Erken Hamilelik Belirtileri

duydum fakat denemedim tadı nasıl ben soğan ve sumak yiyiyorum oda iii geliyomuş

Canım benim iç iç 15 gün soğan suyu içilmesi gerekiyormuş pokistikler azaltıp yumurta çatlatmasına yardımcı oluyormuş benim 13.günüm..
zeynep umudu kaybetme sakın umut bizim herşeyimiz...

arkadaşlar mrb.benim adetim 2 aralıkta ama belim daha doğrusu kalçamda ağrı var.arada kasık ağrımda oluyor.sizede oluyormu böle şeylerr

kizlar hepinize iyi aksamlar..burda saat farki 2 saat.burda saat 7 su anda.sizinle ilk gunumdu.tesekkurler araniza aldiiniz icin..hepinizi cok seviyorum :):) opcukkkssssss

arkadaşlar mrb.benim adetim 2 aralıkta ama belim daha doğrusu kalçamda ağrı var.arada kasık ağrımda oluyor.sizede oluyormu böle şeylerr

kızlar merhaba. ben aranıza bugün katıldım. ama çok uzun zamandır okuyordum yazdıklarınızı. biz de eşimle 4 aydır bebek istiyoruz. ama henüz bi gelişme yok. adetlerim normalde düzensiz olduğu için doktorum bu ay progestan verdi. ilacım biteli 4 gün oldu ama hala regl olmadım. bu arada acayip şiştim, karnım kocaman oldu. arada kasığımda bir sancı da hissediyorum. sizce hamile olabilir miyim? yoksa bunlar yaklaşmakta olan kırmızıların belirtisi mi? aranızda daha önce progestan kullanan var mı?

ayyy masllah masalla kaynıyoruz yin ebirsürü kişi var ne güzel ya kızlar kafa dağıtalım biraz çalışan arkadaşlar akşam eve gittimi nasıl yemek hazırlıyolar ben yorgun oluyorum sağolsun eşim yardım ediyor çok zor oluyor ama

canım evet benimde adetim yaklaşırken böle kalçamın üstü ağrır yani tam belimde dğil tam kalçamda değil böle ikisinin arası çekiliyo gibi olur

canım hoşgeldin aramıza progestanı ben kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlarımız var birasdan cevap vereceklerdir sana. ama bu tarz ilaçlarla 4-6 gün arası adet olunuyo diye biliyorum. belkide kırmızı kart çıkacaktır meydana:çok üzgünüm: ama içini ferah tut bikaç gün daha bekle derim ben. nekadarlık evlisin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…