evet ndk ilaç iğneye göre daha az etkili ben ilacı günde 2 tane kullanırken 12.13.günde yumurtam en fazla 14mm oluyodu daha fazla büyümüyodu buda yetersiz biliyon bu yüzden ilacın dozajını arttırdı
14.gün kontrole çağırdı eğer yumurta büyümüşse belki çatlatma iğnesi vurucak ama benim yumurtalar kendiliğinden çatlıyo bu yüzden vurmayabilirde
Ndkcaaaaa ben bunla nasil rahatlayimm.. kizz benim canim cok kiymetlidir ben kesin bayilirim..
Kızlar bak ilişki öncesi en az 2 saat öncesinden acı kahve yapın spermleri uyarıyormuş 2 gündür başladım içiyor pıtış pıtış keçiboynuzu kürüde yapıyorum hergün sperm sayısı artırıcı
Kızlar bak ilişki öncesi en az 2 saat öncesinden acı kahve yapın spermleri uyarıyormuş 2 gündür başladım içiyor pıtış pıtış keçiboynuzu kürüde yapıyorum hergün sperm sayısı artırıcı
doğrudur ben diyorum zaten. bizim küçük adamlar uyur gezer:1closedeyes: diye eşime. inanadıramıyordum
evet ndk önce 6 ay ilaç tedavisi uygulayalım olmassa 1 ay filan ara veririrz iğneye geçeriz demişti doktorum iğne biraz daha maliyetli sanırım
:a015: bende cennet mahallesinde pembenin dedigi gibi COK GUZEL DOGURURUM BEN ANAM..hahhaha napalim cekecegiz..allahim kolay dogum versin valla ooyy oyy once hamile kalim kalim diye sizlandim.. simdi nasil dogracam..dye dusunuyom off off -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?