Erken Hamilelik Belirtileri

yine test yaptım iki çizgi neolur bugün dua edin stres yapmıyım

canımm dualarımız seninleee, ama neden stres yapıyon ki ya da senin stres yapmanla ne ilgisi var bu olayın eşin motive olsun yeter. o işi yapmayımı istemiyosun yani? kaçıyomusun? anlamadım pek. eğer eşinde stres yoksa sen bişi yapma o yapsın kaydirigubbakcemile3

Ceylannnnnnnn stres yapma gülüm ya sabah beri sana yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama gene yazıyorum önce ılık bi banyo yap sonra krem yada bebe yagı sür tüm vücuduna gevşiceksin o an hiçbişey düşünme kuş gibi hissetmeye çalış kendini:)))

Canlarim.. ben geldim nasilsiniz bakalim,.haftasonunuz nasil gecti.. bana kisaca ozetleyin.. sayfa cok yavas gecmisi okuyamiyorum.. jasmincim test sonucun ne olmustu.. valla hafta sonu merakta kaldim..ise gitsemde ogrensem diye

ceylan niye doktora gidiyooooo?????
tubacık hoşgeldinnn, hafta sonu büyük çoğunluk kırmızıları gördü bende dahil (
sen iyisindir inşallah neden kederli yaptın durumunuuuuu????????

Iyiyim canim ne olsun.. Hayirlisi kiz uzulme bidahaki aya kismet umudunu yitirmek yok.. kesin beni sopayla doversin sen simdi.. hani bana hamilesin diyordun diye,,, uzuldum canim ,,ama aynanin karsisina gec ben hamile kalacam diye defalarca tekrarla rahat ol..jasmincim tebrik ederim.. listede gordum seni cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Kederli degilim kiz kendiliginden atlamis degistireyim simdi

rahim filmi çekelim dedi doktorum eşimin de tahlilleri apılacak. bu filmden çok korkuyorummm inşallah kaçmam doktordan ya da anesteziye ikna edebilirim inşallah doktorumu.

hııım anladım ndk cım inş hayırlısı olur onun için ve hepimiz için benim reglim 23 aralık hayırlsıı bakalım

kızlar şu ovulasyon testinden bende almak istiyom nerden bulabilirim eczaneler de satılıyomu

Tebrik ederim canimm iyi aramizda fazla yok ozaman bende bugun 10+1 gunluk oldum cok cabuk geciyor ya.. kizlar allah en kisa zamanda sizede tattirsin cok guzel bi duygu ..

Tebrik ederim canimm iyi aramizda fazla yok ozaman bende bugun 10+1 gunluk oldum cok cabuk geciyor ya.. kizlar allah en kisa zamanda sizede tattirsin cok guzel bi duygu ..

teşekkür ederim canım ben kan testinde 1,5 haftalık hamike çktım ama gebelik hesaplamada bir aylık oluyor bu nasıl oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…