kan testi erkenden belli olurmu cvp
cvp cvp verin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar adetime 6 gün var ama 3 günden beri kahve rengi lekler geliyor günde 1-2 damla
hamilelik varsa acaba kan testinde bukadar erken belli olurmu??CADIARZU
Ndk kız sen daha yeni adet olmadınmı doktor adetliykenmi bakıcek
bunu sormuştum ceylancım:1no2:
Canım benim..Üstüne görme yaşıyorsundur birkaç günü belli ediyormuşta 6 gün bence uzun bir müddet diye düşünüyorum sık dişini biraz..:1hug:
annemannem hamileyi okuyunca aman allahım dedimmmmmmmmm:1shok: Goca karı doğuracak biz doğuramıyos diye sızı girdi bian içime kaydirigubbakcemile3
offf benimde adetime 8 gün falan kaldı ama acayip belirtilerim var psikolojikmi bilmiyorum ama kafayı yicem ya............. bu ay günde 2 tane klomen kullandım yumurtam fazla gelişmişti dr. çatlamaya bilir dedi ama bilmiyorum çatladımı çatlamadımı...... yoğun bir akıntım var ıslaklık hissediyorum hep çamaşırımda sıvı ve beyaz renkte akıntı geliyor, ne bilim karnımda sanki bir dolğunluk şişlik var çok tuhaf oturduğumda falan orda bir kasıklarımda tuhaflık hissediyorum geçen sene dış gebelik geçirmiştim ozaman hamile olduğumu öğrendiğimde yine karnımda bu tuhaflık olmuştu rabbim inşallah gelsin bebeğim ama ben nasıl beklicem adet zamanımı bilmiyorum cumartesi dr. progestan testi yapacak acaba o zaman çıkarmı bir gebelik varsa bugün adetimin 23.günü dr.gittiğimde 26. günü olacak.....
offf benimde adetime 8 gün falan kaldı ama acayip belirtilerim var psikolojikmi bilmiyorum ama kafayı yicem ya............. bu ay günde 2 tane klomen kullandım yumurtam fazla gelişmişti dr. çatlamaya bilir dedi ama bilmiyorum çatladımı çatlamadımı...... yoğun bir akıntım var ıslaklık hissediyorum hep çamaşırımda sıvı ve beyaz renkte akıntı geliyor, ne bilim karnımda sanki bir dolğunluk şişlik var çok tuhaf oturduğumda falan orda bir kasıklarımda tuhaflık hissediyorum geçen sene dış gebelik geçirmiştim ozaman hamile olduğumu öğrendiğimde yine karnımda bu tuhaflık olmuştu rabbim inşallah gelsin bebeğim ama ben nasıl beklicem adet zamanımı bilmiyorum cumartesi dr. progestan testi yapacak acaba o zaman çıkarmı bir gebelik varsa bugün adetimin 23.günü dr.gittiğimde 26. günü olacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?