Erken Hamilelik Belirtileri

ceylancim saglik olsun bitanem..insallah bidaki aya canim

canım üzme kendini bak sağlıklıymışın rabbim istediği zaman demekki olacak

canım benim bozma moralını hemen. sen 4 aydır isitiyorsun o zaman. yasın kac senin

hepiniziee ayrı ayrı tşk ederim zaten belirtilerim yoktu ama idrar kutucuğumda tortular gördüğümde ümitlenmiştim...Nasip herşey..Allah Aralıkta hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar HAMİLE DEĞİLİM..
ilaçta vermedi önümüzde 8 ay var dedi 8 ay içinde olmazsa ilaca başlamamız gerek dedi..

üzülme canım Allah sağlık versin önemli olan bu. hepimiz aynı dertten muzdaripiz bak bende 4 aydır istiyorum ama olmuyor kimisine Allah bir müddet sonra veriyor kimisine de pat diye ama önemli olan sağlıklı olsun hayırlı olsun. sakın sıkma canını Allah hepimize nasip eder inşallah. sen çalışmalara ara verme sakın hepinize güveniyorum da bi kendime güvenemiyorum:1rolleyes: üzülmek yok tamam. :teselli:

selamlar
evde test yaptım 2. çizgi tam belirgin değildi silikte değildi.
bu hamile olduğum anlamına mı geliyor..

-tatlicadiarzu- haydaaa e sende ne sorun vardıkı ceylanım

cANIM BENİM GEÇEN SALI YUMURTALIKLARIMI POLİKİSTİK ÖZELLİĞİNDE DEDİ GEÇ GEBE KALABİLİRSİN DEDİ..
canım o zaman dr una dki en azından yumurtlaman ve hormonlarına baksın bi. içim rahat değil de. onları blirsen rahatlarım ancak de.

GÜZEL GÖZLÜM YAPILDI TÜM TETKİKLERİM HERŞEY TEMİZ POLİCPLUSI İHMAL ETMEDEN 3 KEZ GÜNDE İÇ DEDİbenneyaptımki:a015:

canım benim 5 ay bitti bu ay deneyeli. ama doktoruma 1 senedir deniyorum olmuyo dedim oyğzden tedavim hızlı gelişiyorr.

ceylancım üzüldüm olmayışına ama dert etme en yakın zamanda hamile kalacağızzz. bide canım değiştir doktorunu yeni doktoruna de 1 senedir deniyoruz olmuyo diye hemen başlasın tedavine ben öyle yaptım canımmm:jeyyar:

kendine niye güvenmiyorsun canım, sende yumrta esindede küçük adamlar varsa hiç yoktan tüp bebekle olur tatlım. yılmak yok. devammmmm. a.s

selamlar
evde test yaptım 2. çizgi tam belirgin değildi silikte değildi.
bu hamile olduğum anlamına mı geliyor..

büyük ihtimalle evet. ihtimal diyorum çünkü idrar testleri pek güvenilir değil. bende de 2 çizgi çıkmıştı biri silik ama hamile değildi. eğer günün geçtiyse kan testi yaptır. hadi hayırlısı.

hadi bakalım masustan gözün aydın. hemen belirtilere geçelim canımın içi. :)))))) az çok ne hissettin :)

tuhaf bir ruh haline büründüm hamile olmayı çok istiyordum 2 aydır
ama hamileysem nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı...

tuhaf bir ruh haline büründüm hamile olmayı çok istiyordum 2 aydır
ama hamileysem nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı...

:CüvCüv:insanın inanası gelmiyor dimi, nasıl bir duygu olabileceğini düşünmeye calışıyorumda, bilmem uzun bir süre inanamam heralde. karnım buyumeye başladığında inanabilirim ancak :))))))))))))) allah kucağına almayı nasıp etsin canım. analı babalı buyutsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…