• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Yok canım valla belirtilere takılıp durmayın ben artık belirtilere takmıyom çünkü herkesinki farklı oluyo birde zaten adet belirtileriyle benziyo diyolar

Kızlar listeyi pcde worde aktardım kaybetmeyeceğiz artık suzanı yormadan güncelleyebiliriz..Suzan nasılsın bugün tek,me atıyormu tubacık ikinizin..

ya adet belirtileri ile aynı karnımda kasılma yok ama geri kalan hayatım aynı kızlarrrr.oyüsden heveslenemiyorum ya zaten .başka belitrim yok die.he bide limon testinie yaptım ben oda tuttu.dibe çöktü.

kızlar adetime 6 gün var ama 3 günden beri kahve rengi lekler geliyor günde 1-2 damla
hamilelik varsa acaba kan testinde bukadar erken belli olurmu??
CADIARZU

ya kızlar ben bugün kan testi yaptırdım ama daha üç gün geçti adetimi çıkarmı belli olurmu olup olmadığı erken değilmi yanii.kafam takıldı da

Kızlar listeyi pcde worde aktardım kaybetmeyeceğiz artık suzanı yormadan güncelleyebiliriz..Suzan nasılsın bugün tek,me atıyormu tubacık ikinizin..

kız daha ne tekmesi.daha meleğim bir avucum kadar onun attığı tekmeden haberim bile olmazkaydirigubbakcemile3

Back