SELAM HERKEZE
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar benim adet tarihime 1 hafta var ama öyle çok belirtim yok hafif kasık ağrım var göğüslerimde hassasiyet var ama göğüs hassasiyetim her adet dönemimde oluyor zaten
bende geçen aylardan farklı bir durum oldu içim yanıyor canım buz gibi şeyle yemek istiyor halsizlik ağzımdan alveler çıkıyor sanki arkadaşlar avuçlarımın içi bile ateş gibi buz gibi yerlere dkunmak istiyorum belki hastalanıcağım için belkide hamilelik belirtis anlıyamadım
arkadaşlar varmı aranızda böyle belirti yaşan akadaşlar
SELAM HERKEZE
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar benim adet tarihime 1 hafta var ama öyle çok belirtim yok hafif kasık ağrım var göğüslerimde hassasiyet var ama göğüs hassasiyetim her adet dönemimde oluyor zaten
bende geçen aylardan farklı bir durum oldu içim yanıyor canım buz gibi şeyle yemek istiyor halsizlik ağzımdan alveler çıkıyor sanki arkadaşlar avuçlarımın içi bile ateş gibi buz gibi yerlere dkunmak istiyorum belki hastalanıcağım için belkide hamilelik belirtis anlıyamadım
arkadaşlar varmı aranızda böyle belirti yaşan akadaşlar
ceylancım sen hangi tarihi bekliyosun
sıla tebrik ediyorum seni çok güzel bişey..Allah bizede nasip etsin nekadar bekledin meleğini
belirtilerini biraz anlatsana..
evet adetini sormuştum bişey kalmamış bir haftan var umarım kırmızı kartı 9 ay görmezsiniz
çok saol allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin Nekadarlık evlisin sılacım ben 1seneyi aşkın yasminle korundum 4 aydır istiyoruz Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin
amiin..canimm 17 aylik evliyim. ins allahim nasip eder canimm...:1hug:[/QU
İnşallah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...Sende Allah nazarlardan korun
Sende ara ara gir bebişinden haberdar et öpüyorum seni..
Bişey soracağım hamilelikte tek tarafta ağrıması normalli
ovulasyon günlerini takip ettinmi ay ne çok soru sorduma.s.
amiin..canimm 17 aylik evliyim. ins allahim nasip eder canimm...:1hug:[/QU
İnşallah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...Sende Allah nazarlardan korun
Sende ara ara gir bebişinden haberdar et öpüyorum seni..
Bişey soracağım hamilelikte tek tarafta ağrıması normalli
ovulasyon günlerini takip ettinmi ay ne çok soru sorduma.s.
sagol canim ilgin icin ederim ins etmezmiyim. duandan eksik etme sen beni. evet canim sanirim normal. ben hic doktora gitmedim daha ama sol kasigimda yerlestigini dusunuyorum hassasiyet oarada cunku. ovulasyon testi aldim cnm bu ay. icinde 5 tane cubuk vardi 2 cizgiyi kirmizi oalrak gormeden bitti ve yinelemedim bende.ama her 2 gunde bir iliski olmasina dikkat ettim o gunlerde.
canim sor ne olacak keske faydam dokunsaa...kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba... kafama takılan herşeyi bu forumda bulunca kaydoldum hemen.. kızlar benim bir sorum var . 27 günde bir düzenli adet görüyorum ve 2 aydır bebek istemeye başladık.böylece araştırmaya koyuldum.Biraz cahilmişim ve yumurtlama olayını yeni öğrendim.ilk ay 27-14 yöntemiyle yumurtlamayı hesapladım.ancak bu ay farkettim ki yumurtlama belirtilerim kasık ağrıları akıntım regli bitiminden 2 gün sonra başladı ve değerlendirdim o 4-5 günü.bugün asıl yumurtlama günüm ama kasık ağrım hala bitmedi.2 yumurtalığımda ağrıyor.üşütme gibi bir sorunumda yok. 1 haftadır bitmeyen kasık ağrısı belirti olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?