Erken Hamilelik Belirtileri

valla bana yapıldı büssürü testler polikistik ve yumurtlama tembelliği saptandı polikistik için diana doğum kontrol hapı verdi geçirir dedi çok küçük ama sayıca fazlaymış. kulandım 6 ay azalmış dedi doktorum sonra bebek istediğim için dianayı bıraktım başka doktora gittim raporlarımı gösterdim bebek istiyorum dedim. sende yumutlama tembelliği var dedi menogon iğnesiyle yumurtamı oluşturdu. kistleri önemsemedi. belkide yoktur o dedikleriniz bende (inşallah) mirmirmirmir

canım sakın kafana takma. benim ablamdada düzensizlik vardı. 2 ay 3 ay olmadıgı olurdu. kime gittiyse cocuk olmaz dediler. benim şimdiki dr agitti. o da 1 yıl içinde düzene soktu adeti ve catır catır doğurursn sen dedi ablama. şimdi iki cocugu var ablamın.

yok hayatım yapmadım ihtimal wermiyorum pek bu ay çünkü..bide temizleneli bi hafta oldu..ama bulantım çok olunca acaba dedim hani üstüne görme mi ne omu acep dedim ama..geçti şimcik..kuruntuymuş:))) hayırlıssı canım hakkımızda hepimizin...

peki ben bişe soruym şimcik size..hamile olmayı çoğunuz bikaç aydır istiyosunuz di mi..peki ilk karar werirken filan hiç korkmadınızmı bu düzen değişicek nihayetinde..eşimle aramız nası olur..iyi mi olur kötü mü olur filan filan..yani ne biliym öyle korkularınız olmadımı hiç..ben çok kararsızım..hem arada annelik hissi acaip yakıyo içimi olsa bi miniğim diyorum..bazen de diyorumki erken mi daha acelemi ediyorum diyorummm

canım zaten ben suna inanıyorum. mutlu çiftler bebek istiyor. mutlulugumuza bi minik katılsın diye. eger erkkekte cok istıyorsa no problemmmmm demektir.

canım sakın kafana takma. benim ablamdada düzensizlik vardı. 2 ay 3 ay olmadıgı olurdu. kime gittiyse cocuk olmaz dediler. benim şimdiki dr agitti. o da 1 yıl içinde düzene soktu adeti ve catır catır doğurursn sen dedi ablama. şimdi iki cocugu var ablamın.

ayy canım benimmm anlatın anlatın böyle şeylerii ne güsel moral veriyo biseee yaaa :dance:

yok hayatım yapmadım ihtimal wermiyorum pek bu ay çünkü..bide temizleneli bi hafta oldu..ama bulantım çok olunca acaba dedim hani üstüne görme mi ne omu acep dedim ama..geçti şimcik..kuruntuymuş:))) hayırlıssı canım hakkımızda hepimizin...

peki ben bişe soruym şimcik size..hamile olmayı çoğunuz bikaç aydır istiyosunuz di mi..peki ilk karar werirken filan hiç korkmadınızmı bu düzen değişicek nihayetinde..eşimle aramız nası olur..iyi mi olur kötü mü olur filan filan..yani ne biliym öyle korkularınız olmadımı hiç..ben çok kararsızım..hem arada annelik hissi acaip yakıyo içimi olsa bi miniğim diyorum..bazen de diyorumki erken mi daha acelemi ediyorum diyorummm

valla canım benim aklıma hiç gelmedi, çünkü eşim çok istiyor beni gaza getiren o oldu. haklısın insan bazen erkenmi acaba diye düşünüyoo ama ya olmassa ihtimalini de düşün allah versin bize annelik duygusunu ha şimdi ha bikaç yıl sonra olmuş farketmez ki eşinle aranın bozulacağı varsa bikaç sene sonrada bozulabilir. bence de eşin istiyosa problem yok. ama eşi istemeyen bayanların bence beklemeleri gerekiyorr. erkek istemeden olursa evliliğin problemli geçeceğinin temeli atılmış olur benceyerimseniben

ndk cim, zaten doktorların ilk baktıkları sey hormonlar, olsaydı soylerdı sana mutlaka. merak etme canım. ne umutsuz vakalardan hamiş haberi aldık yawrum yaaa :) insallah olacak hepimizn hayırlı evlatları (aminnnnnnnnnn)

erkek istemeden bebek olsa;
ağlasa rahatsız olur, uyuyamaz sana kızar, kilo alırsın seni beğenmemeye başlar, çatlakların olur eski halini özler, çocuğa acemiliğinden yanlış bişi yapsan sana kızar, hasta olsa senden bilir bakamadın der, yoruldum diyemessinn, sıkıldım diyemessinn, yani sorumluluk hep sende olur. bence bu riskleri göze almamak gerek

bebek için doktora ilk gittiğimizde doktorum sanırım beni biraz tedirgin bulmuştu. defalarca "yumurta takibine başlayacağım inşallah olacak çoçuk istiyomusunuz" diye sormuştu :))) eşimde sürekli istiyoruz hocam tabiki istiyoruz diyodu garibim yaaa...

zuzucummm senin eşinde isteklimiii?? ya da bu endişelerini eşinle paylaştınmı canımm?

haklısın ndkcıımm..bis ikimisde çocuk gibiyiz dahakaydirigubbakcemile4hem istiyo hem korkuyo..bilinmezliğin werdiği bi korku kanımca..aşkım ya bakabilirmiyizki biz diyo:)) hala ewde yakalamaca oynuyoruz kaydirigubbakcemile3 ben de diyorumki büyür onu da katarız önümüze hep beraber oynarızzkaydirigubbakcemile2

jasmincimmm nası bi duygu yaa hamile olduğunu öğrenmek, için kıpır kıpır mı yoksa şoktamısın tepkisizmisinn endişelimisinn anne olacaksın artık 3 kişi olacaksınız çocuk büyüteceksin okutacaksın ne bilimm bunlar geçiyomu aklındann merak ediomm hamile olduğunu öğrenen ne düşünür :)

canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo

bundan 2 ay önce korunmamıza rağmen gecikince nan dedim hamilemiyim neyim..test yaptım..negatif çıkınca üzüldü..durgunlaştı bi..soora bikaç hafta önce konuşurken ben istiyorum diyince erken galiba biraz daha beklielim dedi..şimdi ben bugün doktora gidiyorum ya diyoki sabah eğer hamileysen ilk bana sööle annene diil,pasta alıym geliym ablanlara akşam..orda süpriz yapalım...ay delimi ne:))

valla bana yapıldı büssürü testler polikistik ve yumurtlama tembelliği saptandı polikistik için diana doğum kontrol hapı verdi geçirir dedi çok küçük ama sayıca fazlaymış. kulandım 6 ay azalmış dedi doktorum sonra bebek istediğim için dianayı bıraktım başka doktora gittim raporlarımı gösterdim bebek istiyorum dedim. sende yumutlama tembelliği var dedi menogon iğnesiyle yumurtamı oluşturdu. kistleri önemsemedi. belkide yoktur o dedikleriniz bende (inşallah) mirmirmirmir

canım bendede kist vardı. bir dr bana ameliyat olcan dedi. boyutu 8 olmust benim kist. o zaman bekardım. annem kızdı dr a adamı paraladı. bişe olursa rahme fılan diye. sonra bu dr a gittim. 3 ay doğum kontrol habı verdi bana. 2.5 a indi. yani kist cok önemli değil dedi. nu kistler çatlamayan yumurtalarmış. dediki zaten yumurtaların coğu catlamaz . hatta büyümezmiş. içinden en fazla 2 tane filan büyürmş ve çatlarmış. sen habı bırakalı ne kadar oldu? ilk 6 ay beklemeyin derler genelde habı bırakınca. bende bıraktım habı. işte 14 aydır beklyıorum:))))))))))

haklısın ndkcıımm..bis ikimisde çocuk gibiyiz dahakaydirigubbakcemile4hem istiyo hem korkuyo..bilinmezliğin werdiği bi korku kanımca..aşkım ya bakabilirmiyizki biz diyo:)) hala ewde yakalamaca oynuyoruz kaydirigubbakcemile3 ben de diyorumki büyür onu da katarız önümüze hep beraber oynarızzkaydirigubbakcemile2

canım benimmm inşallah allah hayırlısıysa nasib etsinn, huzursuzluk olmayacaksa mutluluğunuza mutluluk katacaksa olsun canım inşallahh, kaç yaşlarınızzzz???
ben 23 eşim 33 :1rolleyes: 10 yaş var aramısda ama o bana uyum sağlıyo hep bende senin gibiyim çocuksu yanımı onla yşmayı çok seviyorummmŞeniz

canım ben hala şoktayım sanki kadın test sonuçlarını yanlış yaptı gibi bir his var içimde
sıkıntıdan canım sigara istiyo

jasmın senin tahlilin kan tahlili değilmi hayatım. hiç sıkma canını. kan tahlili yanılmazmış. sigara da içme istersen. değerin cok yüksek değilse canını sıkma. stresten allah korusun tutunamaz filan. rahat ol. sen hamilesin. bebişin olacak. cık carsıya. bebek kıyafetlerine filan bak. moralını yuksek tut tatlım.

Back