Kızlar HAMİLE DEĞİLİM..
ilaçta vermedi önümüzde 8 ay var dedi 8 ay içinde olmazsa ilaca başlamamız gerek dedi..
yaşım 26 keşke ndk gibi 1 sene deseydim ..Adama zorla dedim tedavi olmaz diyor 1 sene geçmesi şart diyor..
ceylancim saglik olsun bitanem..insallah bidaki aya canim
canım üzme kendini bak sağlıklıymışın rabbim istediği zaman demekki olacak
canım benim bozma moralını hemen. sen 4 aydır isitiyorsun o zaman. yasın kac senin
Kızlar HAMİLE DEĞİLİM..
ilaçta vermedi önümüzde 8 ay var dedi 8 ay içinde olmazsa ilaca başlamamız gerek dedi..
-tatlicadiarzu- haydaaa e sende ne sorun vardıkı ceylanım
canım o zaman dr una dki en azından yumurtlaman ve hormonlarına baksın bi. içim rahat değil de. onları blirsen rahatlarım ancak de.
yaklaşık 4 aydır istiyoruz yani evlendik evleneli. benim rahim ters ve zaman zaman kistler oluşuyor yumurtalıklarımda. rahim tersliğine bir tedavi uygulamıyorlar doktor gerek yok dedi. ama kistler için bazne ilaç kullanıyorum. geçen gün bebek neden olmuyor diye gittim doktora o da güldü tabi çok yeni biraz bekleyelim dedi. yalnız biraz dediği süre tam 1 yıl o zaman kadar olmazsa tedaviye başlartız dedi. sen ne zamandır istiyorsun. rahim filmi dediklerine göre 1 yıl oldu galiba. inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.a.s.
selamlar
evde test yaptım 2. çizgi tam belirgin değildi silikte değildi.
bu hamile olduğum anlamına mı geliyor..
üzülme canım Allah sağlık versin önemli olan bu. hepimiz aynı dertten muzdaripiz bak bende 4 aydır istiyorum ama olmuyor kimisine Allah bir müddet sonra veriyor kimisine de pat diye ama önemli olan sağlıklı olsun hayırlı olsun. sakın sıkma canını Allah hepimize nasip eder inşallah. sen çalışmalara ara verme sakın hepinize güveniyorum da bi kendime güvenemiyorum:1rolleyes: üzülmek yok tamam. :teselli:
selamlar
selamlar
Allaahh yeni bi hamiş mi geliyo neee :lepi: :dance:
büyük ihtimalle evet. ihtimal diyorum çünkü idrar testleri pek güvenilir değil. bende de 2 çizgi çıkmıştı biri silik ama hamile değildi. eğer günün geçtiyse kan testi yaptır. hadi hayırlısı.
olabilir yani dimi bugünde test yapıcam ne hissetmem gerektiğini bilmiyorumaslında çok ta istiyorum..
tuhaf bir ruh haline büründüm hamile olmayı çok istiyordum 2 aydır
ama hamileysem nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?