Erken Hamilelik Belirtileri

günaydın kızlar. ben sabah regl oldum. tam başlamadı sadece bir iki damla geldi ama gün içerisinde devam eder sanırım.

günaydın arkadaşlar bakıyorum herkes patır patır dökülüyo regl olmaya başladı hadi kızlar güzel hamiş haberleri bekliyoz bugün

günaydın kızlar çok uykum var akşam olsada yatsak. hepinize kolay gelsin bol hamişli bir gün olsun inşallah.

Yeşildeniz hayırdır kuşum daha sabahın körüuyan uyan kendine getirelim senikaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar. ben sabah regl oldum. tam başlamadı sadece bir iki damla geldi ama gün içerisinde devam eder sanırım.

Ciddenmi üstüne görmede olabilir.İnşallah değildr üzme bebişim Aylar geçer Umutlar Bİtmez..:çok üzgünüm:

off kızlar ya çok heyecan ve korku var içimde akşama doktor randevum var çok tedirginim hiç sevmiyorum doktora gitmeyi

kaydirigubbakcemile5
off kızlar ya çok heyecan ve korku var içimde akşama doktor randevum var çok tedirginim hiç sevmiyorum doktora gitmeyi

yok yok korkma canım benim doktorlar ciiciiii,
Bebiş için napalım katlanacağız 1.5 senedir bende alışamadım birde geriliyorum rahat ol dedikçe kasıyorum kendimi..

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ceylancımm günaydın kıslarrrr

ya patcia çok üsüldüm canım ama olsun demekki kısmeti bu ay degilmiş canım , bende bugun olmalıyım yada yarın yada ondan sonra ama kesin olcam sende gecikmeli oldun kesin bende öle olcam

günaydın kızlaarrr...haarika bi güneş war dışarda..dün bütün gün yağan yağmur pırıl pırıl yapmış toprağı...hadi canlanın bakiim birassss....:dance::teytey:

Jasmin canım bi degişiklk varmı yani farklı bi belirtin felan anlatsana kıs:))

ya bu hafta nie böle anlamadım çok durgun depresif sanki

evet canım ya bu haftaya çok kötü başladık off can sıkıntısından ölücem akşamada doktora nasıl gitcem yeni bi tedavi yeni bi sıkıntı

evet canım ya bu haftaya çok kötü başladık off can sıkıntısından ölücem akşamada doktora nasıl gitcem yeni bi tedavi yeni bi sıkıntı

Canımmmmm doktora git de sende ndk gibi 1 senedir bekliyorum de yoksa bekle diyorlar ben beklemek zorundayım 8 ay müddet verdi bana..mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…