• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Teşekkür ederim asprin..

Kurtlular çok şaşırdım ya üzülme canım bi doktora görünsen kan testinde çıkmamış olabilirmi acaba çok ilginç ya bize haberver canım gelişmeleri

valla ben görmedim hiç geçmişi okumadım zaten girebildim diye sevindim ona takılmışım.
ama bence burda bu tarz şeylere gerek yok herkes birbirne yardım etmeye çalışıyor sevinleri üzüntüleri paylaşıyor alınganlık yapmaya ne gerek varki zaten hepimizin derdi aynı değil mi

daha yazarken anlamsız geliceğini farkettim yazmasaydım keşke..pişman oldum..neyse..tamam öyle diyelim alınganlık olsun adı..yazmadım sayın..öpüyorum hepinizi..hoşçakalın..

Kızlar özel mesaj attım gelir inşallah inanın bir taraftan iş yapıyorum bir taraftan sizleri ihmal etmemeye çalışıyorum Hepimizin dedikleri zamanla havada kalıyor ama ısrar ,ben adıma diyim ısrarla soruyorum biliyorum ki biri cvp verecek ve geçmiş okunmuyor Selam shinmina..

dün yine test yaptım yine 2. çizgi çok az silik çıktı.. yarına randevu aldım dr dan...
ben şimdi hamile miyim değil miyimmmm:sm_confused:
ceylancım ne yazmıştın..?

Teşekkür ederim asprin..

Kurtlular çok şaşırdım ya üzülme canım bi doktora görünsen kan testinde çıkmamış olabilirmi acaba çok ilginç ya bize haberver canım gelişmeleri
cnm oncelıkle sagol....
bende ılk kes bu kadar gecıkme yaadım dıye yaptırdım testı .....
zaten hanı bıdeger varya bebegı bellı eden aklmıa gelmedı sımdı....
normal degerı 6.0 olamsı gerekıyomus oyle yasıyo...
benım kı 1.0...
bence hıc olmasa dırek 0.0 cıkmasmı...
hanı dıyolarya bebek buyudukce deger yukselırmıs...
o yusden kafam karaısık acıkcası....

Masustan silik çizgi bile hamilelik demk oluomuş ben dün aczaneden ladım test eve koydum adetim geçince yapıcam die üstünde öle yazıo silik çizgi de gebe demektir die:)))

Masustan silik çizgi bile hamilelik demk oluomuş ben dün aczaneden ladım test eve koydum adetim geçince yapıcam die üstünde öle yazıo silik çizgi de gebe demektir die:)))

vuuuu hadi inşallah sende de çift çizgi çıkar...
ya bazıları da yanlış ta olabilir diyor.. şimdi kendimi de biraz alıştırdım.. değilsem var ya o eczanedeki testi alırım üstünde tepinir kırarım:oklava:

Kurtlular canım o hormonal deger galiba 5 den yüksek olursa gebelik die biliyorum en kısa zamanda git doktora gebelik degilsede neden olmasın regl acaba , yani geç döllenme olmuşsa felan olabilrmi acaba ama bayagı geçikmiş ya çok merak ettim sakın üzülme canım benim haber bekliyorum senden

Kurtlular canım o hormonal deger galiba 5 den yüksek olursa gebelik die biliyorum en kısa zamanda git doktora gebelik degilsede neden olmasın regl acaba , yani geç döllenme olmuşsa felan olabilrmi acaba ama bayagı geçikmiş ya çok merak ettim sakın üzülme canım benim haber bekliyorum senden

evet cnm hormon degerıne bakmıslar....
hımmm soyledıgın cok mantıklı geldı bana...
cnm sankı bugun reglı belırtılerını yasamaya basladım galıba...
dune kadar goguslerımde hıc degısıklık yoktu ....
bugun hem şiştıler hemde acıyolar.....
ya korunmayı bıraktıgımısdan berı boyle reglım gecıkmeler ve erken gelmeler var zaten ama 2 aydır dusene gırmsıtı ...
tam gununde gelıyodu....
bu abukadar geckınde bıras umutlanmıstım acıkcası.....
alıstım arık cnm cok usulmuyorum...
9 ay oldu bıs melegımısı bekleyelı cnm....
rabbım ne zaman kısmet ederse artık....

hormon değerlerine bakıp kalmayın dün çoğunuz nasıl bekleyiş içinde olduğumu biliyor yarım saat geçmek bşilmedi değerlerin yüksek hamile olabilrsin dedi sonuç hüsran senin epey olmuş doktora gittinmi kurtlular

Kıs masustan çok kapılma anam tehlikeli durum :)) ben hamiş degilim ben hamiş degilim die şarkı felan söle:)) işallah silik çizgi bile çıksa ekşın olurdu:))

Back