Erken Hamilelik Belirtileri

Ya kıslar biz eşim askere gitmeden evlendik , ben asker yolu gözledim evliyken , beklemek o kadar zor acıydıki ölücem sanıodum , hiçbirzaman böyel bir özlem yaşamam diodum , ama şimdi bebegimi özlüyorum bu çok tatlı bir özlem ama ne tuhaf dimi hepimiz içimizde bir insan büyütücez kıslar:)

canlarım benimde bugün 4.gün artık cumadan sonra çalışmalar başlar benim off ya doktora gitmeye korkuyorum

cnm arastırmalrıma gore ve orneklerıme gore bı cıftın 1 yıl ıcınde korunmaksızın hamıleleık elde edılmıyorsa dr basvurmaları gerekır.....
ama tabıkı ben ve esım norma kontrollerımısı yaptırabılırıs....
1 yıl dolmadan gıtmeyı dusunmuyorum....
cunku her kadın kolay hamıle kalabılıyo...
saglıklı bı cıftın bıle % 20 kalma sansı var....
dr soyledıklerı tabıkı bunlar....
dr gıtmemem dusuncesıude benım fıkrım tabıkı....
yanı 3 ay daha denemeyı dusunuyorm...

ya ben bugün gitmekten korkmuyomda ilaç iğne ne verecekse kullanıcam benim derdim daha sonra kontrole gitmek zor geliyo bana şu ultrason muaynesinden korkuyorum

ya sorma valla kız aynı jop güldürdün kıs beni nerden geldi o aklına alemsin valla ya ne biliim canım yanmıyoda bi acayip oluyom bi edirgin oluyom sanki çok canım yanacakmış gibi bide onu gezdirmiyomu içimde allah o zaman çok korkuyorum işte

Canlarim gunaydin bugun pek bos burasi.. Ndkcim yok patricia yok uzuldum alismistim sabahlari sizinle uyanmaya.. ZuZuucum neden oyle dusunduki .. uzuldum simdi.. Ama herkesin yazdiklari bazen havada kaliyo topic cok cabuk ilerliyo.. Neyse insallah geri gelirde gonlunu aliriz..

Bende tuhaf oluyorum kasııyorum sinirleniyorum bide o koltuga gıcık oluom dogurcak gibi hissediom kendini bi dişçi koltugu fobim var bide o koltuk valla:))

ya karnım arıo hafiften regl olcam galiba

Bende tuhaf oluyorum kasııyorum sinirleniyorum bide o koltuga gıcık oluom dogurcak gibi hissediom kendini bi dişçi koltugu fobim var bide o koltuk valla:))

ya karnım arıo hafiften regl olcam galiba

Canım senin günün geçmedi mi ya ? test yaptın mı? yapmadıysan neden yapmadın ? yaptıysan ne çıktı?:roflol: ay çok sordum

maaşallah geçmiş almış başını gitmişş, heç okuyamicam vallaaaaa. yeni hamişlerimis varmıııııııııııııııııı

şakkıdı
Naber canım bugün nasılsın...kaydirigubbakcemile3Aşkolsun bizler yokmuyuzsenağlamacidden ndk nerede patricia sabah buralardaydı şirkete gitti sanırım:sm_confused:ZuZuu geri geldi sonra Hallettik kırgınlık yokŞeniz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…