kızllarrrrrrrrrrr yaaaaaaaa bişi sorcam iki çizgi çıktı biri açık renk biri koyu renk hamile miyim
canım bu yaptığın ilk testmi yoksa birkaçtane yaptında hepsi silik mi çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızllarrrrrrrrrrr yaaaaaaaa bişi sorcam iki çizgi çıktı biri açık renk biri koyu renk hamile miyim
kızlar biri oldukça belirgin kopkoyu ikinci çok açık ve çok bekledikten sonra oldu on gün oldu adet grmüom cevap yazın
ya kızlar ilk test ama biri aşırı derecede belirgin ikincisi baştan beyazdı çok sonra çok hafif pembe renk oldu ya
arkadaşlar iyi geceler bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
şimdi ben 4 aydır korunmuyorum yani bu 4 ayım
normalde adetlerim 30 günde birdi
korunmayı bıraktıktan sonra ki il ay yine 30 gün üstüne oldum
ikinci ay 25 gün üstüne oldum yani 5 gün aşağı indi günüm üçüncü ay ise 23 gün üstüne oldum 2 gün daha düştü şimdi bu 4. aydayım adetimi bekliyom ama hangi adet periyodunu göz önüne alacağımı şaşırdım bugün 3.aydaki periyodun son günüydü yani 23 .gündü şimdi ben 30 günümü beklemem lazım test yapmak için belirti olarakda göğüslerimde şişlik ve ağrı var ısımda bu zamana kadar 35,9 ile 36,1 arasında değişirdi son bir haftadır 36,4 bu ısıyla gebelik mümkünmü belirsizlik beni öldürecek ne yapsam acep şimdi test yapsam 23 günde belli olurmu yapmasam her an her dakika adet olacam diye ödüm patlıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim yazımda çok uzun oldu ama kendmi ifade etmek istedim umarım derdimi anlata bilmişimdir
canım istersen bir kaç gün bekle idrar testi yap.eğer çıkmazsa bir kaçgün sonra tekrarlarsın testi.ama kesin sonucu almak istiyorum dersen sen ortasını baz al 25.gün de adet olmazsan kan testi yaptır o daha garantili sonuç veriyor.
zuzuuuuuuuuu kız buralardayım sızı takıp edıyorum yazdıklarınızı ama guzel haberler olmadıgı ıcın lısteye falanda gırmak ıstemedım 3 dusukten sonra sonunda testler sonuclandı hersey normaldenemekten baska caremız yokmus bızde daha bu ay denemeye basladık umutım yok ama mevlam hakkımızda hayırlısını ve saglılısını versınnnn
arkadaşlar iyi geceler bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
şimdi ben 4 aydır korunmuyorum yani bu 4 ayım
normalde adetlerim 30 günde birdi
korunmayı bıraktıktan sonra ki il ay yine 30 gün üstüne oldum
ikinci ay 25 gün üstüne oldum yani 5 gün aşağı indi günüm üçüncü ay ise 23 gün üstüne oldum 2 gün daha düştü şimdi bu 4. aydayım adetimi bekliyom ama hangi adet periyodunu göz önüne alacağımı şaşırdım bugün 3.aydaki periyodun son günüydü yani 23 .gündü şimdi ben 30 günümü beklemem lazım test yapmak için belirti olarakda göğüslerimde şişlik ve ağrı var ısımda bu zamana kadar 35,9 ile 36,1 arasında değişirdi son bir haftadır 36,4 bu ısıyla gebelik mümkünmü belirsizlik beni öldürecek ne yapsam acep şimdi test yapsam 23 günde belli olurmu yapmasam her an her dakika adet olacam diye ödüm patlıyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim yazımda çok uzun oldu ama kendmi ifade etmek istedim umarım derdimi anlata bilmişimdir