Erken Hamilelik Belirtileri

canım sana da iğne verseydi keşke. belki ilaçtan sonra iğneye geçecektir.

valla ben yumurtamın boyutunu bilmiom yaa ama çok güsel demişti doktorummm büyüdüğündee. sormadım hiç kaç mm diye oda söylemedii çok güselll dedii hemen vuralım dedi çatlatma iğnesini dedi. kaç mm olması gerekiyoki nolmalde?

Kızlar bak ilişki öncesi en az 2 saat öncesinden acı kahve yapın spermleri uyarıyormuş 2 gündür başladım içiyor pıtış pıtış keçiboynuzu kürüde yapıyorum hergün sperm sayısı artırıcı

evet ndk 1,4 cm demek ama kaliteli yumurtanın döllenmesi için en az 18mm olması gerekiyor ondan aşağı olursa hamile olsan bile ya düşükle sonuçlanıyormuş yada sakatlık oluyomuş diyolar

Ndkcaaaaa ben bunla nasil rahatlayimm.. kizz benim canim cok kiymetlidir ben kesin bayilirim..

canımmmmm ya kolay diyo doğummmm, doğum kolaymışş sancıyı zaten elin mahküm çekeceksin hayatımm onu düşünme yaa doğurmak kolaymış ya ona bak sennnhihoyyyt

evet ndk önce 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım olmassa 1 ay filan ara veririrz iğneye geçeriz demişti doktorum iğne biraz daha maliyetli sanırım

:a015: bende cennet mahallesinde pembenin dedigi gibi COK GUZEL DOGURURUM BEN ANAM..hahhaha napalim cekecegiz..allahim kolay dogum versin valla ooyy oyy once hamile kalim kalim diye sizlandim.. simdi nasil dogracam..dye dusunuyom off off-tatlicadiarzu-

ya canımm ben geçen ay keçibooynuzu yedirdim hep kocama, adam bitürlü motive olamıyodu yaaa keçiboynuzundan böyle oldum deyip durdu yemediği zamanlar gayet iyi. bazılarına ters tepki yapabiliyomuş keçiboynuzu. aslında şöyleymiş fazla olanları dengeliyomuş az olanları yükseltiyomuş. belki benim kocamınkini düşürmüştür:tomato:

doğrudur ben diyorum zaten. bizim küçük adamlar uyur gezer:1closedeyes: diye eşime. inanadıramıyordum

ndk dediğin aklımı karıştırdı çünkü bizde bu hafta çok motivasyon eksikliği yaşadık acaba ondanmı kaynaklandı..

evet ndk önce 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım olmassa 1 ay filan ara veririrz iğneye geçeriz demişti doktorum iğne biraz daha maliyetli sanırım

evet maliyetli canımmm, bir kutu iğnede 5 tane var. ben geçen ay 4 kutu kullandım 5 kutu almıştım ssklı olarak çatlatma iğnesiyle birlikte 100 ytl vermiştim. geçen aydan kalan 1 kutumu şuan kullanıyorum pazartesi bitecek tekrar rapor çıkartıp alacağım. 100 ytl yani. bide hergün vuruluyosun 2.5 eczaneye veriyorum. ilaca göre biraz maliyetli yanifisfisfis

canım doğumu hiç düşünme. hamilesin sen ona bak. bu güzel anları iyi değerlendir. mesela her ay boydan resm çekin. bebiş büyüyünce ona gösterirsin bak sana hamile iken böyle böyle büyüdün karnımda diye..böyle güzel şeyler yap. ohhhhhh 9 ay rahatsın. kırmızı görcekmiyim korkusu da yok allaha şükür. her anının kıymetini bil bitanem. sancılar gelince düşünürsün nasıl doğuracagını. şimdi keyfini cıkar oohhhhhhh sefam olsun de. aile genişliyor:sm_cool:

kızlar ben kacyorum. ögleden sonra belki giremeyebilirim. yetiştirmem gereken bi proje var offffffffffff ... erken bitiirirsem gelirim canlar. hepinizi kocaman öptüm kuzular.. mucksssŞeniz

görüşürüz güzel gözlümm
Maviş83 türkkahvesi ama şekersiz bir de iyicene etkilesin diye fincanla yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…