Erken Hamilelik Belirtileri

canım söyleyemedimkii yaa, telefona bakamıyodu kocasına da bize dua etsin diyebildim sadece

olsun minicikte olsa Hissedersiniz ayy bende canımdan can taşısam zor bu bekleyiş..Hepimiz yaşayalım

mersi canlarımmmmm.yarın yaşıcaz görcez eğer negatifsede moral bozuklğundan burda ölücez ayrın hazır olun benden çekeceğiniz var yarın.öğleden sonra akşam üstü gibi girerim.size ii yada kötü bişi sölerim daha olmadı özge iletir.optm herkesi i akşamlar.ev işleri yapıcam azıcık

kabusun_olurum silik çizgi çıktıysa hamilesindir canım sen :lepi:. Yarın sabah ilk idrarınla tekrar test yapsana ya da idrarını 4 saat tut ve bu akşam tekrarla, ikinci çizgi çıkarsa hamilesindir (inşaallah) :Saruboceq:.
Kızlaaaaaar ceylandan başka deneyen olmadı mı idrarında tortu olup olmadığını yaaa. Gidip yapıverin canım ne olacak klava: Hem hamileler hem de hamile olmayanlar denesin yaaaaa haaddddiiiii lütfeeeeen. Merak ettim çoooook :uhm::bbo:

offf benimde adetime 8 gün falan kaldı ama acayip belirtilerim var psikolojikmi bilmiyorum ama kafayı yicem ya............. bu ay günde 2 tane klomen kullandım yumurtam fazla gelişmişti dr. çatlamaya bilir dedi ama bilmiyorum çatladımı çatlamadımı...... yoğun bir akıntım var ıslaklık hissediyorum hep çamaşırımda sıvı ve beyaz renkte akıntı geliyor, ne bilim karnımda sanki bir dolğunluk şişlik var çok tuhaf oturduğumda falan orda bir kasıklarımda tuhaflık hissediyorum geçen sene dış gebelik geçirmiştim ozaman hamile olduğumu öğrendiğimde yine karnımda bu tuhaflık olmuştu rabbim inşallah gelsin bebeğim ama ben nasıl beklicem adet zamanımı bilmiyorum cumartesi dr. progestan testi yapacak acaba o zaman çıkarmı bir gebelik varsa bugün adetimin 23.günü dr.gittiğimde 26. günü olacak.....

Canım bence çok takma şimdiden belirtileri. Hamile olabilirsin ama yine de adetinin geçmesini bekle. Sonra çok moralin bozulur. Ben ne belirtiler yaşadım son iki aydır sen bilsen, adetim bile gecikmişti hatta birinde. Pikoloji acayip birşey yani. Progesteron yumurtanın kalitesini gösterir ama hamilelik belli olur mu bilmem. İnşaallah :CüvCüv: sindir canım Allah hepimizin ualarını kabul etsin inşaallah. :Saruboceq:

hazır doktora gidiyosun işte anlar yaşadıklarını bide kan testi yaptır. inşallah hamilesindir inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalabiliriz. allah hayırşlısını versina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…