Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba bayanlarrrrrrrhihoyyyt
kısa bir aradan sonra nasılsınız??????????
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kendi kendime söz vermiştim hamile kalmadan tekrar bu siteye girmeyecektim diye
sizlerden fazla ayrı kalamdım
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
sizleerle paylaşmak istedim
bağırmak geliyor içimdennnnnn
Allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnn:teytey::teytey:

kızlar merhaba ben yeniyim aranızda ama hep takip ediyorum sizi ve hep dua ediyorum.kafam çok karışık bugün adet tarihim geçeli 4 gün oldu ama hala olmadım ama idrar testi negatif diyo hiç böyle gecikmezdi adetim sizce hamile olma ihtimalim varmı

Saol nisan okyanus gerçekten yanlız bırakmadığın için ama bu ay bizim ilk denememiz ve ilk kez gecikme yaşıyorum ve çok heyecan yaptım son adetim 30 ekim ekimin 31 çektiğini düşününce 5 gün geçmiş oldu kan tahlili ne zaman yaptırsam

selam arkadaslar.. nasilsiniz??
binbirgece canim benimde boyle olmustu en belirgin ozellik ayni adet olacakmisin gibi agri sicak basmalari ve birde bagirsaklarimda gaz.. su an 5+5 hamileyim..ins sende hamilesindirr. hayir haberlerini bekliyoruz.

canım çok teşekür ederim cevapladığın için ama ara ara ateş basması oluyor bende bugün çok oldu şimdi hafifledi sizlerin dusıyla işallah ALLAH ımın izniyle müjdeli haber veririm sizlere senin de ALLAH kucağına almayı nasip etsin işşallah:teytey:

benım kırmızlar teşrif ettiler akşam ustu kızlar yeni tarıhım 3ocak sanırm bakalaım bayrmdan sonra doktora gidicez artık hepinizn ilğisne guzle dualrına tesekkur ediyorum

selam canlar, işlerim yoğun giremiyorum. bi bakayım dedim kızlar ne alemde . gecmişi okuyordum hatırlamıyorum ama sanırım handan adet üstüne hamile kalmayı sormuş. eger yarın giremezsem diye bilgilendireyım dedim. benim annem bana hamile oldugunu 4 aylıkken öğrenmiş. normail adet olmuş. hiçbr belirti göstermemiş. sadece karnı şişmeye başlamış. dayanamayıp dr a gidince hamilesin hemde 4 aylık demiş dr. ama adet oluyorum heray nasıl olur demiş annem. dr da arada bir senin gibiler cıkıyor oluyor işte demiş:)))))) yani ben adet cocuguyum:))))))) 5.ayda adet olmuş sonra keslmiş adetten. hepinizi öpüyorum kızlar. muckkksss.

günaydın kızlar ya dikkat ediyorum bu bi kaç arkadaşta daha oldu kendi kendilerine site girmiyicem yoksa takıyorum diye çıkıp bi süre gelmeyenler o ay hamile bende deniyicem sanırım yakında gerçi geçen gün sözüm vardı bakmıyıcam diye ama dayanamıyorum ki

günaydın kızlar..bende bugun test yapıcam ama korkuyorum 22 sınde adet olmam gerekıodu gecti..15 gndr kasıklarımda agrı var adet olcak gıbı hıssedıorum ama bişi yok..gerçi artık belırtılerede guvenemıo ınsan:) bakalım cesarert edebılırsem yapıcam.içim acıo nedense..

yoksa diye korkuyorum ne biliyim ilk defa geçen ay geçmişti adetim çok umtluydum test yaptım,negatif çıkınca çok üzüldüm. oyuzden cesarettim yok.test cantamda ama alıp yapamıyorum..

Günaydın kıslaaaaaaarrrrr :sm_cool: Ben bugün regl oldum :bbo: sanırım yaşadığım belirtiler biraz psikolojikmiş.Biraz üzüldüm yalan yok. Ama tabiki moral bozmak yok kaldığımız yerden devam edicez. İnş. Rabbim en kısa zamanda dualarımızı kabul eder. Kucaklarımızı boş bırakmaz:Saruboceq::Saruboceq: Kızlar buarada size sat larımı yazsam bana yumurtlama tarihlerimi yazarmısınız. Ben tecrübesizim bu konuda. Çooook tşk ederim:1hug:
2 Aralık , 6 Kasım , 14 Eylül. kaydirigubbakcemile5

22 kasım cumartesi adetimden 1 gün önce 27
27 kasım perşembe adetimden 4 gün sonra 231
cumartesi kahverengi lekeler
1 aralık pazartesi adetimden 8 gün sonra 675
salı az pembe kırmızıa arası leke

hiç bu şekilde şeyler yaşayan ve hamileliği hla devam eden kimse biliyormusunuz

günaydın şekerlerrr ben geldimmm, doktordan geliommm. yumurtam oluşuyomuş ama tam kıvamına gelmemiş daha. iğnemin dozunu arttırmıştı ya tekrar düşürdü dozu. perşembe tekrar gideceğimm, bide cumartesi giderim heralde bayram geldi bidaha da gidemem nasıl olur acaba yaa :s

ya ceylanım 7sinde ailemin yanına gidiyorus bayram için memlekete..orda geçse de test yapamam ..hadi silik milik çıktı dielim bizim suratta bi sırıtma..ayıp ay babamdan utanırım ben :CüvCüv: ankaraya dönüşü beklemek zorunda kalırım.. bide 6sından soona taa kaç gün giremem nete..mrk ederim seni ben..dönünjek güsel haberler werirsin iişallahh

kızlar yaptım.bi insan bukadarmı sansız olur ?heyecanla beklıyorum hıcbişey yok tek çizgide yok bomboş test bozuk sanırım?

İnşallah bebişim Günaydınnn şekerrrrrrrrr Aralıktan çok umutluyum ya çakılmış kazıklar çıkacak..lülülülülülü

inşallah canımmmm, ya ceylann bişi sorcammm şimdi benim yumurtam var gördüm muayenede ama önceki seferki gibi büyük değil daha. hani biz hep deniyos yaaa zamazingo o küçük yumurtanın içine girerseee tutunamaz dimii?. o yumurta da boşa gitmiş olur dimii???? bi yumurtam var napcağımı şaşırdımmkaydirigubbakcemile3

sabah işe gelirken aldım testi 2 tane alıyım dedim,eşim dedi napıcaksın bi tanede cıkar varsa dıye.sans işte benı blkur olmadık seyler.merakta kaldım şimdi.yakındada eczane yok hıc işteyım.çıldırcam ..durdum durdum simdi sabredemıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…