Erken Hamilelik Belirtileri

Hoşgeldin canım cuma günü çıkarken niye öyle dedin de üzdün bizi..Senin dediklerini umursuyorduk:1hug::asigim:

çok sağol canımmm benim adetim 25-26 yani ya yarın ya da diğer gün şimdi göğsümde biraz fazla ağrım var aslına bakarsan onlar beni biraz heveslendiriyo şu yumurtalıktaki ağrıyı anlamıyorum canım biz 3 yıllık evliliyiz bebiş isteyeli 13 ay oldu eşimde varikosel vardı ameliyat olalı 1 ay oldu

inşallah canım hamiş haberi alırsınız bendenhihoyyyt ama benim herzamanki gibi ümidim yoksenağlama CADIARZUözellikle bu ay çok istiyorum ama RABBİM ne derse o olur hayırlısı canım benim kaydirigubbakcemile3RABBİM inşALLAH tüm bebiş isteyenlere tez zamanda bebişlerini yollasın:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar size bişey sorucam ben cumartesi adet oldum o akşa acayip bi sancı vardı karnımda sbaha kadar devam etti ölüyodum sancıdan sonra wcye bi gittim kocaman bi parça sert taş gibi pedime düşmüş kızlar bu nedir acaba arada böle akıntı oluyodu ciğer gibi ama bukadar büyük ve sert olmuyodu ki bu parça düştükten sonra sancı felan kalmadı bende acaba neyin nesi kızlar

kist söktürücü bişe kullandınmı hiç. belki öyle bişedir canım. ama dr un varsa tel acıp hemen sor. ciddi bşe olmaz inşallah

Jasmin son adet tarihinden bakınca 4 haftalık olmuştur ama bebişin bence gitmelisin şimdi sen bilirsin

maviş ilginç canım ya bazen parça parça gelebilio ama sert diosun alla alla

aaaa ceylan boyle stres yaparsan nasıl olcek bebiş güselim, leyleklermi getirecek. okadarda fazla takma kafana canım. bizi sakinleştiren sen değilmisin he, hayırlısını isteyin falan diyen. aaaaaaaaa geliyo sopalar ama heee.hadi bu akşamı kaçırma. git eve dus al rahatla biraz.yemek yap kocişine:)

Çok stres yaptım tam olacakken ağlama krizine tutuluyorum tam 1 haftadır böyle..Bu ay benden pes İnşallah size nasip eder..

canım eczanelerde stresi önleyen c ile baslayan bi hap varmış. ama yumurtalıklara etki deiyormu bilmiyorum. hiçibr yan etkisi yok diye duydum bi uzmandan. istersen sor eczaneye al böle bişi. calışmalrı erteleme sakın. hemen baslaaaaaaaaa. ben adet bittiği gün baslayacam devam. günasırıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…