duydum fakat denemedim tadı nasıl ben soğan ve sumak yiyiyorum oda iii geliyomuş
maviş adetin biterbitmez başla bence
maviş adetin biterbitmez başla bence
kizlar hepinize iyi aksamlar..burda saat farki 2 saat.burda saat 7 su anda.sizinle ilk gunumdu.tesekkurler araniza aldiiniz icin..hepinizi cok seviyorum :):) opcukkkssssss
arkadaşlar mrb.benim adetim 2 aralıkta ama belim daha doğrusu kalçamda ağrı var.arada kasık ağrımda oluyor.sizede oluyormu böle şeylerr
arkadaşlar mrb.benim adetim 2 aralıkta ama belim daha doğrusu kalçamda ağrı var.arada kasık ağrımda oluyor.sizede oluyormu böle şeylerr
kızlar merhaba. ben aranıza bugün katıldım. ama çok uzun zamandır okuyordum yazdıklarınızı. biz de eşimle 4 aydır bebek istiyoruz. ama henüz bi gelişme yok. adetlerim normalde düzensiz olduğu için doktorum bu ay progestan verdi. ilacım biteli 4 gün oldu ama hala regl olmadım. bu arada acayip şiştim, karnım kocaman oldu. arada kasığımda bir sancı da hissediyorum. sizce hamile olabilir miyim? yoksa bunlar yaklaşmakta olan kırmızıların belirtisi mi? aranızda daha önce progestan kullanan var mı?
kıslar ben çıkıyorum mesai bitti kendinize iyi bakın bol bol çalışın hamiş olun inşallah :)
Ya kıslar yarın 30. Günüm olacak dua edin inşallah kırmısıları görmem inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?