Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben görmedim hiç geçmişi okumadım zaten girebildim diye sevindim ona takılmışım.
ama bence burda bu tarz şeylere gerek yok herkes birbirne yardım etmeye çalışıyor sevinleri üzüntüleri paylaşıyor alınganlık yapmaya ne gerek varki zaten hepimizin derdi aynı değil mi
cnm oncelıkle sagol....Teşekkür ederim asprin..
Kurtlular çok şaşırdım ya üzülme canım bi doktora görünsen kan testinde çıkmamış olabilirmi acaba çok ilginç ya bize haberver canım gelişmeleri
ben demim burda başka msjlar mı gördüm bana mı öyle geldi...:1shok:
Katılıyorum ceylancım sana:)
hoşgelsin shimina çalışmalara devamdı demi senin
Masustan silik çizgi bile hamilelik demk oluomuş ben dün aczaneden ladım test eve koydum adetim geçince yapıcam die üstünde öle yazıo silik çizgi de gebe demektir die:)))
Senin nickini hatırlamaya çalışıyorduk yemi hamiş diye o yüzden doğru hatırlamışımm aa kızlar eşim gelecek daha bir poliçe kesemedim kızacak bir iki dakka müsade
Kurtlular canım o hormonal deger galiba 5 den yüksek olursa gebelik die biliyorum en kısa zamanda git doktora gebelik degilsede neden olmasın regl acaba , yani geç döllenme olmuşsa felan olabilrmi acaba ama bayagı geçikmiş ya çok merak ettim sakın üzülme canım benim haber bekliyorum senden