Erken Hamilelik Belirtileri

Teşekkür ederim canım:) en sın adet tarihim 28 kasımdı yarın yani 25 kasımda adet olmam lasım çok heyecanlıyım ya patrica inşallah bebişin vardır eşine en güsel hediye olur:) belirtileriniz varmı hala kızlar benim mide yanmam bugun başladı hiç yoktu yarın adet olcammı acaba ya çatlıcam

ya handancım benım yumurtlama gunumden beri, midemde ara ara ama çok hafif mide yanmaları ve yıne ara ara hafif baş ağrılarım oldu(hiç başım ağrımaz normalde) birde arada bi saniyelik tansiyonum düşüyor sanki. ama bunlara rağmen belirtim vardı diyemiyorumki:( baksana ne belirti yaşayanlarda hiç bişey çıkmıyor. ama bazılarıda hiç bi belirti yaşamadan öğreniyorlar gebe olduklarını. allahın taktırı canım

:delphin: hadi yaa. hayırlısı canım insallah bidahaki ay tutar :oklava: senin yaramazda inatcı çıktı yani he.

öle valla canım annesi gibi inatçı :dance: inş bi dahaki ay tabi ALLAHIN izniyle benim günüm geçmedi canım 7 gün erken oldum zaten 5 6 gün erken olurdum bu sefer 7 fün erken oldum hayırlısı buymuş

Kızlar dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani yumurtluyorum git gidak :)
Bir sorun var bu hafta çok stres yaptım olamıyor ne yapacağım ben..

Haklısın canım benim ama benim hiç midem yanmadı öle belirtimde olmadı normal gögüs şişligi felan vardı takmadım onları ne bilim biden midem yanınca sabahtan beri ümitlendim ama ümitlenmemek lasım ya yarın olmas belki geç olurum ama adet olurum bence ilk seferde nerdeeee tutcak inş sende vardır canım

kıslar günaydın ben size bişey sormak istiyordum şuan adet gününe yarın veya diğer gün benim size sorum şu göğüs ağrım çok var bide kıslar şunu sorucaktım kaç gündür adet sancısı vuruyo bi anlık sonra geçiyo bi de kasıklarım değilde yumurtalıklarım da bi ağrı hissediyorum ağırlık hissediyorum bunlar hamilelik te olurmu?:uhm:belirtilerinde şimdiden sağol arkadaşlar çooooooooook öpüyorum hepiniziŞeniz:Saruboceq:

Kızlar dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani yumurtluyorum git gidak :)
Bir sorun var bu hafta çok stres yaptım olamıyor ne yapacağım ben..

ceylancım ovulasyıon okey demişse e hadi çalışmaya ne duruyosun hala burda:jeyyar::jeyyar: ama ne olamıyor anlamadım. ay bende alsam şu testten. sen kaça aldın hangi marka ceylancım?

kıslar günaydın ben size bişey sormak istiyordum şuan adet gününe yarın veya diğer gün benim size sorum şu göğüs ağrım çok var bide kıslar şunu sorucaktım kaç gündür adet sancısı vuruyo bi anlık sonra geçiyo bi de kasıklarım değilde yumurtalıklarım da bi ağrı hissediyorum ağırlık hissediyorum bunlar hamilelik te olurmu?:uhm:belirtilerinde şimdiden sağol arkadaşlar çooooooooook öpüyorum hepiniziŞeniz:Saruboceq:

Artık bizlerde kestiremiyoruz pskilojikte olabilir inşallah hamişsindir a.s.

Ceylancım çocuk yapcaz die düşünerek olmas ama kasılıosun galiba önce kendini rahatlatman lazım önce ılık bi banyo yap mesela kremlen felan bi ferahla kendini ii hisset:))

insallah gözdem, adetine iki gün var dimi. normalde regl günün yaklastığında boyle ağrıların olmuyorsa sende şüphelenebilirsin. ayyy kızlar bu haftanında hamiş haberini gözdemden alırmıyız sizce?????????
canım siz nekadardır uğrasıyorsunuz bebiş için?

canlarım şunu söyliyim belirtilere felen takmayın adet gününüz geçmeden test yapmayın ben az kalsın belirtilere inanıp test yapıcaktım iyikide yapmamışım yoksa daha kötü olurdum üzüldüm ağladım ama oldum işte bundan sonra rahat tutalım kendimizi

ceylancım ovulasyıon okey demişse e hadi çalışmaya ne duruyosun hala burda:jeyyar::jeyyar: ama ne olamıyor anlamadım. ay bende alsam şu testten. sen kaça aldın hangi marka ceylancım?

Çalışma olamıyor :utangac:Gittigidiyordan aldım hem ucuz hemde cidden testler çalışıyor bende düne kadar testler bozuk zannetmiştim meğer sorun bendeymiş dün iki çizgiyi görünce çığlık attım lülülülülülü Gebelik testinde görsem kesin bayılırım benneyaptımki
Herşey nasip..Geçen ay tüm belirtilerim vardı geçiktım ilk defa olmadı çok hüsrana uğradım.On,dan dolayı bu ay çok gerginim CADIARZU

Patricia özeline linki attım belki yasaktır diye yazamadım
Kızlar gittigidiyorda clear blue nin ovulasyın testide 55 ytl..miş şimdi gördüm

günaydın kızlar. bende adet belirtisi bile yoktu. arada bir gögüslerim agrıyordu.bide mide bulantısı arada bir oluyordu. kasıkta karında ne agrı ne sızlama olmadı. dün sabah 7 gibi tansiyonum acayip düştü. 8 e 4 olmuştu.. öğlen de bi baktım adet olmuşum. hiçte sancım yok.. bu ay ümitlenmiştim. aralığa kaldı bakalım:Saruboceq:

Back