Erken Hamilelik Belirtileri

evlenmeden önce elle olmuyormumuş afedersin ne güldüm heee napalım bbebiş için katlanılsın..

YANİ SANKİ HİÇ YAPMADIKLARI ŞEY EVLENMEDEN ÖNCE KİMBİLİR KAÇKERE YAPTILAR ZATEN WCDE ONLARI KİMSE GÖRMÜYORKİ:roflol: BİZ AFEDERSİNİZ DOKTORLARA ŞEYİMİZİ AÇIYORUZ UTANMIYORUZ ONLAR Bİ ONU VERİRKENMİ UTANIYOLAR BİDE KADIN OLSALAR NE OLCAK VALLA KATLANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK MECBURUZ

kızlar bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gitmek gerek yani adetliyken mi bitince hemen mi birde ben temmuzdan beri deniyorum erken olmaz dimi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin hamişimiz, ay inşallah .biz günaşırıda denedik.senağlama olmadığı için gidelim diyorum dr da gitmesini söledi. işte benimkide aynen öyle diyor. heralde benden utanıyor garibim benim. bende tamam ben gelmem sen git ver dedim. bakalım düşünmekte suansırnaşık şey

Guzelgozlum erkeklerde pek gururuna yedirememe oldugu icin .. benim eltimde tedaviyle hamile kaldi onunda hapi biraktiktan sonra 2 sene olmadi..sonra klomen verdiler ona... yumurta takibi..esi sperm felan verdi.. sonra hamile kaldi hemen..sadece umudunuzu yitirmeyin..melekleriniz bizim sabrimizi deniyor,... insallah hic biseye gerek kalmadan hamile kalirsiniz canlarim benim

bana yemin etti elle olmadı diyeeeeee, hadi ordan yalancı dedim, o zaman kötü kadınlara mı gittin dedim yok dedi yine yemin etti, eeeeeeee dedim sen ne i o zaman dedim:)))))))))) güldü manyak dedi .. rüyamdaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

ya angarya iş verdi kocam :)neymiş biraz kkden uzak kalıyımmış ama ekranım açık :))))))))))

senin kocada bizi senden ayirmak istiyor.. soyle ona seni fazla yormasin.. ben kocamin yaninda calisacam hic bisey yapmam valla sen yap derim

geldimmmmmmmmm kıslar bakın şimdi gittik hastaneye benim doktorum daha gelmemişti bu arada eşime senin tahlili verelim dedim üst katta oturdu kalkmıyo yerinden bissürü insan vardırrr ıykk şey yapıp gelcek derlerr bilmemne okadar stres yaptıki vermem ben dediii, valla hayatım vermessen de bebişi çok beklersin dedim, ya deme öyle dedi. ben bi inip soriim dedim nası oluyomuş dedim bekle sen dedim. indim labaratuvara orda bi bayan vardı erken saat olduğu için kalabalık değildi. dedim eşimden tahlil istedi doktorum sperm tahlili dedim nası yapcaz dedim. ben size bi kutu veriim dedi onu eşiniz lavaboda doldursun dedi kaydirigubbakcemile3 su ve sabun kullanmasın dedikaydirigubbakcemile3 (içim rahatladı birden lavaboda dolduracağını duyunca) sonra kaydını açtı kutuyu verdi elime cebime zorla soktum yukarı çıktım gel kocişim dedim lavaboda koyup vercekmişiz dedim sen gir dedim lavaboya stres yapma dedim bende doktoruma muayeneye gidiim dedim. zar zor oflaya puflaya girdihihoyyyt sonra ben gittim muayenemi oldum doktorum menogona devam dedi yumurtan yavaş gelişiyo dedi dozunu arttırmicam dedi bianda çoğalması da doğru değil dedi. iğneye devam dedi pazartesi yine gel dedi. eşin tahlili versin sonucu pazartesi görürüm dedi tamam dedim çıktım (tabii aradan 20 dk geçmiştir) gittim baktım eşim çıkmamış daha lavabonun önünde de eşim gibi bi adam elinde kap bekliyoo kaydirigubbakcemile3 kapıya vuruyo eşim çıksın diye kaydirigubbakcemile3 neyse 10-15 dk. sonra çıkabildi surat 5 karış. bu nebiçim işş başlıcam böyle işe deli oldumm. stres yaptım bilmemne nası söyleniyo aldım elimden zamazingoyu kaydirigubbakcemile3götürdüm verdim labaratuvara sonra çıktık. işte böyle çok şükür atlattık. inşallah değerleri normaldir de bidaha yaşamayız bu stresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…