hoşgeldin canım. belirtilerin çok belirgin hemde adetinden 8 gün geçmiş. ben olsam 1 dak. beklemem. değil sekiz gün 1 gün geçse hemen yaparım. o kadar istiyorum yani sende ii zabır var. içini rahat tut ii düşün ii olsun yap bi test sonucu mutlaka yaz ok. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:teselli:
:roflol:sen yine 1 gün geçince yaparım diyosun ben eskiden yumurtlamadan yapardımm. cahilliğin gözü kör olsunnkaydirigubbakcemile3
sen yine 1 gün geçince yaparım diyosun ben eskiden yumurtlamadan yapardımm. cahilliğin gözü kör olsunnkaydirigubbakcemile3
Geçen hafta yapıldı işte çataldayken sonra kaldırdı ultroson masasına yatırdı ve şok jop şoku yaşadım:1shok:çatala yatırdılarsa muayene olmuşsundur iştee,ilk değil yani ogün acı hissetmedinmi hiçç??? tahlil yapıldıysa büyük ihtimal smeardır. böle magnum çubuu gibi bişeye sürüyolar ıykkkkkknaniknanik
Yeni hamiş yok naslsın arkadaşımSlm kızlar nasılsınız ben bi sabah geldim sonra çıktım çıkış o çıkış işlerden kafamı kaldıramadım ancak şimdi müsait oldum ne var ne yok kızlar varmı yeni hamiş.
YA KIZLAR SABAHTAN BERİ SİZE KENDİMİ ANLATIYORUM BENİ ANLAMADINIZ GİTTİklava: ŞİMDİ TEKRAR ANLATCAM BAK UNUTMAYIN BİDAHA BENDE YUMURTLAMA TEMBELLİĞİ VE ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR 4 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM ADETLERİM DÜZENE GİRDİ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM TEMİZ ÇIKTI TEK SORUN YUMURTLAMA YANİ İSTENİLEN BÜYÜKLÜĞE GELMİYOR YUMURTALAR. NORMALDE BEN ADETLİYKEN GİDERİM DOKTOR KARINDAN BAKAR ONA GÖRE İLACINI VERİR BİKAÇGÜN SONRA TEKRAR ÇAĞIRIR ALTTAN YUMURTALARA BAKAR BÜYÜMÜŞMÜ DİYE ŞİMDİ 4 AY DOLDU RAHİM FİLMİDE TEMİZ ÇIKINCA DEDİKİ TEDAVİYİ BAŞKA ŞEKİLDE YANİ İLACIN DOZAJINI ARTTIRARAK YADA İĞNEYLE DEVAM EDİCEZ DEDİ ADETLİYKEN GEL DEDİ ŞİMDİ DE BEN GİDİCEM YİNE KARINDAN BAKACAK ONA GÖRE TEDAVİYİ YÖNLENDİRECEK BEN ZATEN İLK DOKTORA GİTTİĞİMDE BÜTÜN MUAYNEYİ UYGULADI BANA HERŞEY TEMİZDİ BENDE KİLO PROBLEMİ OLDUĞU İÇİN YUMURTLAMAM TEMBEL BİR NEVİ POLİKİSTİK OVER VARDI AMA ŞİMDİ İLAÇLA YUMURLAMAYA ÇALIŞIYORUM BEBİŞ OLSUN DİYE DO YOU ANDER STAND MEa.s.
YA KIZLAR SABAHTAN BERİ SİZE KENDİMİ ANLATIYORUM BENİ ANLAMADINIZ GİTTİklava: ŞİMDİ TEKRAR ANLATCAM BAK UNUTMAYIN BİDAHA BENDE YUMURTLAMA TEMBELLİĞİ VE ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR 4 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM ADETLERİM DÜZENE GİRDİ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM TEMİZ ÇIKTI TEK SORUN YUMURTLAMA YANİ İSTENİLEN BÜYÜKLÜĞE GELMİYOR YUMURTALAR. NORMALDE BEN ADETLİYKEN GİDERİM DOKTOR KARINDAN BAKAR ONA GÖRE İLACINI VERİR BİKAÇGÜN SONRA TEKRAR ÇAĞIRIR ALTTAN YUMURTALARA BAKAR BÜYÜMÜŞMÜ DİYE ŞİMDİ 4 AY DOLDU RAHİM FİLMİDE TEMİZ ÇIKINCA DEDİKİ TEDAVİYİ BAŞKA ŞEKİLDE YANİ İLACIN DOZAJINI ARTTIRARAK YADA İĞNEYLE DEVAM EDİCEZ DEDİ ADETLİYKEN GEL DEDİ ŞİMDİ DE BEN GİDİCEM YİNE KARINDAN BAKACAK ONA GÖRE TEDAVİYİ YÖNLENDİRECEK BEN ZATEN İLK DOKTORA GİTTİĞİMDE BÜTÜN MUAYNEYİ UYGULADI BANA HERŞEY TEMİZDİ BENDE KİLO PROBLEMİ OLDUĞU İÇİN YUMURTLAMAM TEMBEL BİR NEVİ POLİKİSTİK OVER VARDI AMA ŞİMDİ İLAÇLA YUMURLAMAYA ÇALIŞIYORUM BEBİŞ OLSUN DİYE DO YOU ANDER STAND MEa.s.
canı benim korkma çataldayken aldı hiç hissetmiyorsun jopta insan daha tedirgin oluyor..CANIM O DEDİĞİN TEST NASIL YAPILIYO BEN DOKTORA İLK DEFA BU YUMURTLAMA VE ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN GİTTİĞİMDE BENİ ÇATALA YATIRIP BİŞEYLER YAPTI BAKTI AMA OMU BİLMİYORUM TEMİZ ÇIKMIŞTI
Geçen hafta yapıldı işte çataldayken sonra kaldırdı ultroson masasına yatırdı ve şok jop şoku yaşadım:1shok:
Yeni hamiş yok naslsın arkadaşım
slm kzılar...çoktandır buraya ugramadım..bizimde bu ayla bırlıkte 5 denememız olacak ama bu ay benım adetıme 5 gun kaldı ve bende bı garıplık var goguslerım cok acıyor buyudu ve en onemlısı koyu halkada kabarcıklar cıkıyor ve arttı ya 2 gundur agırlarım var sızce normalmı
ozaman bekle zilliii kırmızı kartı göreceksindir belkimmm. inşallah görmessinnn de davul olursun emiiii kaydirigubbakcemile3
tamam canım anladım benımde yumurtam polikistikmiş ama adetlerim düzenli..benim tahlillerimde temiz çıktı 8 ay kendiniz deneyin dedi:1shok:soğan suyu içiyorum duydunmu iyi geliyormuş..
ayyy inşallah görmem kırmızıları çok umutsuzum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?