Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavişcim az gelmişti derken değerlerimi az çıktı zamazingosu mu:sm_confused:
hadi bakalım. garibim stres yapmış. ay ben kapıda bekleyen adama cok güldüm:roflol: inşallah bişe cıkmaz canım benim. ne cok insan var ya gebeliği bekleyen.allah her isteyene verir inşallah. aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
Zamazingosu canım doktor neredeyse tekrar yaptırcaktı sonra baktı neyse yeterli dedi sonuçlarda iii çıkmıştı
ayy görseniz halimizi gülermisin ağlarmısınkaydirigubbakcemile3 baktım çıktı lavabodan beni gördü halbuki yukarı doğru çıkıyoo kafa önde suç işlemiş gibi. labaratuvar wc nin yanında kimse görmesin diye yukarı kaçıyo dur dedim nereye gidiyosun ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için. haa bide lavabodan çıkarken kapıdaki adamın sırtına pıt pıt yaptı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
ayy görseniz halimizi gülermisin ağlarmısınkaydirigubbakcemile3 baktım çıktı lavabodan beni gördü halbuki yukarı doğru çıkıyoo kafa önde suç işlemiş gibi. labaratuvar wc nin yanında kimse görmesin diye yukarı kaçıyo dur dedim nereye gidiyosun ben kendimi zor tutuyorum gülmemek için. haa bide lavabodan çıkarken kapıdaki adamın sırtına pıt pıt yaptı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay kesin bizde öyle oluruz heralde. kaydirigubbakcemile3:roflol: eşim diyorkı evden götürsem olmazmı. az önce aradım söyledim.arkadaslarına sorsana evden gdiyormuymuş diyor:))))))):roflol:
canım o zaman sorun senin adet düzensizliğinmiymiş. yani dr nasıl bir tedavi programı uygulayacak sana
Eşim şimdiden başladı ben örnek filan vermem
canımcımm benimkide evden getirelim pet şişeyi dolduriim diyodu akıllıııkaydirigubbakcemile3 ama olmazmış. eşimin zamazingosunu labaratuvara verirken başşka bi bayan vardı nerden getirdiniz bunu dedi:1shok: bende lavabodaaaann dedimşutarafagitti hee dedi bende evden falan getirdiniz sandım dedi zaman geçmemesi gerekiyor dedi
guzelgozlum erkeklerde pek gururuna yedirememe oldugu icin .. Benim eltimde tedaviyle hamile kaldi onunda hapi biraktiktan sonra 2 sene olmadi..sonra klomen verdiler ona... Yumurta takibi..esi sperm felan verdi.. Sonra hamile kaldi hemen..sadece umudunuzu yitirmeyin..melekleriniz bizim sabrimizi deniyor,... Insallah hic biseye gerek kalmadan hamile kalirsiniz canlarim benim
CANIM BENDE ADET DÜZENSİZLİĞİ VARDI BİRDE YUMURTLAMA BOZUKLUĞU ADETLERİMİ ÇOK ŞÜKÜR İLAÇLA DÜZELTTİK ŞİMDİDE 4 AYDIR KLOMEN KULLANIYORUM YUMURTA OLUŞTURMAK VE YUMURTALARI BÜYÜTMEK İÇİN YUMURTADA ÇOK ŞÜKÜR ARTIK OLUŞUYO İLAÇLADA OLSA OLUŞUYO FAZLA BÜYÜMEDİKLERİ İÇİN BU AYDA DOKTOR İLACIN DOZAJINI ARTTIRDI YANİ SORUN MALESEF BENİM YUMURTALARIMIN İSTENİLEN BÜYÜKLÜĞE GELMEMESİ:çok üzgünüm: İNŞ. BU AY BÜYÜCEKLER VE BEN HAMİŞ KALCAM YANİ HEPİMİZ