• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

süprizzzzz
jasmincim boşver herkesi keşke hamile olsamda damızlık olsam katır gibi şişsem:)))))

ayyy yuh artıkkkkkkkkk:mymeka: o ne biçim duaaa, filinta gibi hamile kalayım az kilo alayım bebişim sağlıklı olsun kilolarımı hemen vereyimm, kocam beni hep beğensin demiyodaaa:mymeka: şişş davul ol bananee o tahta oturamassan karışmam işte:dilcikar:

canım ben korunmayı bırtaktıktan sonra birkac ay bekledim gebe kalamadım ve adetlerim duzensizlesti dr a gittim hormon tahlillerim yapıldı prolaktin(süt hormonu) yuksek cıktı o da adet duzensizligi yapıyor ilac verdi dusurrmek icin ama baska hicbirsey yapmadı yumurtalara bakma gibi esimin sperm tahlili yapıldı iste onun hızlı ileri hareketli cok az dusuk neyse ben baska dr a gittim sende pko var dedi ultrasonda kistlerimi gordu glucophage verdi onu kullanıyorum ve adetinin 3. gunu gel klomene baslıyacagız demişti ve yarın baslıyacagız iste canım

Allah şifanı versin canım hayırlısı bende boynu bükük bekleyeceğim..senağlama

ayy valla olabilir doğru diyosunn, bu iğneye başladığım an oluyooo geçmiyo bidaha. sonr ahamile sanıyom kendimi:çok üzgünüm:

evet ndk bu ilaç ve iğneler sonuçta hormon yüklü bizde hormon alıyoruz buda aynı hamişlik etkisi yaratıyormuş bizde

canım bence adetinin duzenliligi tedavi olamaz anlamına gelmez kimi insan yumurtlamasa bile adet olabiliyormus ama bilmiyorum bence daha bir sene olmadı diye tedaviye baslamıyor benim cocuk isteyeli tam 1.5 sene oldu hep dr hatası yuzunden bekledim Allah tan ki doktorumu buldum sonunda şükür bence baska dr a git bir seneyi gecti de ndk nin yaptıgı gibi o zaman tedavine baslanır ama bu beklemekte insanı daha da strese sokup hormonlarını dengesizlestiriyor kanımca

aynen katılıyorummm, özellikle son cümleneyerimseniben

ayy kıslarr alakasız olacak ama dün o bahsettiğim doğum yapan akrabamızın göğüsleri çok kötü görünüyoduuuukafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Allah şifanı versin canım hayırlısı bende boynu bükük bekleyeceğim..senağlama

tesekkur ederim canım niye boynu bukuk bekliyorsun ki ya senin cok stresli oldugunu gordum bence sen bu bekleme suresince Allah korusun ama adetlerini falanda duzensizlestirirsin ve hamile oldugunu sanarsın sonucu olumsuz gorunce birkez daha yıkılırsın ben sende kendimi gordum aynen ben dedigim gibi oldum burda doktor kıtlıgımı var niye boynu bukuk olacan gidersin baska dr a 1 seneyi gecti dersin baslarsın tedavine canım uzulme:teselli:

gelecek gecelecek meleklerımız
Konacak göbişimize
Uçucak içimizde meleklerımız
doğacak doğacak
ninnniniler söyleyeceğiz meleklerimize

handancım çok saol çalışmaya dün itibriyle başladık sakinim ama umudum yok yumurtamam geçti...Gıddgıdakkkk yumurtam eski

Back