Erken Hamilelik Belirtileri

kimse yokmu yaaa, tubacık kaçtınmı kısss kaydirigubbakcemile işlerim vardı şirkette giremedim hiç ama aklım hep sisdeydi valla

zuzucum bak burda hepberaberiz ve hepimiz destek ve yardım için burdayız özellikle yapmaz kimse emin ol ve kırılma herkes birbirini çok seviyor burda eminim ben buna. yani ben sizi seviyorum en azından :))

Tünaydın bayanlar,akşamda yazmışdım adetime 9 gün vardı dün sadece bi kaç damla kahverengi leke geldi,
bu günde devam ediyor ama çok az geliyor,sizce normalmidir,ilk defa oluyor böyle bişi
neden hala adet olamıyorum,aranızda aynı şeyi yaşayan varmı,düşünmekten,
stress yapmaktan mahvoldumsenağlama

Hoşgeldin ndkcımm:))

shimina canım benim günüm bugun :) ama cumaya kadar beklerim :) ama olcam sanki bugun ne bilim

Anladım canım hayırlısı olsun diyelim inşallah hamilesindir:CüvCüv: ama olmazsada üzülme olur mu canımmmmmmm en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

zuzucum bak burda hepberaberiz ve hepimiz destek ve yardım için burdayız özellikle yapmaz kimse emin ol ve kırılma herkes birbirini çok seviyor burda eminim ben buna. yani ben sizi seviyorum en azından :))

Bizde bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yani aksini düşünen olduğunu sanmıyorum o yüzden hepimiz adına yazıyorummmma.s.

ndkcim hoşgeldin hamiş yok masustan hala son hamişliği koruyor

canımm hoşbuldukkk, masustanı koltuktan indirmek lasımmm. yerine yeni hamişler koymak lasımmmmmmmmmm inşallah bugün handandan duyarıs inşallahhhh...

shinminaa iyim kuşummmm, koşturdum biras şirkette müdür kriz dinlemiyo yeni koltuk takımı aldı odasına onları yerleştirdik krizde eskileri satıyos yeni alıyosss kaydirigubbakcemile3 bize kriz böle vurdu arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

Bende seni ve sizi SEVİYORUM..:1hug::asigim:

merhaba kızlar.o kadar çok ilerlemişsinizki oku oku bitmedi yaa.
iyiyim ceylancım sen nasılsın???

Ay ne kadar ilerlemişiniz kıslar:)
ya bi arkadaş kanamam oldu adet olmadım felan yazmış canım o yerleşme kanamasıdır bence ya çok güsel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…