kızlar merhaba ben regl oldum üzüldüm ama bi dahaki ay artık kısmet
hadi yaa. hayırlısı canım insallah bidahaki ay tutar klava: senin yaramazda inatcı çıktı yani he.
Kızlar dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yani yumurtluyorum git gidak :)
Bir sorun var bu hafta çok stres yaptım olamıyor ne yapacağım ben..
kıslar günaydın ben size bişey sormak istiyordum şuan adet gününe yarın veya diğer gün benim size sorum şu göğüs ağrım çok var bide kıslar şunu sorucaktım kaç gündür adet sancısı vuruyo bi anlık sonra geçiyo bi de kasıklarım değilde yumurtalıklarım da bi ağrı hissediyorum ağırlık hissediyorum bunlar hamilelik te olurmu?:uhm:belirtilerinde şimdiden sağol arkadaşlar çooooooooook öpüyorum hepiniziŞeniz:Saruboceq:
kıslar günaydın ben size bişey sormak istiyordum şuan adet gününe yarın veya diğer gün benim size sorum şu göğüs ağrım çok var bide kıslar şunu sorucaktım kaç gündür adet sancısı vuruyo bi anlık sonra geçiyo bi de kasıklarım değilde yumurtalıklarım da bi ağrı hissediyorum ağırlık hissediyorum bunlar hamilelik te olurmu?:uhm:belirtilerinde şimdiden sağol arkadaşlar çooooooooook öpüyorum hepiniziŞeniz:Saruboceq:
ceylancım ovulasyıon okey demişse e hadi çalışmaya ne duruyosun hala burda:jeyyar::jeyyar: ama ne olamıyor anlamadım. ay bende alsam şu testten. sen kaça aldın hangi marka ceylancım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?