How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken Hamilelik Belirtileri

ben bu sitede yeniyim bu ay bende bekliyorum ne umutluyum nede umutsuz çünkü bu ilk bekleyişim ve 1.5 sene doğum kontrol hapı kullandım benim SAT 16 kasım hayırlısı artık...

inşallah allah gönlüne göre verir canımmmm, senide ekleyelim listeye. nekadarlık evlisin?

Kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım. Hala bekliyorum. Belirtilerimi önceki sayfalarda yazmıştım. Bugünde sanki kasık bölgemde bişiler kıpırdıyor ve batmalar var. Noluyo bana acaba :S

Mozijiku İNŞ HAMİŞSİNDİR CANIM AMA 3-4 GÜN DAHA GEÇSİN HELE BANADA AYNISI OLDU KASIK BATMALARI İGNELEMER KIPIRDANMALAR SONRA REGL OLDUM İNŞ SEN HAMİŞSİNDİR CANIM:)

Ayy inşallah kızlar yaaa umarım öleyimdir. Şimdi 3-4 gün beklemem lazım. Ya buarada acaba kan testi yaptırsam çıkarmı orda?

Ayy inşallah kızlar yaaa umarım öleyimdir. Şimdi 3-4 gün beklemem lazım. Ya buarada acaba kan testi yaptırsam çıkarmı orda?

canım test yapsan çıkarr, ama çıkmazsa da erken mi yaptım diye için içini yicekk. en iyisimi en azından 2-3 gün bekle adetlerinde gecikme oluyomuydu normalde? inşallah hamilesindir canımmmm:1hug:

canım test yapsan çıkarr, ama çıkmazsa da erken mi yaptım diye için içini yicekk. en iyisimi en azından 2-3 gün bekle adetlerinde gecikme oluyomuydu normalde? inşallah hamilesindir canımmmm:1hug:

Adetim düzensiz değildi aslında ama yine beklemek en iyisi belki bu gece olurum bellimi olur. Ama inş. olmam hihoyyyt beklemekten başka çare yok :bbo:

Benim her adetim kabus gibi geçerdi felaket sancım olur gece uykudan uyanır saatlarce kıvranırdım bu adetimde hiç sancım olmadı hiçbişe anlamadım spermler iyimi gelio acaba kıslar:)))))))))

spermlerin iyi geldiini de senden duydum ne güldüm hee handancım...
Bana yaramıyor yasmin kullanırken hiç hissetmezdim bıraktığım günden beri çok sancım oluyor..

Benim her adetim kabus gibi geçerdi felaket sancım olur gece uykudan uyanır saatlarce kıvranırdım bu adetimde hiç sancım olmadı hiçbişe anlamadım spermler iyimi gelio acaba kıslar:)))))))))

valla bilmem ki canımm, değişik bi vakaasın kaydirigubbakcemile3 benim adetlerim sancılı olmazdı pek aynı devam ediyoo üstüne mi gördün acaba kıss:lepi:

Ya yasminde geçirmişti 5 ay kullanmıştım çok rahat geçiodu regl bırakınca aynı kabus geri dönmüştü ama bu ay süperdi işallah hep böle olur:))

Kıs ndk kafamı bulandırma resmen regl oldum üstüne altına görmemişimdir karıştırma oraları:))) ben spermlerden oldugunu düşünüom heheehe

handan üstüne gördüğünü düşünüyorsun sen sanırım çaktırmadan ama ondan bildiğim kadarıyla adetinin normalden farklı olması lazım mesela normalde atıyorum 180 mg kan geliyorsa tabi üstüne gördüğünde o kadar gelmesi imkansız

Back