Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamlara sanki yeniden sünnet olun diyormusuz gibiler yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
güzelgözlüm güzel taktik ya derse ben seninle şey için evlenmedim
üzülme canım benim. ilaçlarla yumurtalrı büyütüp catlatıyorlarda. bence cok beklemezsın. baksana tedavye cevap vermiş yumurtalar. azda olsa büyümüş. demekki daha da büyüyebilir. moralı yüksek tut. klomen ilacı 6 ay kullanılıp ara veriliyormuş. onu bırakınca bile hamiş kalan cok kişi duydum ben. inşallah hepimiz yakında böyle gezceğiz:CüvCüv:
seninel aynı gün bekleyecegiz nilüfer. hadi bakalım:))))))))))
fisfisfis
İNŞ.CANIM O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ ANLATAMAM BENİM EŞİM TEK ÇOCUK KAYINVALİDEMLER BİZE BİŞEY DEMİYOLAR AMA ONLAR ÇOK İSTİYORLAR BEBEİŞ ANLIYORUM BEN HELE BİRDE KIZ OLURSA VALLA ARTIK NE YAPARLAR BİLMEM AMA BENİM İÇİN CİNSİYET ÖNEMLİ DİİL OLSUNDA ERKEK KIZ FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN
Canlarim nekadar cok istiyorsunuz bebisi eminim hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz..allahim sizin kucaklarinizi isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah en kisa surede hepiniz hamile kalirsiniz..tum kalbimle diliyorum
Canlarim nekadar cok istiyorsunuz bebisi eminim hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz..allahim sizin kucaklarinizi isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah en kisa surede hepiniz hamile kalirsiniz..tum kalbimle diliyorum
evet ndk ilaç iğneye göre daha az etkili ben ilacı günde 2 tane kullanırken 12.13.günde yumurtam en fazla 14mm oluyodu daha fazla büyümüyodu buda yetersiz biliyon bu yüzden ilacın dozajını arttırdı
14.gün kontrole çağırdı eğer yumurta büyümüşse belki çatlatma iğnesi vurucak ama benim yumurtalar kendiliğinden çatlıyo bu yüzden vurmayabilirde