valla bana yapıldı büssürü testler polikistik ve yumurtlama tembelliği saptandı polikistik için diana doğum kontrol hapı verdi geçirir dedi çok küçük ama sayıca fazlaymış. kulandım 6 ay azalmış dedi doktorum sonra bebek istediğim için dianayı bıraktım başka doktora gittim raporlarımı gösterdim bebek istiyorum dedim. sende yumutlama tembelliği var dedi menogon iğnesiyle yumurtamı oluşturdu. kistleri önemsemedi. belkide yoktur o dedikleriniz bende (inşallah) mirmirmirmir
yok hayatım yapmadım ihtimal wermiyorum pek bu ay çünkü..bide temizleneli bi hafta oldu..ama bulantım çok olunca acaba dedim hani üstüne görme mi ne omu acep dedim ama..geçti şimcik..kuruntuymuş:))) hayırlıssı canım hakkımızda hepimizin...
peki ben bişe soruym şimcik size..hamile olmayı çoğunuz bikaç aydır istiyosunuz di mi..peki ilk karar werirken filan hiç korkmadınızmı bu düzen değişicek nihayetinde..eşimle aramız nası olur..iyi mi olur kötü mü olur filan filan..yani ne biliym öyle korkularınız olmadımı hiç..ben çok kararsızım..hem arada annelik hissi acaip yakıyo içimi olsa bi miniğim diyorum..bazen de diyorumki erken mi daha acelemi ediyorum diyorummm
canım sakın kafana takma. benim ablamdada düzensizlik vardı. 2 ay 3 ay olmadıgı olurdu. kime gittiyse cocuk olmaz dediler. benim şimdiki dr agitti. o da 1 yıl içinde düzene soktu adeti ve catır catır doğurursn sen dedi ablama. şimdi iki cocugu var ablamın.
yok hayatım yapmadım ihtimal wermiyorum pek bu ay çünkü..bide temizleneli bi hafta oldu..ama bulantım çok olunca acaba dedim hani üstüne görme mi ne omu acep dedim ama..geçti şimcik..kuruntuymuş:))) hayırlıssı canım hakkımızda hepimizin...
peki ben bişe soruym şimcik size..hamile olmayı çoğunuz bikaç aydır istiyosunuz di mi..peki ilk karar werirken filan hiç korkmadınızmı bu düzen değişicek nihayetinde..eşimle aramız nası olur..iyi mi olur kötü mü olur filan filan..yani ne biliym öyle korkularınız olmadımı hiç..ben çok kararsızım..hem arada annelik hissi acaip yakıyo içimi olsa bi miniğim diyorum..bazen de diyorumki erken mi daha acelemi ediyorum diyorummm
ayy canım benimmm anlatın anlatın böyle şeylerii ne güsel moral veriyo biseee yaaa :dance:
kızlar doktora gidicem birazdan kaç haftalık olduğunu öğrenicem
jasmincimmm nası bi duygu yaa hamile olduğunu öğrenmek, için kıpır kıpır mı yoksa şoktamısın tepkisizmisinn endişelimisinn anne olacaksın artık 3 kişi olacaksınız çocuk büyüteceksin okutacaksın ne bilimm bunlar geçiyomu aklındann merak ediomm hamile olduğunu öğrenen ne düşünür :)
valla bana yapıldı büssürü testler polikistik ve yumurtlama tembelliği saptandı polikistik için diana doğum kontrol hapı verdi geçirir dedi çok küçük ama sayıca fazlaymış. kulandım 6 ay azalmış dedi doktorum sonra bebek istediğim için dianayı bıraktım başka doktora gittim raporlarımı gösterdim bebek istiyorum dedim. sende yumutlama tembelliği var dedi menogon iğnesiyle yumurtamı oluşturdu. kistleri önemsemedi. belkide yoktur o dedikleriniz bende (inşallah) mirmirmirmir
haklısın ndkcıımm..bis ikimisde çocuk gibiyiz dahahem istiyo hem korkuyo..bilinmezliğin werdiği bi korku kanımca..aşkım ya bakabilirmiyizki biz diyo:)) hala ewde yakalamaca oynuyoruz kaydirigubbakcemile3 ben de diyorumki büyür onu da katarız önümüze hep beraber oynarızzkaydirigubbakcemile2
canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo
canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?