• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bi de burda inanilmaz hersey kizlar yaa..burda bissuru hintli ummanli pakistanli yasiyo ve inanir misiniz pitir pitir cocuk yapiyolar.leblebi gibi yahu :) :)

kızlar eve sizin sayenizde adls bağlatmayı düşünüyorum en uygun nedir acaba böyle bir konuyu nereye açsam

maviş stres olma anlıyorum seni alttan muayenede kötü bi şey değil dr iyise zaten seni rahatlatır bende tedirgin oluyorum ama 5 dak sürüyor zaten. sen yinede etek falan giy git hiç belli olmaz belki alttan bakar

insan kendini buralarda cok yalniz hissediyo..iiki sizler varsiniz :) bu arada maviscim alttan ultrason cok basit bisi sakin korkmayasin..minicik bi ucu var aletin leblebi gibi :)

Kıs serpinti çok sıcak olmuo oraalr nası dayanıosun anacım allah kolaylık versin bi çok arap ülkesine göre umman güsel galiba dimi belgeselde görmüştüm

bu arada o kadar uzun zamandir takip ediyorumki.yazmasam da sizinle birlikte hergun havalara ucuyorum,hergun uzuluyorum,hergun meraklaniyorum..tabi disaridan bi deisik oluyo goruntum.esim yan odada calisiyo.tabi haberi yok benim sizi takip ettiigimdem filan.sana noluyo yahu bi iyisin bi endiseli bi mutlu bi tedirgin,askim sen alisamadin valla buralara diyo :)

evet handancim saglam sicak buralar..ama simdi duzeldi biraz ilk defa aksamlari uzun kollu bisiler giymenin keyfini yasiyoruz.yagmuru accayip ozledim :(:( uhu uhuuu...

selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum hamile kalan arkaşlar hamile kaldığınız halde adet gününüz yaklaşırken adet belirtileri oldumu ilk ayda

ihi ihhii :) sanirim cift vatandas gibin bisiler olur ama izin vermem :) allah kismet ederse dogum icin guzel ulkeme gelirim..col bedevisi yapmam bebisimi en azindan dogarken :) allah hepimize versin insallah..

handancim akintim vardi ama paynirimsi degildi.boyle su gibiydi.seffaf.camasirim surekli islak oluyodu..hatta o yuzden sordum bu ay cok kuru.hic akintim yok acaba bu ay olmadimi demek bu ?

Back