Erken Hamilelik Belirtileri

ben dün gece kocamı bayaa gaza getirmiştim yoksa hiç gelmicekti hastaneye. dedimki bak benim çektiğim çilelere iğneler yiyorumm muayeneler oluyorumm canım yanıyoo rahim filmi çekilcek ödüm patlıyoo işyeriyle papaz oluyorumm bak boğazlarım şişti başka ilaç içemedim hamilemiyim diye hep stresliyim ama mecburum bebeğimiz için dedim. sende bu ufacık fedakarlığı yap nolur dedim içimiz rahat olsun dedim eğer problem varsa boşa çile çekmeyelim dedim hemen bi çaresini bulalım dedim, ikna olduu. kendinizi acındırın kızlarrrr işe yarıyooo:jeyyar:

güzelgözlüm güzel taktik ya derse ben seninle şey için evlenmedim

tabi onun için evlenmedi ama. onuda istemiyor değil yaniyerimseniben 5 günden sonra dayanamaz valla. hangi evli erkek dayanabilir buna. o da evliliğin cazibesi işte:))))))))))))))))))) bugün adetimin 5 günü yani 7 gündür köfte yiyemedi:roflol: heralde bikaç gün daha köftesizliği düşünürse kabul eder gibime geliyorkaydirigubbakcemile3

fisfisfis
İNŞ.CANIM O GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ ANLATAMAM BENİM EŞİM TEK ÇOCUK KAYINVALİDEMLER BİZE BİŞEY DEMİYOLAR AMA ONLAR ÇOK İSTİYORLAR BEBEİŞ ANLIYORUM BEN HELE BİRDE KIZ OLURSA VALLA ARTIK NE YAPARLAR BİLMEM AMA BENİM İÇİN CİNSİYET ÖNEMLİ DİİL OLSUNDA ERKEK KIZ FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN

etrafımda benle birlikte evlenen herkesin bebişi oldu bi tek benim yok bilseydim hiç korunmazdım herkes soruyor bunalıyorum bazen işle ilgilide stresliyim işide bırakamıyom bırakırsam millet daha çok dedikodu yapcak yok bebişmi var yoksa ondanmı bıraktın işi dicekler herkes diyo bana eşin tek çocuk çok şükür kayınvalidemlerin durumuda iii işte diyolar onların durumlarıda iii sen ndn çalışıyon yap bi çocuk otur evde yoksa olmuyomu bilmemne bende yalan söylüyorum napiim biz korunuyoruz diyorum

ben acıtasyonda yapamıyorum. dediğim zaman kabulleniyor. iş gitmeye kalınca ertelıyor. bu ayda bakalım filan diyor. öyleki gecen ay bu sefer tutturdum demezmi bana:dance:
heryolu deneyeceğim bakalım. olmazsa annesine diyeceğim oğlunu gönder gitmiyor diye:jeyyar:

benim iğnemin dozunu arttırmadı bianda yumurtaların çok olması iyi değil dedi. yavaş yavaş büyümesi daha iyi dedi oyüzden dozu arttırmıyorum dedi seninkini arttırmış demekki benimkinden de yavaş büyüyodu seninki. bide canım neden 14 gün sonra çağırdı benimki beni 2-3 günde bir çağırıyor. yumurta takibinde sürekli kontrol çok önemli dedi. benim saat olarak bile gecikmemi istemiyor. acaba ilaç iğneye göre daha mı az etkili?

Canlarim nekadar cok istiyorsunuz bebisi eminim hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz..allahim sizin kucaklarinizi isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah en kisa surede hepiniz hamile kalirsiniz..tum kalbimle diliyorum

evet ndk ilaç iğneye göre daha az etkili ben ilacı günde 2 tane kullanırken 12.13.günde yumurtam en fazla 14mm oluyodu daha fazla büyümüyodu buda yetersiz biliyon bu yüzden ilacın dozajını arttırdı
14.gün kontrole çağırdı eğer yumurta büyümüşse belki çatlatma iğnesi vurucak ama benim yumurtalar kendiliğinden çatlıyo bu yüzden vurmayabilirde

kızlar bana dr um sunu söylemişti. bağışıklık sistemini güçlendirmek için ek olarak vitamin filan alma sakın. niye dedim. bazı kadın bünyesi bağışıklık cok güçlü olunca spermi yabancı ve zararlı madde olarak görüp hemen yok ediyormuş. haberiniz olsun. aklıma geldi söyleyeyim dedim.

Canlarim nekadar cok istiyorsunuz bebisi eminim hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz..allahim sizin kucaklarinizi isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah en kisa surede hepiniz hamile kalirsiniz..tum kalbimle diliyorum

inşallah canımmmmmmm, ay dur sana doğum hikayesini anlatacağımm rahatla birazz.
bak sabah bi kalkmış sancı var adet sancısı gibi diyoo ve kramplar giriyomuş doktor böyle bişey olursa hemen gel demiş ona. hemen atladık geldik dedi doktor alttan muayene etmiş çok az açılmış böyle olmaz bekle demiş. dolanmış durmuş 1 saate yakın sancıları artmış doktor yine bakmış az açılmış demiş sunni sancı verelim demiş serumla vermişlerr ve yarım saat içinde acaip sancısı olmuş diyokii elim ayağım titriyooo ter boşaltıyorumm öyle bir ağrıki diyooo sonra suyu gelmiş tamamen açılmışş, hemen almışlar doğuma 5 dk içinde çıkmış çocuk çocuğu doğurmak zor değil diyooo, kesinlikle kolay diyooo. ama sancı çok zorlamışş. oda geçiyo diyooo. tavsiye ederim dediii. sezeryan olmamışım iyiki dedii.

canım 14mm=1.4 cm değilmi .. 1.4 cm yeterlı değilmiymiş gebelik için. allah alah şaşırdım şimdi.

ayy evet ya o sancı gelince kıpırdamaya bile zorlanıyor insan diyolar bende çoğu kişiden duydum çocuğun doğduğunu hiç anlamıyon bile diyolar sadece duyduğun tek acı sancı acısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…