Erken Hamilelik Belirtileri

SELAM HERKEZE
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar benim adet tarihime 1 hafta var ama öyle çok belirtim yok hafif kasık ağrım var göğüslerimde hassasiyet var ama göğüs hassasiyetim her adet dönemimde oluyor zaten
bende geçen aylardan farklı bir durum oldu içim yanıyor canım buz gibi şeyle yemek istiyor halsizlik ağzımdan alveler çıkıyor sanki arkadaşlar avuçlarımın içi bile ateş gibi buz gibi yerlere dkunmak istiyorum belki hastalanıcağım için belkide hamilelik belirtis anlıyamadım
arkadaşlar varmı aranızda böyle belirti yaşan akadaşlar

Canım nasılsın..Bence belirtilerine çok takılma sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem..Nasip inşallah hamilesindir belirtilerin gebelik belirtileri gibi benneyaptımki:1hug:

kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim tam yumurtlama günümde ağrım olurdu ama şiddetli ağrı doktara gittim yumurtlama olduğu içi olur dedi ve bir yada iki gün sürerdi bu ay yine aynı zamanda başladı ve hala ağrı var adetliyim şuan ama hala aynı ağrı tabi o zamanki kadar şiddetli ağrı değil kendini hissediriyor o kadar anlamadım ya böyle bir şey yaşayan varmı aranızda

kız bende çatlıyom ama ne yapayım cumartesi gittim hastanede doktor yok birisi doğuma girmiş diğerleri ayrılmış yarın gidecem kısmetse aksilik çıkmassa

selam arkadaslar.. nasilsiniz??
binbirgece canim benimde boyle olmustu en belirgin ozellik ayni adet olacakmisin gibi agri sicak basmalari ve birde bagirsaklarimda gaz.. su an 5+5 hamileyim..ins sende hamilesindirr. hayir haberlerini bekliyoruz.

sıla tebrik ediyorum seni çok güzel bişey..Allah bizede nasip etsin nekadar bekledin meleğini
belirtilerini biraz anlatsana..

canim allah razi olsun.. ben ocak ayinda dusuk yapmistim 6 ay korundum. sora 5. ayimda hamile kaldim tekrar.. belitiler dedigim gibi cok farkli diildi aslinda adet belirtilerinden. ama sunu soliyim hiiic kafama takmadigim ve umutlu olmadigim ay kaldim hamile. sanirim en onemlisi rahat olabilmek. allah sizlere de yasatsin en kisa zamandaa...

çok saol allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin Nekadarlık evlisin sılacım ben 1seneyi aşkın yasminle korundum 4 aydır istiyoruz Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin

herkese merhaba... kafama takılan herşeyi bu forumda bulunca kaydoldum hemen.. kızlar benim bir sorum var . 27 günde bir düzenli adet görüyorum ve 2 aydır bebek istemeye başladık.böylece araştırmaya koyuldum.Biraz cahilmişim ve yumurtlama olayını yeni öğrendim.ilk ay 27-14 yöntemiyle yumurtlamayı hesapladım.ancak bu ay farkettim ki yumurtlama belirtilerim kasık ağrıları akıntım regli bitiminden 2 gün sonra başladı ve değerlendirdim o 4-5 günü.bugün asıl yumurtlama günüm ama kasık ağrım hala bitmedi.2 yumurtalığımda ağrıyor.üşütme gibi bir sorunumda yok. 1 haftadır bitmeyen kasık ağrısı belirti olabilir mi.

Hoşgeldin aramıza Olabilir yada çalışıyorsanız bu aralar belki o da etkileyebilir 2.ovulasyon testi alıp bakabilirsin ya da ateş ölçme yöntemi de çok net belirtiyor..:1hug:

kızlar ben hamileligi kolaylaştırmak için ikitane ilaç kullanıyorum birini sabah birini akşam alıyorum ama akşam aldıgımyarın son birde bu ay çok gazım oldu birde idrara çok cıkıyorum yumurtlama günlerimde çok çalıştım eşimde izinde oldugu için baya bi çalıştım yani bu yazdıklarım belirti ola bilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…