ceylan yanı su an yumurtlamana ramen çalışma yokmu.
Malesef yok
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceylan yanı su an yumurtlamana ramen çalışma yokmu.
günaydın kızlar. bende adet belirtisi bile yoktu. arada bir gögüslerim agrıyordu.bide mide bulantısı arada bir oluyordu. kasıkta karında ne agrı ne sızlama olmadı. dün sabah 7 gibi tansiyonum acayip düştü. 8 e 4 olmuştu.. öğlen de bi baktım adet olmuşum. hiçte sancım yok.. bu ay ümitlenmiştim. aralığa kaldı bakalım:Saruboceq:
insallah gözdem, adetine iki gün var dimi. normalde regl günün yaklastığında boyle ağrıların olmuyorsa sende şüphelenebilirsin. ayyy kızlar bu haftanında hamiş haberini gözdemden alırmıyız sizce?????????
canım siz nekadardır uğrasıyorsunuz bebiş için?
Hoşgeldin canım cuma günü çıkarken niye öyle dedin de üzdün bizi..Senin dediklerini umursuyorduk:1hug::asigim:
Jasmin canım hala bi belirtin yokmu kıs:))) doktora ne zaman gitceksin
ceylan neden yoook çalışma
kızlar sizi takip edemiyorum nasılsınız bakalım ben çok iyiyim mutluyum sizin içinde bol bol dua ediyom
kızlar size bişey sorucam ben cumartesi adet oldum o akşa acayip bi sancı vardı karnımda sbaha kadar devam etti ölüyodum sancıdan sonra wcye bi gittim kocaman bi parça sert taş gibi pedime düşmüş kızlar bu nedir acaba arada böle akıntı oluyodu ciğer gibi ama bukadar büyük ve sert olmuyodu ki bu parça düştükten sonra sancı felan kalmadı bende acaba neyin nesi kızlar
Gözdem bende seninle aynıyım canım 28 gün de bi adet oluyorum 25 kasım da olmam lasım hayırlısı
Çok stres yaptım tam olacakken ağlama krizine tutuluyorum tam 1 haftadır böyle..Bu ay benden pes İnşallah size nasip eder..