şey

yok canim dusuk yasamadim karnimda kalbinin durdugunu ogrendik ve ben onu 2 ay oyle tasimisim bilmeden cok kotu bu olaydi neyseki attlattim simdi.. ilk aylarda cocuk istemiyordum korkumdan ama simdi istiyorum ...allah insallah hepimize verir

benim hem formdaki hemde işteki mesai saatim bitmiş bulunmakta :teytey:
kaçıyorum sabah okurum yazdıklarınızı hoşçakalın :enbuyukkk:

yok canim dusuk yasamadim karnimda kalbinin durdugunu ogrendik ve ben onu 2 ay oyle tasimisim bilmeden cok kotu bu olaydi neyseki attlattim simdi.. ilk aylarda cocuk istemiyordum korkumdan ama simdi istiyorum ...allah insallah hepimize verir

gemiş olsun allah korumuş valla seni. allah yaşatmasın bir daha.

slm kızlar kimse yokmu dertleşecek?benim için yeni bir bekleme süreci başladı.1-2 güne kadar yumurtlama dönemi başlıyor.ama bu bekleme tam 3 yıldır var ne dersiniz bu ay ümitlenmelimiyim:Saruboceq:

neden kimse yok ya çok bunalıyorum artık sizlerlle aynı sorunu yaşıyoruz bilmiyorum benim kadar bekleyen varmı ama ben sanırım yoruldum artık.:çok üzgünüm:

bende hepinize duacıyım Rabbim bizide güldürecek inşallah bigün nasılda özlemle bekliyorum o günü ama yinede herşeyin hayırlısı:emir_bebek:

ben regl oldum yaa :((
yeni tarihim 11 ekim
aşılama mı yaptırsam acaba ilk aşılamada hamile kalan var mı?

arkadaşım sen daha önce tedavi falan gördünmü hani ilaç falan diyorum bunları denedinmi en güzeli doğal yolla hamile kalmak bak ben 3 senedir bekliyorum daha tü bebek düşünmedim aşılamada olmadı 1 sene daha beklerim:ecrin_bebek:

Back
X