• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

mavişim canım sormaa, bugün servisi kaçırcam diye öyle bi çıktıkki evdenn darmadağın ev. git yemek yap offffffff ne yapcam yaaa :( kocişim benden sonra geliyo o gelene kadar hasırlıyom yardım edemiyo oyüzden :s

canım hoşgeldin aramıza progestanı ben kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlarımız var birasdan cevap vereceklerdir sana. ama bu tarz ilaçlarla 4-6 gün arası adet olunuyo diye biliyorum. belkide kırmızı kart çıkacaktır meydana:çok üzgünüm: ama içini ferah tut bikaç gün daha bekle derim ben. nekadarlık evlisin canım?

4-6 gün demek.... demekki birkaçgün daha beklicem. eğer kırmızı kart görürsem de 3. veya 4. günü yapılacak bazı testler istedi doktorum. 7 aylık evliyiz canım. daha yeni aslında ama yaş da 29 olunca erken çalışmaya başlamak da fayda var kaydirigubbakcemile3

4-6 gün demek.... demekki birkaçgün daha beklicem. eğer kırmızı kart görürsem de 3. veya 4. günü yapılacak bazı testler istedi doktorum. 7 aylık evliyiz canım. daha yeni aslında ama yaş da 29 olunca erken çalışmaya başlamak da fayda var kaydirigubbakcemile3

valla iyi yapmışsın canım hiç korunma sakınnn. ha deyince olmuyo artık bebeişler inatçı zamane çocukları kaydirigubbakcemile3

Ayy inş ndk cım inş ama o iğnelerden korkuyom

canım bende vuruluyorum iğneee, bişi yokki çok hafif bi iğne zaten insülin iğnesiyle yapılıyo en incesiyle valla hissetmiyosun hiç. bişey olmassss korkma valla bak bana güvennn. benimde canım tezdir ama korkutmuyo iğne kaydirigubbakcemile

ceylan serpiti ayyyy umarım oleyimdir umarım hepımız haiiimmmiişşiiz yani artık sanki cocugum olmıyacakmıs gıbı gelıyor bana ya beklemek ne zor bileydim ilk gunden korunmazdım 3 yıllık evlıyımde:1no2:

ooo bağımlılık yaparız boşuna demiyorum hoşçakal assprincim benim yarın görüşürüz ..Yeni arkadaşlara merhabalar..maviş83 gitti mi??İşlerim çıktı bana hiç ileti yazdınmı soğansuyuyla ilgili

ceylan serpiti ayyyy umarım oleyimdir umarım hepımız haiiimmmiişşiiz yani artık sanki cocugum olmıyacakmıs gıbı gelıyor bana ya beklemek ne zor bileydim ilk gunden korunmazdım 3 yıllık evlıyımde:1no2:

CANIM BENDE 2 YILLIK EVLİYİM BANADA HİÇ OLMICAKMIŞ GİBİ GELİYOsenağlama

yok yok canım umutsuzluğa kapılmak yok ÇAlışmalara devam umarım hamişsindir nşallah gel hergün:nazar:

ooo bağımlılık yaparız boşuna demiyorum hoşçakal assprincim benim yarın görüşürüz ..yeni arkadaşlara merhabalar..maviş83 gitti mi??işlerim çıktı bana hiç ileti yazdınmı soğansuyuyla ilgili

yazdım canım soğan suyunun tadını sordum ben bal tarçın çörekotunu denicem dedim bende çatlama sorunu yok sadece yumurtalar büyümüo

kesinlikle burdayım hergun artık ......burdandan guzle haberi verırım ınsallah.....yılmak yok arada bı umutsuzluga kapılıyorum ama yılmak yok teker teker cocuklarımıza kavusacaz ınsallahhhhhhhh ........allahın hıkmetıne karısılmaz

yazdım canım soğan suyunun tadını sordum ben bal tarçın çörekotunu denicem dedim bende çatlama sorunu yok sadece yumurtalar büyümüo

Doktor bişey demedi sadece sana 8 ay müddet veriyorum dedi..:1shok:Ovulasyon testimde çift çizgi çıktı büyümese çıkmaz,dı dimi.. Bence dene ılıkken tadı anlaşılmıyor 1 ay dene..

maviş sen nerde oturuyonn istanbulda değildin dimi canımm, rahim filmini özeldemi yaptırdın kaç para verdin söleseneee

İnşallah hayatım biran önce şu inatçı keçilere bir kavuşsak
Maviş83 daha sakin ol bebişim
Kan testi çıkar yapta haber ver masustan tahtan insin

Back