Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes yavaş yavaş kaçıyo benide bi heyecan sarıyo
canım hoşgeldin aramıza progestanı ben kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlarımız var birasdan cevap vereceklerdir sana. ama bu tarz ilaçlarla 4-6 gün arası adet olunuyo diye biliyorum. belkide kırmızı kart çıkacaktır meydana:çok üzgünüm: ama içini ferah tut bikaç gün daha bekle derim ben. nekadarlık evlisin canım?
4-6 gün demek.... demekki birkaçgün daha beklicem. eğer kırmızı kart görürsem de 3. veya 4. günü yapılacak bazı testler istedi doktorum. 7 aylık evliyiz canım. daha yeni aslında ama yaş da 29 olunca erken çalışmaya başlamak da fayda var kaydirigubbakcemile3
Ayy inş ndk cım inş ama o iğnelerden korkuyom
ceylan serpiti ayyyy umarım oleyimdir umarım hepımız haiiimmmiişşiiz yani artık sanki cocugum olmıyacakmıs gıbı gelıyor bana ya beklemek ne zor bileydim ilk gunden korunmazdım 3 yıllık evlıyımde:1no2:
ceylan serpiti ayyyy umarım oleyimdir umarım hepımız haiiimmmiişşiiz yani artık sanki cocugum olmıyacakmıs gıbı gelıyor bana ya beklemek ne zor bileydim ilk gunden korunmazdım 3 yıllık evlıyımde:1no2:
ooo bağımlılık yaparız boşuna demiyorum hoşçakal assprincim benim yarın görüşürüz ..yeni arkadaşlara merhabalar..maviş83 gitti mi??işlerim çıktı bana hiç ileti yazdınmı soğansuyuyla ilgili
yazdım canım soğan suyunun tadını sordum ben bal tarçın çörekotunu denicem dedim bende çatlama sorunu yok sadece yumurtalar büyümüo