• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

karnın büyüdüğü zaman nasıl bir duygu yaşanılıyor acaba...?
2. çocuğa hamile var mı? doğum anı nasıl bir duygu acaba?

karnın büyüdüğü zaman davul oldumm çok çirkinleştimm nası kilo vercem diye sızlanıp duruyosun. doğumda da cartayı çekiyosun canımm kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıkızlarrrrrrrrrrrrrrr YAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ay şaşı oldum okucam diyee yaa

ay kime ne yazcaktım ne dicektim hepsi karıştı vallaaaaaa

canım zuzunun bi kaç yazısını görmemişiz küstü bize ama benimde görünmo bazen hepimize olabilio biz her daim bakamıoz siteye yani neyse bende seni sefiom zuzuuuuuuuu:))

ayyy demeeeee:1shok: ya ama bazen atlanıyo valla, sürekli f5 yapmak gerekiyo zuzu kızmaz öle şeyleree gelir şimdikk:1hug:

karnın büyüdüğü zaman davul oldumm çok çirkinleştimm nası kilo vercem diye sızlanıp duruyosun. doğumda da cartayı çekiyosun canımm kaydirigubbakcemile3

:1shok: çok tırsıyorum... hepimiz hamile olalım ... doğumda çok kolay olsun inşallah :Saruboceq:

amin suzancım:) regl kaç gün gecikince test yapmıştın canım sen belirtin varmıydı?

1 gün gecikince yaptım ve hemen silik bir çizgi çıktı.bayram tatiline denkgeldiği için 3-4 gün beklemek zorunda kaldım kan testi için.
benim en büyük belirtim göğüslerimin şişmesiydi.neredeyse bir beden büyümüştü.dokununca zonklama gibi bir ağrı oluyordu.
yediğim herşey midemi ekşitiyordu.
başımda ağrılar başladı
akşamları ellerim ve ayaklarım üşüyordu ki ben hamile kaldığımda havalar sıcaktı.
birde adet gününden 2-3 hafta öncesinde aşırı ekşi yeme isteği başlamıştı bende limon yiyordum yinede banamısın demiyordu.
haaa birde gece yatacağım zaman hafif bir mide bulantısı oluyordu.

kusura bakma valla sayfalar hızlı ilerliyor görmemişim hadi hayırlısı bakalım inşallah hamilesin allah hayırlısını versin hepimize

heh Suzan bende de o belirtiler var.. gece yatarken bulantı özellikle var..
herkes sabah oluyor diyordu bende o yüzden ilk zamanlar ihtimal vermiyordum...
birde yahu ben hiç doymuyorum normal mi? hep ağzıma bişeyler atmak istiyorum..
tatlı yiyemiyorum ama çok severim ama canım tatlı yemek istemiyor hiç ne zamandır..:uhm:

ayy bende sürekli bi şeyler yiyorum ama hamişlikten değil :)) göğüslerimde ağrıyor oda hamişlikten değil sadece bu ay farklı önceden yanları ağrırdı şimdi ucları ağrıyor???

heh Suzan bende de o belirtiler var.. gece yatarken bulantı özellikle var..
herkes sabah oluyor diyordu bende o yüzden ilk zamanlar ihtimal vermiyordum...
birde yahu ben hiç doymuyorum normal mi? hep ağzıma bişeyler atmak istiyorum..
tatlı yiyemiyorum ama çok severim ama canım tatlı yemek istemiyor hiç ne zamandır..:uhm:

canım hamilelikte zaten sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorsun.
ben internette bulmuştum hamilelikte sabah bulantısının yanı sıra gece bulantılarıda olabiliyormuş.benim gece bulantılarım oldu sabah hiç bulantı yaşamamıştım ilk zamanlarda

Back