• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

iyiyim çok şükür ama dün patladım sıkıntıdan okuyorum yazdıklarınızı yazamadım sinir oldum ama bugün hallettim.

zaten dikkat ettim misafir olarak okuyyanlar aramıza katılıyor baktım katılmadın kesin dedim bu bizim kıss:)))))))))))))))))

anlıyorum hassassınız belki gerginsiniz ama bu topice ne zaman bişe yazsam hep hawada kalıyo..bi iki kişi hariç pek tınan olmadı..ben hergün biriniz güzel bi hbr werirsiniz diye giriyorum..ewet sizinki gibi tecrübeler yaşamadım inşallah da yaşamam..ama benim de kendime göre heyecanlarım wardı endişelerim wardı sizinkiler gibi olmasa da benim için önemliydi..saolsun bi iki arkadaş cwp werdi ama günaydınımı bile almayan arkadaşlar da war..baktım depresifsiniz bugün keyiflendiriym dedim hawa güzel yağmur güzel konu dağılsın kendinize gelin diye ama bana neyse dimi...ortam germek için yazmıyorum inanın..kırıldım sadece we söylemek istedim..herneyse..canınız saolsun..umarım dilekleriniz kabul olsun...hoşçakalın..a.s.

zuzu ne oldu valla ben senin yazdığını görmedim bile kimse seni kırmak istemez emin ol neden öyle düşündün ki. buraya herkes kafa dağırmaya kafasındaki sorulara cvp bulmaya geliyor kimse sana kasti bi şey yapmaz zannetmiyorum

anlıyorum hassassınız belki gerginsiniz ama bu topice ne zaman bişe yazsam hep hawada kalıyo..bi iki kişi hariç pek tınan olmadı..ben hergün biriniz güzel bi hbr werirsiniz diye giriyorum..ewet sizinki gibi tecrübeler yaşamadım inşallah da yaşamam..ama benim de kendime göre heyecanlarım wardı endişelerim wardı sizinkiler gibi olmasa da benim için önemliydi..saolsun bi iki arkadaş cwp werdi ama günaydınımı bile almayan arkadaşlar da war..baktım depresifsiniz bugün keyiflendiriym dedim hawa güzel yağmur güzel konu dağılsın kendinize gelin diye ama bana neyse dimi...ortam germek için yazmıyorum inanın..kırıldım sadece we söylemek istedim..herneyse..canınız saolsun..umarım dilekleriniz kabul olsun...hoşçakalın..a.s.

Canım benim inan şimdi gördüm çoğumuz işlerimizde olduğu için inan geçmişi okuyamıyor bir önceki iletilerin farkında olmuyor böyle demen şahsen beni üzdü çünkü burda a kişi b kişi diye ayırt edilmesi söz konusu değil hepimizin ortak dilekleri var..Buyüzden hepiniz cansınız ve diğer arkadaşlarının gözünde de böyle olduğunu düşünüyorum ..

Zuzu arkadaşım neden böle diosun ben kendi adıma konuşayım önce bi yandan iş yapıyorum ara ara bakıyorum siteye herkesin her yazdıgını göremiyorum bütün gün site başında durmuyorum ne bilim bence böle düşünmemelisin benimde bi çok yazdıgım şey havada kaldı ama senin gibi düşünmedim baktım cvp vermiolar ama olsun ben yazmaya devam ettim bence yanlış düşünüosun

Kızlar içimde çok tuhaf bi his var sanki büyülü bahçeyim aglıyasım felan gelio dua ediyorum hislerim dogru çıksın die sizde benim için edermisiniz..

valla ben görmedim hiç geçmişi okumadım zaten girebildim diye sevindim ona takılmışım.
ama bence burda bu tarz şeylere gerek yok herkes birbirne yardım etmeye çalışıyor sevinleri üzüntüleri paylaşıyor alınganlık yapmaya ne gerek varki zaten hepimizin derdi aynı değil mi

kıslar merhaba....
en son konustugumusda sanırım 6 gun gecıkmıtı reglım....
dun 10. gundu gecıkelrı ....
ve ılk kes bu kadar cok gecıkme yasadıgım ıcın kan testını yapmayay kara verdım....
deger 1.0 cıktı yanı malesef bebegım yok....
ama hala reglıde olmadım ....
sanırım bu sbah reglı belırtılerımı desem ama goguslerım felaket şişti...
aslında her turlu test yapıp negatıf cıkıp hamıle olanları da duymustum...
kafam cok karısık....
hayırlısı neyse artık o olsun demekten baska carem yok...
reglı olursam tarıhı belırtırım lıste ıcın...
gorusmek usreee kıslar....

Back