• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bende tortu var öle löp löp değil ama kırıntı gibi böle.ayrıca ben adet olcam hafta yoğun akıntı yaşardım bırak adet olcama yakını hala akıtnım yok dencek kadar az yok yani.

Kızlaaar nerdesiniz yaaa? Yoksa hepiniz tuvalete mi gittiniz tortu bakmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

offf benimde adetime 8 gün falan kaldı ama acayip belirtilerim var psikolojikmi bilmiyorum ama kafayı yicem ya............. bu ay günde 2 tane klomen kullandım yumurtam fazla gelişmişti dr. çatlamaya bilir dedi ama bilmiyorum çatladımı çatlamadımı...... yoğun bir akıntım var ıslaklık hissediyorum hep çamaşırımda sıvı ve beyaz renkte akıntı geliyor, ne bilim karnımda sanki bir dolğunluk şişlik var çok tuhaf oturduğumda falan orda bir kasıklarımda tuhaflık hissediyorum geçen sene dış gebelik geçirmiştim ozaman hamile olduğumu öğrendiğimde yine karnımda bu tuhaflık olmuştu rabbim inşallah gelsin bebeğim ama ben nasıl beklicem adet zamanımı bilmiyorum cumartesi dr. progestan testi yapacak acaba o zaman çıkarmı bir gebelik varsa bugün adetimin 23.günü dr.gittiğimde 26. günü olacak.....

cANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR..GELİR İNŞALLAH MELEĞİN..:Saruboceq:

inşallah artık bebişlerimiz daha fazla bekletmeden gelsinler..... ah bir gelse o sevgi manyağı olur herhalde pamuklara sararım ben onu gözümden bile sakırınım o benim kıymetlim, hayatım, canım, nefesim herşeyim olur..... yinede hayırlısını versin rabbim.......

bende tortu var öle löp löp değil ama kırıntı gibi böle.ayrıca ben adet olcam hafta yoğun akıntı yaşardım bırak adet olcama yakını hala akıtnım yok dencek kadar az yok yani.

Eveeeeet işte benimki de aynen öyle kırıntı gibi böyle beyaz minik partiküller var idrarda. kabusun_olurum :CüvCüv: ol :CüvCüv: ol :CüvCüv: ol inşallah:Saruboceq: Ben ve isteyen herkes de tabiii:Saruboceq:

ya adet belirtileri ile aynı karnımda kasılma yok ama geri kalan hayatım aynı kızlarrrr.oyüsden heveslenemiyorum ya zaten .başka belitrim yok die.he bide limon testinie yaptım ben oda tuttu.dibe çöktü.

canım benim o testi bendeyapmıştım dibe çökmüştü bi de eşime dedim sende yap diye o da yaptı dibe çöktü:roflol: senin anlayacağı aslı yok hurafe onlar ben hala hamile değilim.:delphin:

kizlar ayakta uyuyorum nerdeyse:1closedeyes:mirmirmirmirmirmirmirmir

Ayy canım kıyamam sana:1hug: Yorma canım kendini de bebişi de sen git dinlen biz sana özetleriz neler olduğunu sonra malum sayfalar su gibi akıyor.Galiba en hızlı bölüm bizimkisi:lepi:

asspirincim ben bizim bu sayfalarda gördüm onu ama aradım bulamadım sanki Suzan yazmıştı işte ben idrar testi pozitif çıktıktan sonra denedim tortular vardı diye.

tortu olayını yazan topic nerde kızlar merak ettim bakayım bende

tortu olayını ben söylemiştim canım.bununla ilgili bir topic var mı bilmiyorum.burada daha önce bir arkadaş yazmıştı bir kaç defa hamilelik yaşayan birisiydi yanlış hatırlamıyorsam tortu olayını o anlatmıştı galiba

teşekkür ederim bende dedim başka yerdemi yazıyor acaba ama bakamıyıcam valla sonra rüyalarıma giriyo :))) suzan sen dün dedin ya hani benim sabah bulantım olmadı akşam oldu diye bütün gece midem bulandı :))))

Back